ne oldu,
biz de nikah tazelerken giyeriz, olmaz mı,
bakıyom ben arada gelinliklere,
istediğim modeller moda olursa o yıl nikah tazelicem
Nikahı tazeleyelim tamam da bunu giymem ben!
Yine seksili bişiyler giymek isterim...
Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
Bayıldım bayıldım süpermiş...
Anneciğim rüyasında görmüş gelinliğimi mini alıyormuşum diye 50.000 defa aman kızım diye tembihlemişti beni de kocamı da...
Nasıl imaj çizmişsem kadının gözünde.
Ama cidden nikah tazelemek için giyerim o üçüncüyü...
Sen niye omzunu,boynunu bu kadar kapatıyorsun şekerim?
Yok şekerimAlys bende de boy yok, topuklularla idare ederim,yeter ki nikah tazeleme ve o gelinlik olsun.
Ayol ben kışın da evlensem yine seksili giyerim bana ne.
Senin gösterdiklerin daha çok nikah için ideal bana göre.
Ben düğünde uçuş uçuş kabarık seviyorum.
Ay cok tesekkur ederim. Bende çok heyecanlıyım sormayın. Ne zor işlermis bunlarEylül bence çok ideal düğün için.
Ne çok sıcak ne soğuk.
Ayyyy ne güzel yaa.
Ben heyecanlandım burda senin yerine
Çoookk teşekkür ederimTabikide açık saç kullanabilirsiniz :)
Bir tasarımcı olarak çok beğendim düğün organizasyonu, Harika.
Mutluluklar dilerim
Ayyy deme öyle ya...Ay cok tesekkur ederim. Bende çok heyecanlıyım sormayın. Ne zor işlermis bunlar
Çoookk teşekkür ederimAçık sactan ziyade açık sac+uzun duvak aşırıya kaçar mi bilemedim. Kabarık,beyaz ne olduğu cozulemeyen bir yaratik gibi dolaşmak istemiyorum ortalikta
Estağfurullah ne kusuru. Güzel şeyler bunlar. Şöyle dantelli düşük omuzlu modeller varsa biraz da onlardan gonderin. Bana da fikir olur.ben gudubetim biraz,
üşürüm ben, eşim de gıcık olur
adam her düğünde ceketini bana veriyor
ay konu sahibi de kusura bakmasın, kaç yıllık evli de olsam gelinlik konusu açıldı mı kendimi google görsellerde buluyorum
Ay cok tesekkur ederim. Bende çok heyecanlıyım sormayın. Ne zor işlermis bunlar
Çoookk teşekkür ederimAçık sactan ziyade açık sac+uzun duvak aşırıya kaçar mi bilemedim. Kabarık,beyaz ne olduğu cozulemeyen bir yaratik gibi dolaşmak istemiyorum ortalikta
Aynen ben de düğün,gelinlik deyince havaya giriyorum hemen.ben gudubetim biraz,
üşürüm ben, eşim de gıcık olur
adam her düğünde ceketini bana veriyor
ay konu sahibi de kusura bakmasın, kaç yıllık evli de olsam gelinlik konusu açıldı mı kendimi google görsellerde buluyorum
Cok tesekkur ederim. Her şey dort dortluk olsun istiyorum ondan boyle her şeyin üzerinde duruyorum. Söz konusu gelinlik,saç olunca da kolay kolay tamam soyle olsun denilmiyor tabi.Yorucu ama keyifli işler. Sizinde güzel temennileriniz destek oldu banaAyyy deme öyle ya...
Kimbilir ne kadar güzel olursun,maşallah!!!
Allahım çok mutlu etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?