Daha o levele atlayamadim. Ah bir atlasamZor değil eğlenceli işler bence.
Çok merak ettim şimdi gelinliği de duvağı da.
Daha o levele atlayamadim. Ah bir atlasam
Dantelli,kabarık,arka kısmı uzun olanlardan istiyorum. Düşük omuz yada straplez olabilir ama kalın askılılarda fena durmuyor. O tarz bir şeyde olabilir. Gözünüzde canlandırın şimdilik
Çiçekli taçlardan hiç hoşlanmıyorum malesef. Ama söylediğiniz gibi dalgalı bir model düşünüyorum. Gelinlikte kabarık olsun istiyorum açıkçası bir günlüğüne zorluğuna katlanirim :)Merhaba ,
Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :)Ben de geçtiğimiz Nisan ayında evlendim,çok kısa tecrübelerimi aktarabilirim sana.Eylül ayında kır düğünü çok da hoş olur :)Açık saça duvağı ben yakıştıramıyorum,bir yakınım yaptırmıştı pek hoş olmamıştı ama daha becerikli bir kuaför iyi bir iş çıkartabilir.Saçların açık bırakmak istiyorsan dalgalı veya kıvırcık yaptırabilirsin,çiçekli taç zaten kır düğününün olmazsa olmazı,alta duvağı bu durumda kabul ederim :)
Gelinlik tercihini bilmiyorum tüm yorumları okuyamadım ama prenses gibi kabarık bir model tercih etme,ben giydim lakin taşıması çok zor bana çok ağır geldi.Eve gitmek için dk saydım
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Yaklaşık 600 kişi gelecek. Bence herkes kendi şalini getirsinÇok güzel dantelli gelin şalları var beyaz yada yine bolera tarzı beyaz kürk bide bağzı mekanlarda açık havaya oturanlar için şallar dağıtırlar sizde öyle bişey yaptırabilirsiniz renk renk kenarda sizin isimleriniz ve düğün tarihi olan bişey küçük bir jest olur hem
Olur tabiki . Güzel bir mekanmış :)Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
Tamamkonum bilgilerini vermedigin surece hicbir arkadas meteo da bile calisiyor olsa sana acikca garanti veremez. Ankarada eylul aksami baskayken Adanada baskadir, Izmirde baskadir bilmem anlatabildimmi. Kucuk bir gecmis yillar meteo verileri arastirmasinda cikar bu ortaya bize sormana gerek yok. Duvaga gelince gelinin cani neyi nasil kullanmak isterse oyle olur bunun kurali yok bence...
Gelinliginize bayıldım. Çok şık duruyor gerçekten. Üst kısmını bende bu tarz düşünüyorum işte. Çok asil duruyor. Bizde 19 eylül düşünüyoruz bu arada. Doğum günüm çünküBenim gelinliğim buydu.düğünüm 19 eylülde kır düğünüydü hava gayet sıcak ve güzeldi Bursa'da iç Anadolu biraz serin olur ama yağmur yoksa üşünmez diye düşünüyorum.
Aa ne güzel tesadüf.Bu arada saçlarım ve duvağımda uzundu ve gayet şıktı.Gelinliginize bayıldım. Çok şık duruyor gerçekten. Üst kısmını bende bu tarz düşünüyorum işte. Çok asil duruyor. Bizde 19 eylül düşünüyoruz bu arada. Doğum günüm çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?