eylulde evleniyorum ama baska yere gidicez fikir lutfen ..

Minikbirbal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
214
55
30
Mrb kizlar eylulde evleniyorum ve esimin isi corluya gidicek ben dogma buyume istanbuldayim corluya nasil gidicem die dusunuorum ailemden uzak herkezden uzak corlu nasil bi yer bilmiorum yapabilirimiyim ne gibi skinti gecerim ? Bi fikir verin bpyle bise yasayan varmi yada cesaretlendirilmemmi lazm bilmiorum cok karisigim :KK14::KK43:

canım duyanda avusturalyaya gidiyorsun zannedecek. ben sakaryalıyım gümüşhaneye gelin oluyorum 15 saat fark var arada. istanbul ve çorlu dan bahsedıyorsun. İnsaf et lütfen. İnsanın yanında sevdiği oldukça bence yaşayamayacağı bir yer yoktur.

dogru dıosun ama bnm için zor cok hiç ayrilmadigim bi yerden kucuk bı yere gidiçem yasama olanaklari olarak bana cok bunaltiçi gelio :KK43:

bende ailemden 7 saat uzağa gelin geldim, ilk aylar zor geliyor ama yavaş yavaş çevre ediniyorsun, okadar huzurluyum ki. biliyorum ailelerimize yakın olsaydık mutlaka problemlerimiz olurdu. şimdi senede 1-2 görüştüğümüz için sıkıntı yok. he özlem çokça var tabi o ayrı. ama malesef doğanın kanunu bu. yan kapıya gelin gitsen, ama eşin ailenede göndermese huzurun olmasa nolurdu? sen evliliğine alışmaya bak, huzurlu bi hayatın olsun inşallah. yalnız olunca birbirinizin kıymetini daha çok bilirsiniz. tecrübeyle sabit.

Mrb kizlar eylulde evleniyorum ve esimin isi corluya gidicek ben dogma buyume istanbuldayim corluya nasil gidicem die dusunuorum ailemden uzak herkezden uzak corlu nasil bi yer bilmiorum yapabilirimiyim ne gibi skinti gecerim ? Bi fikir verin bpyle bise yasayan varmi yada cesaretlendirilmemmi lazm bilmiorum cok karisigim :KK14::KK43:
slm bnce hiç takma kafana ben sevdiği yanım da olsn heryer paris bana :d sende takma bnce okadar uzak biyer degil sonuc da istediğin zaman ailenı gorebılır zaten :KK70:

Ağustos da düğünüm olacak ve
Ankara dan Mardin'e gideceğim...
üzülmeyin kısaca, sizden daha zor durumdayım :KK51:
eminim benden de zor durumda olanlar vardır..

ne ilkiz ne de son :KK51:

bende ailemden 7 saat uzağa gelin geldim, ilk aylar zor geliyor ama yavaş yavaş çevre ediniyorsun, okadar huzurluyum ki. biliyorum ailelerimize yakın olsaydık mutlaka problemlerimiz olurdu. şimdi senede 1-2 görüştüğümüz için sıkıntı yok. he özlem çokça var tabi o ayrı. ama malesef doğanın kanunu bu. yan kapıya gelin gitsen, ama eşin ailenede göndermese huzurun olmasa nolurdu? sen evliliğine alışmaya bak, huzurlu bi hayatın olsun inşallah. yalnız olunca birbirinizin kıymetini daha çok bilirsiniz. tecrübeyle sabit.
Aslinda bende ole dusunuorum sanki aileden uzak olmak daha iyi olcak gibi cnku ikimzde ailelerin en kucukleri oldugumuz icin hepsinn elleri ustumuzde olcak belkide boylesi daha hayirlidir bu yaziyi ilk ogrendigimde yazdim acayip kafam karisikti cevremden ve sizden boyle olumlu seyler duydukca korkmuorum sanki artk :)

Ağustos da düğünüm olacak ve
Ankara dan Mardin'e gideceğim...
üzülmeyin kısaca, sizden daha zor durumdayım :KK51:
eminim benden de zor durumda olanlar vardır..

ne ilkiz ne de son :KK51:
Peki esalari nasil yapicaksiniz fikir verrmisinz ordan mi alcniz yoksa yasadigin yerdenmi ?

Yurtdışından Gelin geldim ve eşimin işi dolayısıyla 3yil içinde 2şehir değiştirdik ,gelecek sene yine tainimiz çıkıyor ,benim durumum da böyle ..
yani sürekli bi yabancılık durumu var.. tek diyeceğim şey eğer ev hanımı olursan bi meşgale bul kendine. Aileni başta çok ararsın ama zamanla alışırsın.. hayırlı bir evliliğin olsun inşallah..

Peki esalari nasil yapicaksiniz fikir verrmisinz ordan mi alcniz yoksa yasadigin yerdenmi ?

eşyaları Mardin den alacağız, buradan oraya götürmek çok zor olacak çünkü..
nakliye epey pahalı..
elbet buradan da bir kaç eksiğimi çeyizimi halletmeye çalışıyorum..
kargo ile bir kaç koli göndereceğiz ama temel büyük ihtiyaçlar oradan alınacak..

ama sizin mesafeniz çok kısa, böyle bir durumda çok da fark etmez bana kalırsa nereden alındığı..

Çorlu resmen küçük İstanbul. Ben çok severim. Hem İstanbul'a da yakın yahu. Silivri ile komşu. Büyük ve gelişmiş bir yer.

X