meraba arkadaşlar...bende eylül ayında negatif sonucu aldım..ilk denemem olduğu için çok umutluydum bende doktorumda...hatta doktor senin gibi hastalara gebe gözüyle bakıyorum ben demişti....çünkü 25 yaşındayım ve 3 kaliteli embriyo transfer edildi...ben üçüz olurmu acaba ki diye korkarken-o kadar umutluydum yani- negatif sonuç almak beni çok yıprattı....çok şükür dondurulmuşlarım var...onlarla devam edicem yeni transfer tarihim 1 ekim inşallah...dualarınızı bekliyorum....
merhaba arkadaşlar bende negatif sonucumu 8eylülde alldım yıkıldım çok üzüldüm ben 4 ay ara verecem kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki koca bir dağın altında kalmışım gibi çok yorgunum bu durumu nasıl atlatacağımıda bilmiyorum benimde ilk tüp denememdi dondurulmuşlarda yok allah hepimizin yardımcısı olsun
tedavilerinizi nerelerde görüyorsunuz
amin canım.......aynı benim gibisin....sende baştan başlıyacaksın....heralde hepimizin ilk denemesiydi....ama olmadı....ve geçmiş olsun sanada....
merhaba, 1 elül test günümdü.negatif sonuçlandı. ilk denemem. 6 eylülde regl oldum. o günden beri regl olmadım. 14 ekim de kan testi yaptırdım negatif. sizin de böyle gecikme sorununuz oldu mu? olduysa kaç gün gecikti. Bir ara bir mucize mi oldu diye heveslenmiştik. İtiraf etmeliyim ki negatif kan testine rağmen tüm gün internette kan testi negatif çıkıp ta hamile olduğunu öğrenen olmuş mudur diye araştırma yaptım. elle tutulur birşeye rastlamadım. umut yok biliyorum ama yine de olabilir mi demeye devam etmekten kendimi alıkoyamıyorum. sizce bu gecikme normal mi? nedeni nedir? ilk kez bu kadar uzun bir gecikme yaşıyorum. en geç 32. gün olurdum. bu arada sebebsiz infertelite bizim ki. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?