teşekkür ederim olmuyohayırlı olsun arkadaslar rabbim bu kez meleklerinizi göndersin tez elden ........
inşallah güzel ikizimiz olur canım
senin kaçıncı tedavin?
benim 2. denemem oluyor
hayırlı olsun arkadaslar rabbim bu kez meleklerinizi göndersin tez elden ........
hayırlı olsun arkadaşlar ben geçen sene ağustosda tedaviyebaşlamıştım eylülde sonuç almıştım bekeleme sürecimde eşim 1 hafta izne çıktı ne bulursa tıktı ağzıma gece gündüz besledi benii....
78 ile tedaviye girdim tahlil sonucumu aldığımda 84 kiloydum 12 günlük bekleşide 6 kilo almıştım
çok şükürrrrrrrrrr bebeklerim kucağımda ....kızlar et ve meyve ağırlıklı beslendim ve kabak .çekirdeği yedim burada arkadaşlar sölediii
ayyyyyyyyyyyyyyy çok tatlılar Allah analı babalı büyütsünhayırlı olsun arkadaşlar ben geçen sene ağustosda tedaviyebaşlamıştım eylülde sonuç almıştım bekeleme sürecimde eşim 1 hafta izne çıktı ne bulursa tıktı ağzıma gece gündüz besledi benii....
78 ile tedaviye girdim tahlil sonucumu aldığımda 84 kiloydum 12 günlük bekleşide 6 kilo almıştım
çok şükürrrrrrrrrr bebeklerim kucağımda ....kızlar et ve meyve ağırlıklı beslendim ve kabak .çekirdeği yedim burada arkadaşlar sölediii
inşallah sonuncu olur canım
benim ilki boş gebelikle sonuçlandı
erkek infertilitesi bakalım bu sefer son olur inşallah
ayyyyyyyyyyyyyyy çok tatlılar Allah analı babalı büyütsün
bende okadar istiyorumki ikiz bebek inşallah bizede nasip eder Allahım
transfer öncesi aldığın vitaminler nelerdi acaba
özel pıhtılaşma için testmi yapılıyor?kan pıhtılaşması bebeğin olmamasını yada olduktan sonra düşmesini sağlayan en önemli sorunlardan biri.bunu önlemek için kan sulandırıcı özelliği olan aspirin tercih ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?