Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşım tedavin hayırlı olsun. adetin 2.günü gidince doktorun yumurta tetikleyici iğneler vericek sana kendin göbekten yapıcaksın. 2 günde birde kontrole çağıracak yumurtalarına bakacak. yumurtaların istenilen sayı ve büyüklüğe gelinc eçatlama iğneni vurulacaksın çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtaların toplanacak. bu işlerim hepsi bende 13 gün içersinde olmuştu.Kızlar merhaba ben testlerimi tamamladım adetin ikinci günü gel dedi doktorum .. ilk süreç nasıl bahseder misiniz biraz ? Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah ..
Tedavin hayırlı olsun canım benim perşembe transferim yapıldı. Şuan beklemedeyim en stresli süreç. Nar suyu dener misin rahimi kalınlaştırıyor. Dimes in var % 100 nar suyu cam şişe de onu içeceksin günde 1 bardak.
Merhabalar.Soru sormak isteyen herkese açıklama yapabilirim, ne kadar ödeme yaptık, hangi dönemden geçtik. Merak da kalmayın.
Merhaba, korkulacak hiç birşey yok. İlk olarak kontrolleriniz yapılıyor. Birkaç tahliller yapılıyor. Sonra tedavi sürecinde bana göbekten vurulan iğneler verdiler, iğnelerimi kendim vurdum. İğne ucu küçük ve kıl gibi hiç acı bile olmadı. İğneler bittikten sonra yumurta toplaması yapıldı. Yumurta toplama günü aç ve idrar kesesini boşaltmış bir şekilde yapıyorlar. Bundada zaten anestezi ile oluyorsun, hiç birşey hissetmiyorsun. Ayıldığımdada hiçbir ağrım acım olmadı. Çok az pembe bir kanamam vardı, o da endişe edilecek bir durum değildi. On yumurta toplandı, inceleme yapıldı. Sonra telefonla arayıp transfer için aradılar. Transfer günü ise idrar kesen dolu sıkışık durumda olmam gerekli, yanında su ile gidiyorsun. İdrara sıkışık anında alıyorlar, bunda anestezi vermiyorlar. Transfer işleminde hemşire idrar kesene bastırıyor, Dr. Empriyoyu yerleştiriyor. Yerleştirmede ağrın olmuyor fakat o idrar kesene bastırması kötü. Transferden sonra, 2 saat yatılı kalıyorsun, tuvalete bile çıkmıyorsun. Altından sürgü (ördek) ile alıyorlar. Sonra eve geldik. Bende hafif bel ağrısı başladı, sonra biraz arttı. 4-5 gün bel ağrısı çektim. Arkasına yorgunluk hep yatma isteğim oldu. Transferden 11 gün sonra hamilelik için kan verdik, güzel haberi aldık. Darısı sana ve bekleyenlere olsun. Şimdiden hayırlı olur inşallah. Allah yardımcın olsun canım...
Tskler cnm detaylı yazdığın için.Merhaba, korkulacak hiç birşey yok. İlk olarak kontrolleriniz yapılıyor. Birkaç tahliller yapılıyor. Sonra tedavi sürecinde bana göbekten vurulan iğneler verdiler, iğnelerimi kendim vurdum. İğne ucu küçük ve kıl gibi hiç acı bile olmadı. İğneler bittikten sonra yumurta toplaması yapıldı. Yumurta toplama günü aç ve idrar kesesini boşaltmış bir şekilde yapıyorlar. Bundada zaten anestezi ile oluyorsun, hiç birşey hissetmiyorsun. Ayıldığımdada hiçbir ağrım acım olmadı. Çok az pembe bir kanamam vardı, o da endişe edilecek bir durum değildi. On yumurta toplandı, inceleme yapıldı. Sonra telefonla arayıp transfer için aradılar. Transfer günü ise idrar kesen dolu sıkışık durumda olmam gerekli, yanında su ile gidiyorsun. İdrara sıkışık anında alıyorlar, bunda anestezi vermiyorlar. Transfer işleminde hemşire idrar kesene bastırıyor, Dr. Empriyoyu yerleştiriyor. Yerleştirmede ağrın olmuyor fakat o idrar kesene bastırması kötü. Transferden sonra, 2 saat yatılı kalıyorsun, tuvalete bile çıkmıyorsun. Altından sürgü (ördek) ile alıyorlar. Sonra eve geldik. Bende hafif bel ağrısı başladı, sonra biraz arttı. 4-5 gün bel ağrısı çektim. Arkasına yorgunluk hep yatma isteğim oldu. Transferden 11 gün sonra hamilelik için kan verdik, güzel haberi aldık. Darısı sana ve bekleyenlere olsun. Şimdiden hayırlı olur inşallah. Allah yardımcın olsun canım...
Hangi hastanede yaptirdiniz tedaviniz olumlumu sonucland?Soru sormak isteyen herkese açıklama yapabilirim, ne kadar ödeme yaptık, hangi dönemden geçtik. Merak da kalmayın.
Mersin Tıp fakültesinde yaptırdık, sonucum olumlu hamileyim. 13. Hafta dayım. Darısı size canımHangi hastanede yaptirdiniz tedaviniz olumlumu sonucland?
Ay ne guzel maasallah Allah kucagina almakda nasip etsin insallah. Bizede dua et hamilelerinduasi gecermis. Ilk denemenmiydi peki birde yasin kac ?Mersin Tıp fakültesinde yaptırdık, sonucum olumlu hamileyim. 13. Hafta dayım. Darısı size canım
Ben henuz yeni baslicam siz nerde tedavi goruyorsuniz doktorujuz kimHayir uyumadan yapiolir ve bes dakikalikbir olay benim kanalda sikinti vardi ondan zorlandi senin ne zaman trasnfer