Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

ilk tüp bebegmdi ama malsef düştü hayrlısı ya sende cok dusunme nasipse olacaktır.

Kızlar merhaba ben testlerimi tamamladım adetin ikinci günü gel dedi doktorum .. ilk süreç nasıl bahseder misiniz biraz ? Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah ..
Selam arkadaşım tedavin hayırlı olsun. adetin 2.günü gidince doktorun yumurta tetikleyici iğneler vericek sana kendin göbekten yapıcaksın. 2 günde birde kontrole çağıracak yumurtalarına bakacak. yumurtaların istenilen sayı ve büyüklüğe gelinc eçatlama iğneni vurulacaksın çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtaların toplanacak. bu işlerim hepsi bende 13 gün içersinde olmuştu.

Bende düşük yaptım kızlar hayırlısı boyleymis o kadar umitlendik sonu hüsran bi müddet ara vericez ard arda 3 ngatif bizi yıktı benden haberler bu kadr sizler hayırlı sonuç alırsınız inşallah

Tedavin hayırlı olsun canım benim perşembe transferim yapıldı. Şuan beklemedeyim en stresli süreç. Nar suyu dener misin rahimi kalınlaştırıyor. Dimes in var % 100 nar suyu cam şişe de onu içeceksin günde 1 bardak.

Merhabalar. Ben tüp bebek tedavisi ile ilgileniyorum. 3 defa aşılama yaptırdım tutmadı. Tüp bebek tedavisinden korkuyorum açıkcası. Sağdan soldan duyduklarına göre hormon yüklenmesi, iğne ilaçlar rahatsız ediyormuş.
Sizden rica etsem anlatır mısınız süreci, neler his ettiğinizi? Ocak ayında yaptırmak istiyorum istiyorum,fakat yaptıranlardan cesaret almak istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim

Soru sormak isteyen herkese açıklama yapabilirim, ne kadar ödeme yaptık, hangi dönemden geçtik. Merak da kalmayın.
Merhabalar.
Ben 3 defa aşılama yaptırdım tutmadı.
Ocak ayında tüp bebek tedavisi denemek istiyoruz. Fakat ben korkuyorum.
Bu tedavi ile ilgili bana yardımcı olup bilgi verebilir misiniz? Baştan sona kadar işlem neden ibaret, acı, ağrı oluyor mu?yapılan iğne ilaçlar hormonları tepe taslak mı ediyor, neler hissediyorsunuz. Lütfen bilgilendirir misiniz?
Önceden tskler,

Merhaba, korkulacak hiç birşey yok. İlk olarak kontrolleriniz yapılıyor. Birkaç tahliller yapılıyor. Sonra tedavi sürecinde bana göbekten vurulan iğneler verdiler, iğnelerimi kendim vurdum. İğne ucu küçük ve kıl gibi hiç acı bile olmadı. İğneler bittikten sonra yumurta toplaması yapıldı. Yumurta toplama günü aç ve idrar kesesini boşaltmış bir şekilde yapıyorlar. Bundada zaten anestezi ile oluyorsun, hiç birşey hissetmiyorsun. Ayıldığımdada hiçbir ağrım acım olmadı. Çok az pembe bir kanamam vardı, o da endişe edilecek bir durum değildi. On yumurta toplandı, inceleme yapıldı. Sonra telefonla arayıp transfer için aradılar. Transfer günü ise idrar kesen dolu sıkışık durumda olmam gerekli, yanında su ile gidiyorsun. İdrara sıkışık anında alıyorlar, bunda anestezi vermiyorlar. Transfer işleminde hemşire idrar kesene bastırıyor, Dr. Empriyoyu yerleştiriyor. Yerleştirmede ağrın olmuyor fakat o idrar kesene bastırması kötü. Transferden sonra, 2 saat yatılı kalıyorsun, tuvalete bile çıkmıyorsun. Altından sürgü (ördek) ile alıyorlar. Sonra eve geldik. Bende hafif bel ağrısı başladı, sonra biraz arttı. 4-5 gün bel ağrısı çektim. Arkasına yorgunluk hep yatma isteğim oldu. Transferden 11 gün sonra hamilelik için kan verdik, güzel haberi aldık. Darısı sana ve bekleyenlere olsun. Şimdiden hayırlı olur inşallah. Allah yardımcın olsun canım...

Merhaba, korkulacak hiç birşey yok. İlk olarak kontrolleriniz yapılıyor. Birkaç tahliller yapılıyor. Sonra tedavi sürecinde bana göbekten vurulan iğneler verdiler, iğnelerimi kendim vurdum. İğne ucu küçük ve kıl gibi hiç acı bile olmadı. İğneler bittikten sonra yumurta toplaması yapıldı. Yumurta toplama günü aç ve idrar kesesini boşaltmış bir şekilde yapıyorlar. Bundada zaten anestezi ile oluyorsun, hiç birşey hissetmiyorsun. Ayıldığımdada hiçbir ağrım acım olmadı. Çok az pembe bir kanamam vardı, o da endişe edilecek bir durum değildi. On yumurta toplandı, inceleme yapıldı. Sonra telefonla arayıp transfer için aradılar. Transfer günü ise idrar kesen dolu sıkışık durumda olmam gerekli, yanında su ile gidiyorsun. İdrara sıkışık anında alıyorlar, bunda anestezi vermiyorlar. Transfer işleminde hemşire idrar kesene bastırıyor, Dr. Empriyoyu yerleştiriyor. Yerleştirmede ağrın olmuyor fakat o idrar kesene bastırması kötü. Transferden sonra, 2 saat yatılı kalıyorsun, tuvalete bile çıkmıyorsun. Altından sürgü (ördek) ile alıyorlar. Sonra eve geldik. Bende hafif bel ağrısı başladı, sonra biraz arttı. 4-5 gün bel ağrısı çektim. Arkasına yorgunluk hep yatma isteğim oldu. Transferden 11 gün sonra hamilelik için kan verdik, güzel haberi aldık. Darısı sana ve bekleyenlere olsun. Şimdiden hayırlı olur inşallah. Allah yardımcın olsun canım...

Tskler cnm detaylı yazdığın için.
Asılama yapılırken de idrara sıkışık gitmiştim. Asılama bile bana o kadar acı ve agrı yaptı ki. Ağlamıştım resmen. Rahim dar olduğu için bir aparatla çekiyordu doktor. Bide içime soktukları ince kateter bile acotoyordu. Tüm aşılama işlemlerim çok ağrı yaptı. Asılama sonrası 10-15 dakika kramp sancı...
Zaten vagina kontrollerinde nefret ederken, işlemler ağır gelmişti bana.
Şimdi diyorsun, idrarı boşaltmak için ince bir şey takıp öyle boşaltacaklar. O kadar acı veriyor ki o boru. Kist ameliyatımda takmak için uğraştılar, ben ağlayınca doktor, anesteziden sonra takarsınız demişti hemşirelerine.
Sen anlatınca, gerçekten zorlanacağımı hiss ediyorum :(((

Arkadaslarr xok acilllllll bugun transfeeim yapildi eve geldik iki saat sonra wc ye gittigimde haffi sumuksu kan geldi cok korkuyorum aranizda bunu yasayan varmi

Aradim normal dedi adet kanamasi olmadigi surece problem yok dedi ki bugun hic olmadi transfer sirasinda cok zorladi kanalim tikaliumis herhalde ondan dolayi oldu

Ya benim anlamadim bu embriyo yerlestirme bayiltilip yapilmiyormu bana oyle dediler cunku.

Hayir uyumadan yapiolir ve bes dakikalikbir olay benim kanalda sikinti vardi ondan zorlandi senin ne zaman trasnfer

Back
X