Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar cuma gunu kanamam oldu kese etrafında kılcal damar catlaması olmus kanamam durdu ama böyle bısey yaasayan oldumu düşük riskim var:(

Kızlar Merhaba choriomon catlatma iğnesi kullanan varmı bu igne illa kalcadan mi yapılıyor

Hiç bilmiyorum o iğneyi canım. Kızlar durumlarınız nedir inşallah güzel şeyler olmaya devam ediyordur

Kızlar kan sonucum 16.48 çıktı nasıl sizce yükselme olur mu aceba

Kızlar 12.gün çift cizgiyi gördüm inşallah değerim yükselmiştir yarın kan testi mi tekrarliycam kalbim ilk defa bu kadar hızlı çarpıyor kizlarrr
IMG-20171029-WA0000.webp

Kızlar 12.gün çift cizgiyi gördüm inşallah değerim yükselmiştir yarın kan testi mi tekrarliycam kalbim ilk defa bu kadar hızlı çarpıyor kizlarrrEki Görüntüle 2061265
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yüreğini ferah tut inşallah değerin artmıştır ben inanıyorum ;)

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yüreğini ferah tut inşallah değerin artmıştır ben inanıyorum :KK66:
Canımmmmm inşallah rabbim en kisa zamanda sana da nasip edecek bende buna inaniyorum senin sevincinide beraber paylasicaz sabah hayırlı haberler veririm insallahhhh

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yüreğini ferah tut inşallah değerin artmıştır ben inanıyorum :KK66:
Canımmmmm inşallah rabbim en kisa zamanda sana da nasip edecek bende buna inaniyorum senin sevincinide beraber paylasicaz sabah hayırlı haberler veririm insallahhhh

Back
X