Çok zor biliyorum bende yaşadım aynı şeyleri ama yılmak yok Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahCok uzuldum hemde nasip olmadi Insallah normal kalmayı nasip eder allah hastanelerde olmak zor maddi manevi bittik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor biliyorum bende yaşadım aynı şeyleri ama yılmak yok Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahCok uzuldum hemde nasip olmadi Insallah normal kalmayı nasip eder allah hastanelerde olmak zor maddi manevi bittik
Yaptınız mı kan testiCanımmmmm inşallah rabbim en kisa zamanda sana da nasip edecek bende buna inaniyorum senin sevincinide beraber paylasicaz sabah hayırlı haberler veririm insallahhhh
Evet yaptım yükselme olmuş Allaha şükürler olsun çarşamba tekrar kan istedi doktorum bugün daha sevincliyim olumlu şeyler duyunca iyi olduk bugün kizlarYaptınız mı kan testi
Pozitif canimSonucunuz nedir
Nasıl gidiyor durumunuz bebiş göründü müSonuç bugün 38.21 kızlar takipte kalcaz gebelik var dedi doktorum hayır gelsin sonunda ınsallahh
evet ben cnm tuttu ama malesef düşük yaptımAranızda 3. Gun embriyo transferi olanlar var mi lütfen yazsin
onlar suan dondurulmus oldugundan gelişimini bilmiyorum sen nerde yaptırıosnOnlar da mi 3. Gun embrisyosu canim