Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

Sonuç bugün 38.21 kızlar takipte kalcaz gebelik var dedi doktorum hayır gelsin sonunda ınsallahh

Kızlar merhaba ben testlerimi tamamladım adetin ikinci günü gel dedi doktorum .. ilk süreç nasıl bahseder misiniz biraz ? Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah ..

İstanbul şişli memorial de yaptıran var mı ? Türkiyenin 1 numaralı laboratuvarı seçilmiş .. ilk işlemler orada yapılmış bu sebeple orayı tercih ettim ..

Çok uzuldum allahim bi daha yasatyaşanmasın. Peki şimdi ne durumdayım te karar denion mu ben transfer için bekliyorum çok heyecanlıyım üç ay baskilama yapildi

birde konulduktan sonra en az 10 gun dınlen doktorları dınleme ılk uc ayda cok dıkkatlı ol yorma kendını ben cok araba kullandım yoruldum ve aksama kanamam geldi

Benim uzun protokolü cikolata kisti ameliyatı oldum 10 cm şu sonra 3 ay baskilama yapıldı tup bebek tedavisinden sonra yumurtaları donduruldu 3 ay daha baskilama yapıldı nasipse bu ayın sonunda transferim olcak

anladım cnm bende izmirdeyim kentte yaptırdım maddi olarak bitirdi bizi oyuzden beklıyorum

Back
X