- Konu Sahibi benbirkelebegim
-
Bugün uyandım, yüzümü yıkadım, tartıldım ve 52.4 kiloyumilk defa bu kilolara iniyorum hem de kendimi sıkmamama rağmen galiba gerçekten başarıyorum. Bugün 5. günüm 5 günde 2.5 kilo gayet sağlıklı...
Eğer benim gibi boy ve kiloya sahipseniz bana katılın kızlar çünkü 2.5 kilo verdim bileHem de bu süreçte çikolata yedim, çekirdek yedim, kola içtim, patates kızartması yedim... Bundan sonra bu kadar rahatlık yok ama. 15 günüm kaldı hedefime, eylülde 49 kilo olmama. Aslında başlığa yanlış yazmışım o an kendimi 53 olarak düşündüm o yüzden 4 kilo dedim ama aslında 5 :26: Neyse ki 5 günde 2.5 kilo verdim 15 günde 3.5 kiloyu da veririrm yaparım ben be Şimdi aç karınla lipton 5i bir arada çayımı içiyorum sonra egzersiz sonra da güzel bir kahvaltıyı hak ettim
altıncı günümde 52.2 idim ve istediğimi yedim akşam çıktığımda istediğimi içtim alkolsüz tabi ki dondurma yedim cips yedim biraz, kola içtim falan yani mola günü yapayım bu günü madem dedim...
Yedinci günümde sabah bir de baktım kilo aldım diye düşünürken hiç bir şey yapmadan 200 gram verip 52 kg olmuşum ya
52 kiloyum!
+kaç kilosun?
-( küsurat falan yok) 52 !
Sabah kahvaltısında domates peynir ekmek çay yedim :d
spor da akşama kaldı
merhaba :)
maşallah canım inşallah 49 kiloya düşersin bende kilo vermek istiyorum ama boğazımı tutamıyorum napıcam bilmiyorum
merhaba canım boyun ve kilon kaç?
canım haziranda düğünüm var boyum 163 kilom 67 ve hedefim 53 yardımcı olabilir misin? baya vaktim var aslında
olabilirim tabiki de !Ama hayatında biraz değişiklikler yapman gerekiyor abur cuburu kes demiyorum ama azalt illa ki yiyeceksen sabah veya öğlen ye onu da çok yeme mutlaka ara öğün yap ana öğünler dışında acıkmaman için ve tabi ki bol bol su iç
denicem canım yürüyüş falan eklersem heralde istediğim fiziğe ulaşırım 7 ayda
ohoooo hem de manken gibi olursunHemen kendine bir günlük aç seni takip ederiz motive ederiz tavsiyeler veririz Bu günlük benim çok işime yaradı çünkü kilo vermekte kendimi sorumlu hissetmeye başladım insanlar beni takip ediyor falan diye.. Sen de kendine uygun diyet bulabilirsin veya sen de benim gibi yediklerine dikkat ederek ve azaltarak, düzenli beslenerek, spor eşliğinde kilo verebilirsin tavsiyem bu yönde.
Dediğim gibi kendine günlük açmalısın hatta başlığın da seni motive etsin 14 kilo vermen gerek sen bunu 7 aya değil de daha kısa bir zamana yayabilirsin de. Hırslanman için. Amaan 7 ayda veririm deme sakın. Her ay 2 kg vermen gerek o zaman, çok az değil mi? Mesela 1 ayda 4 kilo verebilirsen 3 - 3.5 ayda manken gibi olursunzor değil canım 1 ayda 4 kilo vermek. Bak, ben 1 haftada 2 kg verdim hem de benim vermem gereken kilom az olunca kilo vermek daha zor bilirsin.
Hadi görelim seni en geç aralık'ta manken gibi olacaksın
çok sağol canım nasıl açıcam günlüğü bu siteden mi _?
banada yardımcı olur musun canım 56 kiloyum 50 olmak istiyorum kocaman bi göbeğim var
evet canım. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/
burdan yeni konu aç'a tıkla, başlığa da aralık'ta manken gibi olacağım yazHer gün yediklerini, yaptıklarını yaz günlüğüne
teşekkür ederim canım boyum 1,65
canım şimdi yaptım hepsini 200 tanede ip atladım bakalım ne olacak :) çok teşekkkür ederim uğraşmıssın benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?