- Konu Sahibi benbirkelebegim
-
Merhaba...
İznin olursa ben de sana katılmak isterim..
Ben 1.56 boyunda ve 53.5 kiloyum..
Nerdeyse senin gibi yanii
Ben de 49 olmak istiyorum..
Bu gün başlıyacaktım ama olmadı...
Şimdilik bir listem yok ama ben daha çok sporla zayıflamayı düşünüyorum...
Kendimi kasmadan, fazla yasaklar koymadan, sıkılmadan, bıkmadan istediğim gibi görünmek istiyorum..
Biraz göbekten, biraz kalçadan ve biraz da kollardan giderse süper olucak inşaAllah
Hadi kolay gelsin bize
Tabi ki katıl daha da iyi olur :) sen de yediklerini yaptıklarını paylaşırsan fikir alışverişinde bulunabiliriz :)
Tabi ki katıl daha da iyi olur :) sen de yediklerini yaptıklarını paylaşırsan fikir alışverişinde bulunabiliriz :)
Tatlım, bana şu yazdığın limonlu suyu anlatsana..
Nasıl yapıyorsun, zayıflatıyor mu ??
Limonun zayıflatdığını duymuştum ama limonlu suyu bilmiyorum..
Bi de ben yürüyüş ve egzersiz yaparken spor korsesi giyiyorum. Çok iyi terletiyor ve zayıflatdığına da eminim..
Kardeşim onunla çok güzel zayıfladı, hani sen yazmıştın ya belim yok, dümdüz iniyor diye, işte bu konuda sana yardımcı ola bilir bence..
Benim belim dümdüz değil ama biraz göbeğim var ve tabii ki, basenler... Onlar için giyiyorum korseyi..
benmde kılo vermem lazım onceden 45 kıloydum cok zayıftım sonra bı anda 62 oldum :S ramazanda 4 kılo verdım sımdı 58 kıloyum. hedefım 52 ınsallah bende verebılrım :)
sabah malesef egzersiz yapmadımaç karınla lipton 5i bir arada form çayı içtim yarım saat sonra her zamanki gibi yumurta ekmek ve peynir yedim biraz sonra tuvalete çıktım
öğlen 3 4 yemek kaşığı börülce yemeği yedim
akşam da 1 kase çorba
yatmadan önce egzersiz yapıp öyle yatarım diye düşünüyorum tabi hemen değil de 45 dk sonra falan
bu günlük bana çok yardım ettitek başıma bu kadar motive olmazdım bırakırdım çünkü biliyorum
bu arada her gün yürüyemiyorum şimdilik vücudum harekete alışık olmadığı için 2 gün yürüyüp 2 gün yürümeme kararı aldım alıştıktan sonra her gün yürümeye devam... çünkü 3.5-4 km yürüyorum çıktığımda. bana göre çok... egzersizi de 1 gün akşam 1 gün sabah yaparım belki bilmiyorum ama her yerim ağrıyorbuna kesinlikle değer şimdi bile baktığımda değişiklik farkediyorum
Merhaba :) sende bence gayet istikrarlisin. Bu motivasyonla devam edersen eminim istedigin kiloya ulasirsin. Insallah hepimiz arzuladığımiz kilo ve fizige kavusuruz.:)
merhaba canım ama akşam 9 10 gibi canım bir şeyler istiyor alışmışım abur cubura dayanamadım kola çekirdek yedim bu duruma ne yapsam :26:
Bu durumu bende çok yaşıyordum bundan önce ama şöyle bir yol buldum kendimce hemen söyliyim. Kesinlikle kendime oyalanacak bir şeyler buluyorum. Okey oynuyorum, blog okuyorum, kadınlar kulubunde girilmedik sayfa bırakmıyorum nerdeyse :) yanımda yarım litre suyum var ve birde 5 kayısı ve 5 fındık. Çok canım çekerse bunları tuketiyorum. Ama inan kayisi findik tabagi oldugu gibi iceri gidiyor. Canim istedigi an bir seye dalmissam ya da o an onu yemeye üşeniyorsam sonra bir daha yemiyorum. Bir de fat burner diye yag yakıcı bir tablet kullanıyorum daha 3 gün oluyor ama bende tokluk yarattı. Psikolojikte olabilir bilmiyorum. Aslında bu tip şeyler kullanmaya karşıyım da sonuçta karacigerimize zarar veriyor ama bunu denemek istedim. 40 günlük bir ilaç.. Birazda psikolojik aslında o ilaçları annem bosaltip icine vitamin koysa ve ben icsem belki de aaaa ilac bende tokluk yaratıyor dicem.. Kisacasi beynine hukmet.. zor ama yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?