- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
canım o adam cok pahalı galıba benıma rkadsta ona gıtmtı ama sey dıyım medıcana da super bı ultrayon var o sanırım 24 haftada yapılan renklı varya bana bebgın remsını verıdler orada bıle babasına benzıyordu medıcanaya bır sor o akdar pahalı degıldır sakın 300 tl verme cok sacmalık ıkılı testte ben hatta devlete gıtmıstım 3 lu test ıcın sonra medıcanaya baslayınca oradada renklı ultrasyon cektıler cayyolundakı zekarıye burak tahıre gıttım orası kalabalık olmuyordu
Ya benim için önemli olan aslında ücretinden ziyade tecrübesi... Benim kendi doktorumda tecrübeli bir doktor lakin tecrübeli ikinci bir göz görsün istiyorum.. Hastaya yaklaşımı nasıl peki eyüp hocanın??
motamot bir adam işte
direk anlatıyor benim bildiğim (ben gitmedim ama ablam gitti)
açıkçası normal bir yerde ayrıntılı yaptırmanızı herhangi bir sorun veya aksaklık görülürse (allah korusun) eyüp ekiciye o zaman gitmenizi tavsiye ederm
ayrıca ayrıntılıyı doktorunuz değil uzman bir radyolog yapmalı
sen nıye ıkıncı dr gıdıyorusn onu anlamadım eger dr varsa bır sorunmu cıktı testte yoksa pımpırıklımısın:)) sımdıden boyle olursan varya vay halıne :)))
anladım canım... Teşekkür ederim yardımların için.. Ben cumartesi günü eyüp hocaya gideyim o zaman..
Ya aslında benim merak ettiğim anneyi rahatlatıyor mu yoksa ufacık bir sorunda panik haline mi sokuyor?? çünkü benim doktorum çok bilimsel konuşuyor ve bu beni bazen geriyor...her ne kadar eşim doktor olup söylediklerini anlasada önemli olan benim tatmin olmam değil mi anne adayı olarak??
canım bende hamileyken eyüp ekiciye gitmiştim..baya memnun kaldım..önce beni içeri aldı bebeğin ölçümlerini yaptı ve eşimi çağırdı içeriye uzun süre inceledi..espriler yaptı:)) eşim baştan sona bütün görüntüyü kameraya çekti.gideceksen sende kamera götür hatıra kalır..ultrason baya net.karşında bi ekrandan sende herşeyi görebiliyorsun..fiyatı 320 lira
canım bende hamileyken eyüp ekiciye gitmiştim..baya memnun kaldım..önce beni içeri aldı bebeğin ölçümlerini yaptı ve eşimi çağırdı içeriye uzun süre inceledi..espriler yaptı:)) eşim baştan sona bütün görüntüyü kameraya çekti.gideceksen sende kamera götür hatıra kalır..ultrason baya net.karşında bi ekrandan sende herşeyi görebiliyorsun..fiyatı 320 lira
cd vermiyor canım sadece bi kaç çıktı veriyor.fotoğraf..ben ağustos ayında gitmiştimtamam canım... kendisi cd ye kayıtlı halde vermiyor anladığım kadarıyla :):) sen ne zaman gitmiştin??
benim için ekstrası falan değil drun tecrübeli olması önemliydi.en iyisi ankara da bu adam..bende mucizeme zor kavuştuğum için en iyisi olmasını tercih ettim.150 ya da 300 düşünmedim...ekstrası yok işte
bütün ayrıntılılarda aynı şey yapılıyor
benim de önce ölçümlerim yapıldı, sonra eşimi içeri aldılar 15 dakika kadar da bize anlatarak izletti görüntüleri
sonunda cd şeklinde verdiler zaten
gerçi eşim de çekmişti ama gerek kalmadı, cd de var görüntüler
150 tl ödedim ben de
..
eyüp ekici kötü demiyorum kesinlikle
sadece ödediğiniz fiyata göre ekstrası olduğunu düşünmüyorum
cd vermiyor canım sadece bi kaç çıktı veriyor.fotoğraf..ben ağustos ayında gitmiştim
benim için ekstrası falan değil drun tecrübeli olması önemliydi.en iyisi ankara da bu adam..bende mucizeme zor kavuştuğum için en iyisi olmasını tercih ettim.150 ya da 300 düşünmedim...
kesinlikle sana katılıyorum :):) önemli olan tecrübe... bebeklerimiz herşeyden kıymetli... Sağlıkla alırız inşallah hepimiz kucağımıza...
konu sahibi arkadaşım özel mesaj kutuna bakabilir misin?
ben iki hamileliğimdede gittim çok memnn kaldım evet biraz pahalı ama içinde hiç bir kuşku bırakmıyo insanı rahatlatıyo bebeğin heryerini tek tek gösteriyo diğerleri eyüp ekici gibi tecrübeli olduğunu sanmıyorum çünkü senelredir bu işi yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?