Eyvah, burnum şişiyor!!!

Malatyagelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
599
77
0
İçel Mersin
Kızlar bu sabah uyandığımda burnumda hafif bi şişlik olduğunu farkettim. Önce belki şiş değildir bana öyle gelmiştir dedim; ama eşim işe giderken senin burnun mu şişmiş deyince anladım gerçekten şiştiğini Bu ne demek bilen var mı? Hamile kadının burnu büyür derlerdi ama bende bugüne kadar ne şişlik, ne leke hiç bişi olmamıştı. Acaba doğumun yaklaştığını mı gösteriyor, :44:n'olur bilen varsa bi akıl versin. Bu arada 35+4 deyim şu an.

Son düzenleme:
Evet canım benim burnum ilk aylardan beri şiş annem de dedi hatta senin burnun şişti diye. Yüzümde lekeler olmadı ancak boynumda göğüs kenarlarında kahverengi lekeler oldu. Ve sanırım doğuma yaklaştıkça yüzümüz ve vücudumuzda şişecek. Benim gördüğüm tüm gebeler öyleydi çünkü. Ama dert etme geçecek sonra sonuçta

benim burnum da sürekli tıkalı. Haftama göre normalmiş. östrojen hormonundan kaynaklanıyormuş. ama rahatsız olmaya başladım artık doktoruma danışacağım bunun için.

bende ikşnci bebeğimi bekliyorum 36. haftadayım bu aralar benimde burnum şişti, çünkü vücut ödem yapıyor ödem yapınca nefes almakta zorlanmaman için burnundaki dokular etler büyüyor bu nedenle burnun şişiyor, yani normal bence endişelenmene gere yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…