- Konu Sahibi Butterflyinthesky
Ay hiç sorma benimkide oldu iki gündür yatiyor ben olsam inanın daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soylerim ama dinlemez. Hani erkeklerin meşhur savunmalari vardır ya. Senede bir kere çok sağlam hasta olurum bunu atlatin ca daha yakalamaz der.
Ben de öyle diyorum. Bi de diyor ki bak sen çok dikkat et sakın hasta olma çocuk emziriyorsun.Ay hiç sorma benimkide oldu iki gündür yatiyor ben olsam inanın daha iyi
Benim kocam hastalanır. Çorba yapayım, ıhlamur ister misin diye dolanırım. Allah aşkına bana Karışma sadece yatayım derdinde. Yemek bile yemez. Yatar dinlenir biter. Bir de asla hafta içi hastalanmaz. İşkolik bir oğlakla evliyim :)valla böyle olmayan erkek görmedim, acıya alışkın olmadıklarından bi naz bi niyaz
Benim kocam hastalanır. Çorba yapayım, ıhlamur ister misin diye dolanırım. Allah aşkına bana Karışma sadece yatayım derdinde. Yemek bile yemez. Yatar dinlenir biter. Bir de asla hafta içi hastalanmaz. İşkolik bir oğlakla evliyim :)
ķ yok grip olmam da bu gidisle verem edersin deseydin :)Ben de öyle diyorum. Bi de diyor ki bak sen çok dikkat et sakın hasta olma çocuk emziriyorsun.
Bu yeni moda herhalde ? Açılan her konunun altına boşan yazmak neden boşanacakmış adam grip oldu diyemi ?Bence bosan
Yok benimkini annesi öyle alistirmamis. Hiç ilgilenmez annesi.Allah yardimciniz olsun.Hastalaninca çok ilgi istiyorlar eee türk erkeği olunca öyle anneleri alıştırıyor ayni ilgiyi eşlerden de bekliyorlar.siz cocuklari olabildigince uzak tutun.
Yok benimkini annesi öyle alistirmamis. Hasta olduklarında umursamaz hiç. Ben de diyorum ki anneden görmemiş ya acısını çıkarıyor simdi.Allah yardimciniz olsun.Hastalaninca çok ilgi istiyorlar eee türk erkeği olunca öyle anneleri alıştırıyor ayni ilgiyi eşlerden de bekliyorlar.siz cocuklari olabildigince uzak tutun.
Sene bir herkes oluyor zaten ya benim gibi üç yılda bir olsa ne yapar acaba ?Soylerim ama dinlemez. Hani erkeklerin meşhur savunmalari vardır ya. Senede bir kere çok sağlam hasta olurum bunu atlatin ca daha yakalamaz der.
Ben bunu eşimin yüzüne demiştim ne kadar abarttıysa artık aşkım bana kıyamadığın için mi böyle dedin ? Dedi hayır senin kadar abartmayacağım için demiştimAy hiç sorma benimkide oldu iki gündür yatiyor ben olsam inanın daha iyi
Vasiyetini filan yazar herhalde :)Sene bir herkes oluyor zaten ya benim gibi üç yılda bir olsa ne yapar acaba ?![]()
Bence de:)))Vasiyetini filan yazar herhalde :)
Yok burnumdan getirmez ama kendisi gibi de abartmaz.Mesela üstünü ince giyiyorsun,ayağına çorap giymiyorsun,üstünü örtmüyorsun ,kendine dikkat etmiyorsun der,aynısını ben de oğluma derim hasta olunca.Aynen kendi hastalıklarında Magdur olurlar, dünyanın sonudur sanki. Ama biz suçlu oluruz hastalaninca. Babam da böyle annemin burnundan getirir.
Hiç alakası yokBurcu Başak mı?![]()
Ona birakmadim ki. İkisinin de karnını doyurdum, ustlerini giydirdim, kucugun altını değiştirdim. Onlar oynayacak babaları da yanlarında uzanacakti. Öyle bir sorumsuzlugu zaten yapmam.Ben nereye takildim biliyor musunuz iki kucuk cocugu grip bir adama birakip uyumaniza. Yorulmak tamam da o cocuklar grip olsa sabahlara kadar ates nobeti tutacaksiniz. Bin beter yorulacak stres altina gireceksiniz.