• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvah..! Eşim grip oldu.

valla böyle olmayan erkek görmedim, acıya alışkın olmadıklarından bi naz bi niyaz
Benim kocam hastalanır. Çorba yapayım, ıhlamur ister misin diye dolanırım. Allah aşkına bana Karışma sadece yatayım derdinde. Yemek bile yemez. Yatar dinlenir biter. Bir de asla hafta içi hastalanmaz. İşkolik bir oğlakla evliyim :)

Benim kocam hastalanır. Çorba yapayım, ıhlamur ister misin diye dolanırım. Allah aşkına bana Karışma sadece yatayım derdinde. Yemek bile yemez. Yatar dinlenir biter. Bir de asla hafta içi hastalanmaz. İşkolik bir oğlakla evliyim :)

:KK48: süpermiş, benimki de işkolik ama malesef ölümcül hastalığa yakalandım modunda gezer :D

Allah yardimciniz olsun.Hastalaninca çok ilgi istiyorlar eee türk erkeği olunca öyle anneleri alıştırıyor ayni ilgiyi eşlerden de bekliyorlar.siz cocuklari olabildigince uzak tutun.

Allah yardimciniz olsun.Hastalaninca çok ilgi istiyorlar eee türk erkeği olunca öyle anneleri alıştırıyor ayni ilgiyi eşlerden de bekliyorlar.siz cocuklari olabildigince uzak tutun.
Yok benimkini annesi öyle alistirmamis. Hiç ilgilenmez annesi.
Yok benimkini annesi öyle alistirmamis. Hasta olduklarında umursamaz hiç. Ben de diyorum ki anneden görmemiş ya acısını çıkarıyor simdi.

Ben nereye takildim biliyor musunuz iki kucuk cocugu grip bir adama birakip uyumaniza. Yorulmak tamam da o cocuklar grip olsa sabahlara kadar ates nobeti tutacaksiniz. Bin beter yorulacak stres altina gireceksiniz.

Acıya alışık değiller ya. Ağda derdi, adet sancısı mi cekiyorlar sanki? Hele doğumda insanın kaldırabilecegi aci eşiğini geçiyor kadınlar. Onda bile kendilerini kaybetmiyorlar. Ondan böyle çocuk gibiler en küçük vücut ağrısında dünyanın acısını çektiklerini sanıyorlar.

Aynen kendi hastalıklarında Magdur olurlar, dünyanın sonudur sanki. Ama biz suçlu oluruz hastalaninca. Babam da böyle annemin burnundan getirir.
Yok burnumdan getirmez ama kendisi gibi de abartmaz.Mesela üstünü ince giyiyorsun,ayağına çorap giymiyorsun,üstünü örtmüyorsun ,kendine dikkat etmiyorsun der,aynısını ben de oğluma derim hasta olunca.:KK53:

Burcu Başak mı? :rolleyes:
Hiç alakası yok :KK51: erkek kadın çok farklı başaklarda, tam tersi beimkinden biliyorum hiç nazlanmaz hasta olduğunu anlamazsın bile 40 derece ateşle :KK45:
İlgi alaka istemez kendi halleder herşeyini :hasta:

Konu sahibi bide bunların kadın versiyonu var bence onlar daha çekilmez :KK53::olamaz:

Ben nereye takildim biliyor musunuz iki kucuk cocugu grip bir adama birakip uyumaniza. Yorulmak tamam da o cocuklar grip olsa sabahlara kadar ates nobeti tutacaksiniz. Bin beter yorulacak stres altina gireceksiniz.
Ona birakmadim ki. İkisinin de karnını doyurdum, ustlerini giydirdim, kucugun altını değiştirdim. Onlar oynayacak babaları da yanlarında uzanacakti. Öyle bir sorumsuzlugu zaten yapmam.

Back
X