Eyvah..! Eşim grip oldu.

Sanslisiniz o zaman:) var bilmez miyim kayinvalidem.

Eşim o kadar değil de babam cok fena benim de.
Odama gideyim de yatayım demez, salonda tv nin karsısında yanımızda yatar battaniyelere sarınarak.
Sağa döner inler, sola döner inler. Az bi tv ye daldıysak daha yuksek sesli inler. Çorba yaptırır içmez, çay ister begenmez. Ateşimi ölç, tansiyonuma bak, terledim havlu getir, üşüdüm yorgan getir perişan eder annemi
Ay cok cektiriyor. Neyseki senede 1 kere falan.

Sen aynı durumda olunca o da sana bakıyo mu eminim bakmıyodur hastalık hastası demek ki Allahım sana şükür

Kesinlikle öyle. Kendi burun ameliyatiyla benim dogumlarimi kiyaslar daha çok acı çektiğini iddia eder:)

Hı ilaç hastalığın akışını bozuyomuş ya doğru ilaç olur da iyileştirir elleme bozma keyfini yatsın :)

Benim babamı anlattiniz resmen:)

Ayyy grip olmuş erkek çok korkunç bir şey ya. Benimki de hasta dünden beri. Allahımm bir naz, bir niyaz. "ıııhh çok kötüyüm, ayyy ölüyorum, off her yerim ağrıyor" "işten erken çıktım bugün, hastayım dedim" hehe gülünce de bu bebek konuşmalarına alınıyor. Şımarttım ben de biraz. Hasta çorbası yaptım, ıhlamuru, meyvesi, ilacı önüne getirdim hepsini. Evet hepsi aynı. Minnak birer bebek oluyorlar.

ilac icmiyorsa sogan suyu verin,ertesi gune ayaga kalkar.
2 sogani yemeklik dograyin,icine 4 kasik zeytinyagi ve seker koyun,kavanozda karistirip kapagini kapatin,2 saat oda sicakliginda dinlendirin karisimi.
sogan suyunu salacaktir,cikan zeytinyagli soganli sekerli suyu gunde 4 kasik verin.
bu benim hicbisey fayda etmeyen oglumu ayaga kaldiran tek sey.

Teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim mutlaka.

ALLahim dagina gore kar veriyor iste
bunlar dogum yapacak olsa dunyanin koku kururdu:))) bi dogurudumu bi daha ahayatta dogurmazlar canim aciycak diyee

benimkide nazlznir ama ben hastayken o bana nasilsa bende ona oyle yapiyorum
yani dr a git diye sadece akil veiryorum ayni onun gibi :)
ne kdr ekmek o kdr kofte :)

Valla burclami ilgili bilmiyorum bnmki terazi hastalanınca sesi soluğu cikmaz yatar ben anlarim hasta olduğunu bin bir yalvarmayla doktora gotururum ilacta serumdan nefret eder hap dahi içmek istemez bendnde bisey istemez tek basina halletmek ister ben zorla veririm cayini corbasini o da kendine eziyet etme ggeçer der sanirim ufak yaştanberi aailesinden uzak tek basina okuyup calistigindan hherseyini tek hallettiginden olabilir

Kesinlikle öyle. Kendi burun ameliyatiyla benim dogumlarimi kiyaslar daha çok acı çektiğini iddia eder:)
Doğum sancısı ve ağrısı bir insanın kolunu kör bıçakla kesmek kadar ağır. Acı eşiği atıyorum insanlarda 45 ise bundan sonraki derecelerde insan bayılıyor. Doğumda bu rakam 65 :) doğa ustu bir şey kadının doğum esnasında bayilmamasi.

ölüyorum bitiyorum moduna girdiğinde "aa nadıl atladın sen yaa, bugün derbi maçı varmış" deyin.
Yattığı yerden zıplasın. Bunu görmek bile keyifli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…