- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
- Konu Sahibi Butterflyinthesky
-
Sanslisiniz o zaman:) var bilmez miyim kayinvalidem.Hiç alakası yokerkek kadın çok farklı başaklarda, tam tersi beimkinden biliyorum hiç nazlanmaz hasta olduğunu anlamazsın bile 40 derece ateşle
İlgi alaka istemez kendi halleder herşeyini
Konu sahibi bide bunların kadın versiyonu var bence onlar daha çekilmez
Kesinlikle öyle. Kendi burun ameliyatiyla benim dogumlarimi kiyaslar daha çok acı çektiğini iddia eder:)Acıya alışık değiller ya. Ağda derdi, adet sancısı mi cekiyorlar sanki? Hele doğumda insanın kaldırabilecegi aci eşiğini geçiyor kadınlar. Onda bile kendilerini kaybetmiyorlar. Ondan böyle çocuk gibiler en küçük vücut ağrısında dünyanın acısını çektiklerini sanıyorlar.
Benim babamı anlattiniz resmen:)Eşim o kadar değil de babam cok fena benim de.
Odama gideyim de yatayım demez, salonda tv nin karsısında yanımızda yatar battaniyelere sarınarak.
Sağa döner inler, sola döner inler. Az bi tv ye daldıysak daha yuksek sesli inler. Çorba yaptırır içmez, çay ister begenmez. Ateşimi ölç, tansiyonuma bak, terledim havlu getir, üşüdüm yorgan getir perişan eder annemi
Ay cok cektiriyor. Neyseki senede 1 kere falan.
Bakar da soylenerek bakar.Sen aynı durumda olunca o da sana bakıyo mu eminim bakmıyodur hastalık hastası demek ki Allahım sana şükür
Teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim mutlaka.ilac icmiyorsa sogan suyu verin,ertesi gune ayaga kalkar.
2 sogani yemeklik dograyin,icine 4 kasik zeytinyagi ve seker koyun,kavanozda karistirip kapagini kapatin,2 saat oda sicakliginda dinlendirin karisimi.
sogan suyunu salacaktir,cikan zeytinyagli soganli sekerli suyu gunde 4 kasik verin.
bu benim hicbisey fayda etmeyen oglumu ayaga kaldiran tek sey.
Teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim mutlaka.
Doğum sancısı ve ağrısı bir insanın kolunu kör bıçakla kesmek kadar ağır. Acı eşiği atıyorum insanlarda 45 ise bundan sonraki derecelerde insan bayılıyor. Doğumda bu rakam 65 :) doğa ustu bir şey kadının doğum esnasında bayilmamasi.Kesinlikle öyle. Kendi burun ameliyatiyla benim dogumlarimi kiyaslar daha çok acı çektiğini iddia eder:)
Ben de cok güldümPardon çok güldüm
Hastanede serum söken bi tip geldi aklıma, doktora çıkışan:
-Naapıyon doktor?! Hastalığın akışını bozacaksın elleme!
Yok maç izlemiyor benimki ama dışarı gönderdim. Hava güzel çık biraz hava al acilirsin dedim gitti.ölüyorum bitiyorum moduna girdiğinde "aa nadıl atladın sen yaa, bugün derbi maçı varmış" deyin.
Yattığı yerden zıplasın. Bunu görmek bile keyifli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?