eyvah eyvah

ne sans ki hamile kalabiliyosun bu bile mucize bence sükret

Sezerryan sonrası normalmi yaptı çok şaşırdım nasıl oldu bu?
niye sasirdinizki anormal bi durummu ilk gebeligi yuksek tansiyon nedeniyle termininden once sezeryan ile alindi ikinci icin surekli kontroldeydi ve hic bir sorun olmadan normal dogumu beklediler ve dogurdu sukur. eltimde sezeryan sonrasi normal dogum yapmisti. Turkiyede ilk sezeryan oldu diye diger dogumlarda sezeryan oluyordu dimi ondanmi sasirdiniz

Oluyormuş ama bana riskli demişti o zaman doktor bende ondan korktum ama bu olay sadece benim başıma gelmemiş burda gördüğüm örneklerle rahatladım

ne sans ki hamile kalabiliyosun bu bile mucize bence sükret
Yok çok şükür isyan etmiyorum bende kızımı bekledim gelsin diye yaklaşık iki yıl beklettikten sonra geldi şimdi korkum çokmu riskli acaba diye sordum ve birçok kişinin başına gelmiş rahatladım bende umarım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmaz

Haklısınız ben ameliyatı düşünüyorım sizdemi sezeryandınız evet benim sevindiğim arkadaş olacaklar birlikte büyürler Allah bağışlasın maşallah çok güzeller
Evet sezeryan oldu hiç sorun olmadı Allah bağışlasın doğum haberlerini alırız inş

Bu konuda geniş bi tıbbi bilgim yok öncelikle onu söyleyeyim.

Bildiğim tek bi tecrübe var, o da ne yazık ki son derece can sıkıcı bi sonla bitiyo, hiç anlatıp sizi üzmek istemiyorum.

Bakın bu yazdığıma kızanlar olacaktır, belki siz de kızarsınız ama doktorunuzla görüşüp tüm riskleri tartmadan hamileliğinize çok bağlanmayın derim.

Eğer doktorunuz bi sorun olmayacağını söylerse bebeğiniz simdiden hayırlı olsun. Ki umarım böyle der, çok içten diliyorum bunu.

Ama bu doğum sizin açınızdan ciddi bi risk teşkil ediyorsa kürtajı da bi seçenek olduğunu kabullenmelisiniz.

Ben kendi hayatınız için böyle bi riski almamanız gerektiğini düşünüyorum. Olaya duygusal değil de mantıklı yaklaşmalısınız çünkü annelik mantık da gerektiriyo. Nolur canınızı sıkmayın ama o masada size bi şey olsa arkanızda biri daha yaşını yeni doldurmuş, biri daha annesinden süt emmemiş iki bebek bırakmış olursunuz. Bu göze alınacak bi durum değil bana göre.

Yengem ilk y4gnim 4 aylıkken 2. Ye hamile kaldı. 2side sezeryan la oldu. Şimdi biri yaklaşık 2 yaşında diğeri 9 aylık:-D korkma olcağı varmis olmuş biraber büyürler işte:-D

hiçbir şey olmaz doğur gitsin farzet ikiz bebeklerin var
Benimde kızım var 1 yasında tüp bebekle oldu çok zor buldum. Şimdi korunmuyorum keşke kendiliğimden hamile kalsam

Tebrik ederim öncelikle.İkisi birden büyür.Biraz zorlanırsın ama büyüdüklerinde rahat edersin.Arkadaş olurlar birbirlerine

eyvah eyvah degil oh oh diye konu acsaymissiniz keske ne guzel haber bu ikiz gibi buyurler,baslarda illa ki zorlanirsiniz ama ikisi de 3 yasini gecti mi artik keyif size saglikla alin kucaginiza insallah

Evet ilk sezeryansa hepsi sezeryan oluyor. Mesela benim bebeğim inmedi normal doğum olmadı maalesef. Şimdi 2. Ye hamileyim normali aklımın ucundan geçiremiyorum sezeryan gelir sezeryan gider durumu. Ama sorucam doktora böyle bir şansım varsa ,çok isterim de sanmam..
Konu sahibininde sayfasını meşgul ettik kusura bakmasın..

Yok niye kızayım haklısınız umarım böyle bir durum yaşamam

2 yil demissiniz.
Beklenmesinimi lazimdida iki yil?
Neden?

Ne sabotesi canım yaz gitsin nolacak sizin arası ne kadr hayırlı olsun bu arada sizde hamileymissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…