- 1 Mayıs 2013
- 7.131
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi zeysmother
-
ne sans ki hamile kalabiliyosun bu bile mucize bence sükretMerhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
niye sasirdinizki anormal bi durummuSezerryan sonrası normalmi yaptı çok şaşırdım nasıl oldu bu?
Oluyormuş ama bana riskli demişti o zaman doktor bende ondan korktum ama bu olay sadece benim başıma gelmemiş burda gördüğüm örneklerle rahatladımöncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin ama ben bişey merak ettim bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın tekrar hamile kalmanın riski mi var sezeryan dogumda cünkü bnm annemde sezeryanla abimi dünyaya getirmis 2 ay sonra hamile kalıp yine sezeryanla ablamı dünyaya getirmiş hemde 29 yıl önce simdi niye olmuyor
Yok çok şükür isyan etmiyorum bende kızımı bekledim gelsin diye yaklaşık iki yıl beklettikten sonra geldi şimdi korkum çokmu riskli acaba diye sordum ve birçok kişinin başına gelmiş rahatladım bende umarım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmazne sans ki hamile kalabiliyosun bu bile mucize bence sükret
2. cocuğun adı da başak olsun kız olursa :)Ya benim kızım eylül doğumlu bununda aksilik olmassa Eylüle geliyor doğumu eşim ve ben de eylül doğumluyuz o yüzden kızımmın adını eylül koymuştum hatta
:) aslında bende de yok da cahil cesareti işte:) gerçi 2 aydır tık da yok yani hayırlısı tatlım:) allah kolaylık versin oralarda inşallahbiz batmandayız be canım 2 bebeğe bakamam kendimi biliyorum o toto yok bende
Evet sezeryan oldu hiç sorun olmadı Allah bağışlasın doğum haberlerini alırız inşHaklısınız ben ameliyatı düşünüyorım sizdemi sezeryandınız evet benim sevindiğim arkadaş olacaklar birlikte büyürler Allah bağışlasın maşallah çok güzeller
Olabilir ben 15 eylül kızım ve eşim 18 eylül doğumlular 2. cocuğun adı da başak olsun kız olursa :)
hangi yöntemle korunmustunuz
hayırlı olsun
Çok sağolun inşallah Evet sezeryan oldu hiç sorun olmadı Allah bağışlasın doğum haberlerini alırız inş
Bu konuda geniş bi tıbbi bilgim yok öncelikle onu söyleyeyim.Merhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
aaa, yeni bebiş de 15'inde doğsa ne güzel olur :)Olabilir ben 15 eylül kızım ve eşim 18 eylül doğumlular 
Yengem ilk y4gnim 4 aylıkken 2. Ye hamile kaldı. 2side sezeryan la oldu. Şimdi biri yaklaşık 2 yaşında diğeri 9 aylık:-D korkma olcağı varmis olmuş biraber büyürler işte:-DMerhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
Arkadaşım 3. Çocuğunu hamile diğeride sizinki gibi beş aylıktı. Korkacak bişey yok olabiliyo çevrende çok duydum.Sağolun bende onu düşünüyorum acaba çok mu riskli
Evet ilk sezeryansa hepsi sezeryan oluyor. Mesela benim bebeğim inmedi normal doğum olmadı maalesef. Şimdi 2. Ye hamileyim normali aklımın ucundan geçiremiyorum sezeryan gelir sezeryan gider durumu. Ama sorucam doktora böyle bir şansım varsa ,çok isterim de sanmam..niye sasirdinizki anormal bi durummuilk gebeligi yuksek tansiyon nedeniyle termininden once sezeryan ile alindi ikinci icin surekli kontroldeydi ve hic bir sorun olmadan normal dogumu beklediler ve dogurdu sukur. eltimde sezeryan sonrasi normal dogum yapmisti. Turkiyede ilk sezeryan oldu diye diger dogumlarda sezeryan oluyordu dimi ondanmi sasirdiniz
Yok niye kızayım haklısınız umarım böyle bir durum yaşamamBu konuda geniş bi tıbbi bilgim yok öncelikle onu söyleyeyim.
Bildiğim tek bi tecrübe var, o da ne yazık ki son derece can sıkıcı bi sonla bitiyo, hiç anlatıp sizi üzmek istemiyorum.
Bakın bu yazdığıma kızanlar olacaktır, belki siz de kızarsınız ama doktorunuzla görüşüp tüm riskleri tartmadan hamileliğinize çok bağlanmayın derim.
Eğer doktorunuz bi sorun olmayacağını söylerse bebeğiniz simdiden hayırlı olsun. Ki umarım böyle der, çok içten diliyorum bunu.
Ama bu doğum sizin açınızdan ciddi bi risk teşkil ediyorsa kürtajı da bi seçenek olduğunu kabullenmelisiniz.
Ben kendi hayatınız için böyle bi riski almamanız gerektiğini düşünüyorum. Olaya duygusal değil de mantıklı yaklaşmalısınız çünkü annelik mantık da gerektiriyo. Nolur canınızı sıkmayın ama o masada size bi şey olsa arkanızda biri daha yaşını yeni doldurmuş, biri daha annesinden süt emmemiş iki bebek bırakmış olursunuz. Bu göze alınacak bi durum değil bana göre.
Ne sabotesi canım yaz gitsin nolacak sizin arası ne kadr hayırlı olsun bu arada sizde hamileymissinizEvet ilk sezeryansa hepsi sezeryan oluyor. Mesela benim bebeğim inmedi normal doğum olmadı maalesef. Şimdi 2. Ye hamileyim normali aklımın ucundan geçiremiyorum sezeryan gelir sezeryan gider durumu. Ama sorucam doktora böyle bir şansım varsa ,çok isterim de sanmam..
Konu sahibininde sayfasını meşgul ettik kusura bakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?