- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
Evet sezeryan doğumda iki yıl beklenmesi lazımmış öyle demişti doktor riskli galiba benim yarı yıl bile dolmadı2 yil demissiniz.
Beklenmesinimi lazimdida iki yil?
Neden?
Malesef deme arkadaşım allahın gücüne gider rabbimin sana oda diger bebegin gbi hediyesi bi melek sağlıklı olsunda gerisi boş .....Ne sabotesi canım yaz gitsin nolacak sizin arası ne kadr hayırlı olsun bu arada sizde hamileymissiniz
Haklısınız malesef mi demişim ne dediğimide hatırlamıyorum yeni şoku atlatıyırum hala saskınım tabiki güzel hediyem o benim korkum ya masada kalırsam gibi düşüncelerdi aslında o zamn çocuklarım nolur diye ama sadece benim başıma gelmemiş bu olayMalesef deme arkadaşım allahın gücüne gider rabbimin sana oda diger bebegin gbi hediyesi bi melek sağlıklı olsunda gerisi boş .....
Kızım 14 aylık ben 8 haftalık hamileyim isteyerek hemde:) inşallah 20 ay olacak aralarında..Ne sabotesi canım yaz gitsin nolacak sizin arası ne kadr hayırlı olsun bu arada sizde hamileymissiniz
Umarım yaşamazsınız da sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tek derdiniz de iki yaramaza aynı anda nasıl yetişicem olurYok niye kızayım haklısınız umarım böyle bir durum yaşamam
Sağolun bende onu düşünüyorum acaba çok mu riskli
Sağolun çok zor biliyorum ailemin yanında olacam birsüre tooarlayana kadar[/QUOTE
İnşallah toparlar iştahda açıldı dikişlere birşey olmasından korkuyorum eşim uçuyor mutluluktan bugun geceye gidecekti yatmadı bütün gün o baktı işe gidene kadar bebeğe sabah işten gelincede bakar eşim böyle olmasa kalkamam diye korkuyorum altından ama ona bu konuda güvenim tam sizde sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahcanım ıkız gıbı buyurler
14 ay da sezeryan bolgen duzelır rahmın kendını toplar mrk etme...ayyy rızkıyla gelır .sakın ol cnm..eşin ne dıyor bu duruma
İnşallah toparlar iştahda açıldı dikişlere birşey olmasından korkuyorum eşim uçuyor mutluluktan bugun geceye gidecekti yatmadı bütün gün o baktı işe gidene kadar bebeğe sabah işten gelincede bakar eşim böyle olmasa kalkamam diye korkuyorum altından ama ona bu konuda güvenim tam sizde sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Aranın az olması evet çok güzel oyun arkadaşıda olurlar normal doğum olsa korkmam bu kadar ama sezeryan olunca hemen kalmak zor sürekli takipte olacağım inşallah karnımdakide bende sorun yaşamadan bulusuruzayyy masallah bak eşin cok mutluymuş.burda ne öküz kocalar var aldır dıyenler falan..cok sukur o da heveslıymıs.bence hıııııccc dert etme kardesımle aramda 18 ay var...benı emzırırken hamıle kalmıs...
evde dogurmus bıde dusun...korkma yanı..
Sezeryanla alakalı bir sorun olmaz.Ablamda sizîn gibî büyük 5 aylıkken hamile kaldı 2.çocuğuna.2 doğumuda sezeryan yaptı.hiçbir sorun çıkmadı merak etmeyin.Merhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
Arkadaşım suan o kadar içten istiyorum ki en kısa zamanda inşallah rabbim kucağına verir doğuma girerken bile sana dua edeceğim en en en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberiahh ahh keske olsada 1 yas arası olsun ama .... dua edin kızlar 6 yıllık evliyim insallah bana da nasıp eder allahh
allah razı olsun canım insalalh bende hamile kalırım ve sana yazarım cok tesekkürlerArkadaşım suan o kadar içten istiyorum ki en kısa zamanda inşallah rabbim kucağına verir doğuma girerken bile sana dua edeceğim en en en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?