Eyvah hsg!

Bilemiycem canim, acı eşiği ile ilgili olabilir,doktorumun bana dediği budur. 4-5 gün hem kanamam hem sancim devam etti benim. Allah yardımcın olsun. Ama sonucu güzel oldu bak hamileyim:anneadayı: ınşallah sende bir an önce hamile kalırsın :KK19:
Hsg den hemen sonra mi hamile oldun?

Bilemiycem canim, acı eşiği ile ilgili olabilir,doktorumun bana dediği budur. 4-5 gün hem kanamam hem sancim devam etti benim. Allah yardımcın olsun. Ama sonucu güzel oldu bak hamileyim:anneadayı: ınşallah sende bir an önce hamile kalırsın :KK19:
İnşallah canım ya.. ne zamandır hamile kalmaya çalışıyordun? benim 1,5 sene oldu. Ama bunun yarısı cehalet ile heba oldu. Yani ilişkiden sonra hemen kalkmalar, sıcak suyla banyo yapmalar falan. Son 7 aydır ise neredeyse amuda kalkacam spermler içeride kalsın diye :-)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bebisin sağlıklı buyusun ins. ne kadar zamandir istiyordun?
Aminn,Rabbim sana da nasip etsin inşallah. 4. Evlilik yıl dönümümüzde ogrendim hamile olduğumu. Ilk evlendigimiz günden beri istiyorduk

İnşallah canım ya.. ne zamandır hamile kalmaya çalışıyordun? benim 1,5 sene oldu. Ama bunun yarısı cehalet ile heba oldu. Yani ilişkiden sonra hemen kalkmalar, sıcak suyla banyo yapmalar falan. Son 7 aydır ise neredeyse amuda kalkacam spermler içeride kalsın diye :-)
Hahaah:D ay onlari bizde yaptik amuda kalkmalar yani:KK53: yukarda yazdim sana da yazayim. 4. Senemize girdik canm biz,ilk günden beri istiyorduk. Şimdiye nasipmis

Hahaah:KK70: ay onlari bizde yaptik amuda kalkmalar yani:KK53: yukarda yazdim sana da yazayim. 4. Senemize girdik canm biz,ilk günden beri istiyorduk. Şimdiye nasipmis[/QUOTE]
umut oldun..Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunu.

Selam kızlar..Bu salı hsg yaptırdım. İçime boya verdiklerine göre eski usul bir hsg idi. Anestezisiz yaptırdım. Çok büyük acılar bekliyordum. Ama sadece o spektrum mudur ne halttır onu yerleştirirken acı değil de sinir bozucu nahoş bir duygu yaşadım; bir de küçük sinek ısırığı gibi saniyelik bir acı o kadar. İçeriye girmeden önce sürekli Ayetel Kursi okudum ve masada devamlı La havle çektim. İlk işlemde içime verdikleri boya dışarı çıktığı için bir daha yaptılar. Yani düşünün, iki kere işlem yapmalarına rağmen, ben "aaa bitti mi" falan dedim. Doktor da istersen bir daha çekelim dedi :KK48:. Yoğun adet sancısı gibi birşey yaşadım. Majezik alınca 15 dakikada kesildi tüm ağrım. Yani korkacak birşey yok. Doktor bir sorun görünmüyor dedi ama beni başından savmak için yalan söyledi gibi geldi. Bugün kendi doktorum açıklayacak bütün sonuçları :KK17: Çok korkuyorum kızlar. Hsg'den beri 3 gündür benden damla damla bordo- kahverengi bir akıntı geliyor. Boya mı kanama mı anlamadım. Gusul alamıyorum, namaz kılamıyorum. Bu durumu regl gibi mi düşünmeliyiz kızlar? Yoksa namazların kazasını mı kılmalıyız? Lütfen yardım.

Ve o büyük gün bugünmüş,çektirdim büyük stres ve arastirmalar sonucunda. Anestezisiz dayanamayacagimi hissettim ve anestezi altinda cektirdim.

Maalesef sonuç pek iç açıcı değil sol tüp tıkalı...

Bugün öğlen 3 te çekim yapildi suan saat 9 hala benim kasık sancim var. Adetlerim ağır geçer hep ve ben adetli gibiyim hsgden sonra. Baya kanamam da var.

Doktorumda söyledi bunu eger tuplerde sorun yoksa hsg çekimi basit ve az sancılı,tikaliysa ağır geçiyormuş. Iyi kı cesaret edememisim normal çekime iyi kı...

harbimmm harbim napıcem benn :( bugun doktora gttım yenı bı doktora hsg ıstedı yarın.çok tırsıyom :( sen gbıyım suan :( anestezıde bısı duydunmu acı falan?bayıldınmı sen???

harbimmm harbim napıcem benn :KK43: bugun doktora gttım yenı bı doktora hsg ıstedı yarın.çok tırsıyom :KK43: sen gbıyım suan :KK43: anestezıde bısı duydunmu acı falan?bayıldınmı sen???
Korkma canm inşallah sonrasında hamile kalirsin sende:KK19: yok canm hicbisey hissetmedim,bi odaya girdigimi biliyorum,bir de beni ayiltmaya calistiklarini:KK45:

Korkma canm inşallah sonrasında hamile kalirsin sende:KK19: yok canm hicbisey hissetmedim,bi odaya girdigimi biliyorum,bir de beni ayiltmaya calistiklarini:KK45:

Ins kuzum ins.cekildim bugun cok sukurr:((
Hemde anestezisiz;(((
Degdi cok sukur tuplerim acikmis sorun yokmus.ama canim cok yandi:(((

Back
X