iyide size bir hakaretleri terbiyesizlikleri varmı. tek şey size yardım etmemeleri ve hediye yollamamalarımı.. bunlar tamam hata. ama bu kadar nefret edecek bir şey göremedim ben. hatta onlar gelince evi terkedecek kadar.
Sinir oluyorum! Sırf bu yüzden eşimi boşayabilirim!
Evlendik düğün yaptık düğünüme gelen kaynanam kayınpederim sadece köşede oturdular..
sıfırdan ev dizdik bi iğne bile alıp katkıda bulunmadılar.
yeri geldi ben annemden istedim baya sıkıştığımız zamanlar oldu ama onlar aramadılar bile!
eşim çok çekti ama yine onların umrunda değildik!
kızım doğdu yanına gelip torunlarını görmekten geçtim 1 çift çorap alıp bile yollamadılar!!
arayıp torununu bile sormadı şu güne kadar her hafta biz arıyoruz!
daha neler neler...
ama eşimin diğer kardeş ve çocuklarına maddi manevi gayet güzel yardım edip onlarla oluyorlar..
eşimin ailesi tamam diyemiyorum.
bu yaşananları kulak arkası edemiyorum.. telefonda falan canım cicim le tatlı dille çok güzel susturuyorlar insanı.. gözümden uzak olsun yeter dedim onlar adana ben ankaradayım.. şimdi borç harç bitti çok şükür rahata kavuştukya aramayada başladılar.. bunu eşim görmüyor ya! anne babada olsa bi yere kadar!
dün telefonda konuştu uçak paralarınızı yolluyim gelin biz gelemedik.dedi! çıldırdım halada kendimi yiyorum!!
gelen insan bulur buluşturur her yolla gelir. ama benim salak eşim gelmeleri için özel uçak biletlerine kadar alcakmış! kafayı yicem.. birde onlar gelirse ne yaparım akşama kadar 2 sevmediğim koca insanlarla..
ki eşim tee gece geliyor..
kızlar uzun yazdım özür diliyorum ama sizden ricam siz olsaydınız ne yapardınız?
eşimi kırmamak adına bi bahane bulup onların gelmesini engellemek istiyorum.
o kadar kin doluyumki gelemelerine asla göz yumamam gerekirse basar giderim o kadar hani..
lütfen bana akıl verin ne diyim ne yapayımda gelmesinler..?
nerden gelcekler ki uçakla
kaç gün kalcaklar
demin avatarın farklımıydı, o daha güzeldi, konu dışı ama kaydirigubbakcemile3
hediyeleri umrumda değil maddi açıdan çok zor günler geçirdik hacize kadar.
ve o sıralarda yardımlarından ziyade aramadılar ne yaptınız diye!
aradık bakmadılar.. şidmi rayına oturduk çok güzel konuşuyorlar..
kızım oldu onca erkek torundan sonra kız ne şimdi demiş.
eşimde ''ANNEM KIZ ÇOCUK SEVMEZ ''demişti..
hamileyken eşime özellikle sorarlardı ''eminmisin kızmı doktor eminmi vs..''
aynı zamanlarda doğan erkek yiğenine yapmadığı bırakılmadı maddi amnevi..
kızıma bi çorap alınmAdı benim ağrıma giden bu!
anlatmak istediğim o yoksa Allah muhtaç etmesin kimseye..
bu yorumum beni haksız gören arkadaşlara halamı haksızım sizce?
bir kere ne olursa olsun eşinizin ailesi geliyo diye basıp gidemezsiniz.çok ayıp bence.eşinizin de uçak biletinizi alırım demesi de çok büyük hata.annesi babası alır dicek olanlar için de diyorum ki madem annesi babası oğullarının borcu varken nerdelermiş.
ben sizin yeriniz de olsam sabrederdim sonuçta ne kadar kalacaklar ki en fazla 1 hafta.burda kayınvalidesi kayın pederi ile inanılmaz sorunlar yaşayıp bir arada kalan kişiler de var
kendi evlerini yeni gelinlerine verdiklerinden dolayı (daha eski bi eve geçtiler ve memnun değillermiş) 1-2 ay kalırlar hemde az burda rahat ederler dedi sayın eşim.. ben hiçbişey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?