Eyvah kaynanam geliyor!!!

demek memnun değillermiş.buu evi verirken düşünselermiş keşke.eşin de az değil bu ara da yani

biz evsiz kaldık eşyaları depo gibi yere bırakıp annemlere geçtik..durumumu düzeltene kadar aldığımız eşyaların halini görmelisiniz nemden kirden pastan mahvolmuşlar en az 5-6 milyarlık eşyalar telef oldu
o kadar maddi sorunlar çektik. ve dilerdimki yarım ağızda olsa gelin yanımızda kalın demeleri..
bize 1 odalarını açmadılar ama yeni gelinine evi tapusuyla verince sinirlerime hakim olamıyorum..
eşimde ayrı vaka ya..

haklısın fakat dişte kalmadı bende sıkcak..
ki şurda daha 2 yıllık evliyiz. haksızlığa uğradığımı ve dışlandığımı hissetmemde çok ağrıma giden şeylerden..

eşim benden önce evlenmiş onlara neler yapılmış a.dan z.ye
demekki 2.kadını o kadar ciddiye almıyorlar gidenden sonra..
ki gidende demiyim gönderilen diyim,çok haketmiş gönderilmeyi çok haltlar işlemiş..
kaynanamın yanına gittiğimizde bana o kadının ismiyle hitap etmeleride çok üzmüştü..
aklıma geldikçe kabullenemiyorum işte. benneyaptımki

siz o kadar zor durumdayken size yanların da bile kalmayı teklif dahi etmezken yeni gelinlerine evi tupusuylamı verdiler yuh yanikötükedihüso

canım ya haklısın tabıkı ama dırek gelmeyın dıyemezsın kı... eşinle ters düşersın haklıyken haksız duruma düşmeye neden olursun...Bırak gelsınler suan gelme dıyemezsın ama baktın gözle görulur hıssedılır derecede huzursuzluk tatsızlık var artık ona göre tavır alırsınız

haklı oldugunuz noktalar mutlaka var
gelsınler gıtsınler
bu yuzden eşinizle aranızın bozulmasına ızın vermeyın

peki :çok üzgünüm:

kayınvalidenlerin yaptıkları hoş değil tabi.
ama sizde hacizlik olacak kadar ne yaptınız merak ettim.
sırf evleniyorsunuz diyemi bu kadar borca girdiniz.
sonrasında bu kadar sefalet çekecektinizde ne diye bu kadar açıldınız?
"madem kendilerine güvenip o kadar borç yaptılar,öyleyse ödesinler" diye düşünmüş olabilir kaynananızla kayınpederiniz.
dediğim gibi tavırları doğru değil ama neden diğer geline iyi size kötü davranıyorlar?
kendinizede bi özeleştiri yapmanızmı gerekir acabaCADIARZU

canım yaa ne diyeceğimi bilemedim... sen borç içinde annenlerde kalırken onlar sana gelin yanımızda kalın bile demesin, üstüne bide diğer gelini ve oğluna evinin tapusunu versin... Allah sabır versin... ama yanlarına kalmaz merak etme.. sen böyle anlatınca bazıları ne varki bunda diyodur belki ama o arkadaşlarıda haksız görmemek lazım yaşadıklarını sen biliyosun o yüzden bilinmediği için ne var ki bunda gelecekler tabi denir... ama eltiler, oğullar arasındaki ayrımı çok iyi bilirim... benim kayınvalidemde önce diğer oğlunun yoluna ölürdü, şimdi eşimin iş durumu düzeldi eşimden iyisi yok şimdi... eskiden eşimi öyle bi aşağılardı ki hatta bi defa eşim bana yarın annemle kalmayalım (ben kayınvalidemle beraber oturuyorum) anlasın hatasını bizi kırdığını dedi ve ben engelledim gitmemizi keşke engellemeseydim diyorum şimdi ama.... Allah'a havale canım hepsi... Allah biliyo yaa...yarın biz kayınvalide biz neler yaşayacağız kimbilir... sıkma canını

tatlım su an senı en ıyı anlıyanlardan bırı olabılırım sanırım.. :lepi: aynı sorunlar bızde de var malesef.. :gitme: tabııkı kımse kımsenın evını durumunu bılemez.. emınım sende bu reddelere kolay gelmemıssındır.. :teselli: ama yalnızca soylecegım su kı.. uzakta olmanız oylesıne bır avantajkı sana bunu anlatacak kelımeler dahı bulamıyorum.. yerimseniben cok fazla kalmazlar zaten esının hatrına her ne olursa olsun Allah rızası ıcın sen yıne de saygını mesafenı koruyarak agırla onları.. :1hug: ne de olsa esının aılesı .. eger sende onlar gıbı yaparsan onlardan bı farkın kalmaz.. aranzda gecenlerı tabııkı bılemıyorum ama soyledıgın kadarıyla hos seyler degıl tabıı ama sen onlar gıbı olma.. :teselli: ıyılık yap at denıze demısler.. kul bılmezse halık bılır.. :Saruboceq: emeklerın ıyı nıyetın zayı olmaz ınan bana.. opuyorumnanaktan

:gitme: eşinle konuş koy tavrını o borcu zorluğu çeken bilir çektikten sonra konforunu haketmeyen insanlara vermeyi kimse istemez.

Eşimle ben evlendim.. eşyalarımızı alıp evimizi tuttuk ama bende o da çalışıyordu. hani çalıştığımızla borçlarımızın üstesindende gelecektik.. ona yönelik sadece ihtiyacımız olan eşyaları aldık.. ve ben evlendiğim gün hamile kalmışım. ayılmalar bayılmalar yaşayınca eşim çalışmamı istemedi ki benim işim 10 saat ayaktaydım. oturmalı dinlenmeli iş olsa borcumuz kapanana kadar idare ettirebilirdim..
derken son güvencemiz olan eşimin işide kapandı.. eşim işsiz kaldı ki Adana da hala iş bulmak çok zor.. ankaraya annemlerin yanına geldik ben o arada doğurdum bi yandanda kira boğaz derdimiz olmadığı için eşim borçları kapattı ayrı evimize geçtik çok şükür..
lafın kısası : süpriz hamilelik olduğundan ve ardından gelen bi takım şanssızlıktan dolayı maddi sıkıntı çektik..

inşallah sende tez zamanda huzura kavuşurusun canım
okuyunca üzüntüme yenisini ekledim vallahi

eşinle mutluluğun bozulmasın gerisi boşyerimseniben Allah herkesin gönlüne göre versin canım...

haklısın cnm sağol

:gitme: eşinle konuş koy tavrını o borcu zorluğu çeken bilir çektikten sonra konforunu haketmeyen insanlara vermeyi kimse istemez.

evet illaki..
ei,mşe konuştumda susması meşhurdur onun ne desem susar bişey sorarım 3 kerre tekrar edersem kısa cvp zor alırım o da çok yordu benide işte kızım sağolsun..

evet yaşadıkların üzücü..ama emin ol kayınvalidesini çok seven,saygıduyan,belkide tapan ben bile zaman zaman haksızlıklara uğruyorum bir gelin,bir kız evladı olarak..
fakat seviyorum..çok seviyorum.
hiç bir zaman aklımdan bunları geçirmiyorum..
mal mülk para gerçekten geçici şeyler.önemli olan insanlık.
onlarda yaşlılar..
varsın öteki evladını pohpohlasınlar,para versinler..çok da umurumda değil..
önemli olan gördüğümde iki tatlı sohbetim..

valla kim ne derse desin herkese hak ettiği kadar değer vereceksin oğlunun evi gelsin diyor arkadaşlar ama o evde sende yaşıyorsun yani yalnızca oğlunun evi değil beni öyle değersiz hissettiren insanların evimde işi yok değil kaynanam kendi annem bile olsa istemem ne demişler büyükler sevgi göstersin ki bizlerde saygı duyalım
ama onlar büyüktür diye herşeyin en doğrusunu iyisini biliyorlar manasınada gelmiyor

evet bide o var eşim bana sormalıydı gelirlerse nasıl yapcaz falan diyip plan yapmalıydık en basitinden..çünki bu yuvada benimde emeğim var..
birde evim 1+1 stüdyo daire nasıl sığışcaz falan diyede merak etmeliydi..

Bu ne tahammülsüzlüktür. Bu sitedeki bir çok kişi sizin yaşadığınız sorunları yaşamıştır ki bunlardan biri de benim. Ama ne demek eşimin ailesini evimde istememek gibi bir şey olabilir mi? Bir gün eşim çıkıp bana annen baban evime gelmesin dediği zaman ben kıyametleri koparırım. Öyleyse bana nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranmam lazım.
Bahsettiğiniz kişiler eşinizin anne ve babası ve o ev onların çocuğunun evi, tabiki gelecekler. Bu kadar tahammülsüz olmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…