Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha şükür iyileşti. dün annemler geldi nasıl oldun oğlum diyolar hemen sesini kısıp öhö öhö yine kötüyüm. yav bu kadar da palavracı olunmazki-tatlicadiarzu-
ayy yalanmıydı oo
bende gerçekten iyileşmedi sandım haaa:roflol::roflol:
erkek kardeşimde hastalanınca çenesii düşünüyo 1 dk susmaz konuşur:roflol::roflol:
Aynısından bir tanede bizim evde vardelikafaduldenbabam geldi aklıma hemen en ufak bişeyde..ben gidiciyim başlıyo vasiyete..memlekete götürün beni...
var canımm var aynından bende varr(((
hasta olunca ailecek perişan oluyoruzz...
Evet benim bildiğimde hasta olan insanın iştahı kapanır ama benimkinde tam tersi oluyor ama nedeni de çabucak iyileşsin diyeymiş nekadar ilaç avrsa hepsini içer...ah ahh çok fenayım diye inler..hep derim zaten allahım o hasta olacağına ben olayım diye..bende tam aksine tez canlıyımdır gelemem öyle şeylere...bu kışta pek sık hasta oldu( başa gelen çekilir napalımm:))))
kocam 2 gün önce grip oldu ve hayat tamamen bana zehir oldu.
hapşurduğunda duvarları yumruklayan, en ufacık birşeyde bile çocuk gibi mızmızlayan, sürekli nazlanan ilgi isteyen, çok ağır bir durumdaymış gibi davranan, herşeyi isteyen fakat hiçbirşeyden memnun olmayan biri oldu çıktı.-tatlicadiarzu-klava:
sizin kocanızda böyle mi???