Eyvah kocam grip oldu!!

Allaha şükür iyileşti. dün annemler geldi nasıl oldun oğlum diyolar hemen sesini kısıp öhö öhö yine kötüyüm. yav bu kadar da palavracı olunmazki-tatlicadiarzu-

Allah sabır versin cnm.genelde erkekler böledir.abartırlar hemen.görende çok kötü hastalığı var sanır.pek bi nazlı oluyolar çocuk gibi.annem hep babama aman sen hasta olma ben olayım derdi.

benim aşkımda tam tersidir,hiç hastalığı üzerine almaz,çok ağır gripleri bile ayakta geçirir.ilaç bile kullanmaz,ben zorla peşinden dolana dolana kandırarak içiririm ilaçları.peki bu iyi bişeymi hiç değil.iksini ortası yok erkeklerde ne yazıkki....

Allaha şükür iyileşti. dün annemler geldi nasıl oldun oğlum diyolar hemen sesini kısıp öhö öhö yine kötüyüm. yav bu kadar da palavracı olunmazki-tatlicadiarzu-

ayy yalanmıydı oo
bende gerçekten iyileşmedi sandım haaa:roflol::roflol:

erkek kardeşimde hastalanınca çenesii düşünüyo 1 dk susmaz konuşur:roflol::roflol:

ayy yalanmıydı oo
bende gerçekten iyileşmedi sandım haaa:roflol::roflol:

erkek kardeşimde hastalanınca çenesii düşünüyo 1 dk susmaz konuşur:roflol::roflol:

:roflol::roflol: ay evet küçük kardeş susmaz babam felaket olur benim kocada böle olurkafamçokkarıştı

babam geldi aklıma hemen en ufak bişeyde..ben gidiciyim başlıyo vasiyete..memlekete götürün beni...
Aynısından bir tanede bizim evde vardelikafadulden
Allahım bir grip olur veryansın eder ne nazı çekilir ne kaprisi.
Adam ne duysa hemen o hastalığa kapılıyor..
bacakları ağrır ben romatizma oldum..
Son zamanlarda çok yemek yeme isteği ve yedikten sonrada uyuma ihtiyacı oluyormuş tehşis koydu hemen şeker (Allah korusun)
kolu ağrıyormuş kalp krizi geçiriyor
Öksürür , ciğerlerim çürüdü
Allah anneme sabır versin. Ve evet babamda da doktor fobisi var asla gitmez..
Hasta olunca başlar hemen, "
ben bu sene iyi değilim ölücem..
Benim yerim belli köyüme götürün iki çınarın arasında olucak mezarım."
Geçenlerde mahallede bir tanıdık vefat etti Allah rahmet eylesin..
Durumları iyi değilmiş sanırım belediye kaldırdı canazeyi
Babam başladı " sizde beni götürmezsiniz köyüme benide belediye kaldırır.. buralarda kalırım"
tövbe yarabbim.. Allaha şükür ki eşim bu konularda çok metanetldir..
Ben yalvarırım ona "yat biraz al şu çayı iç , dur viks sürelim sırtına , göğsüne terle.
Heh bak şu vitamini al, biraz meyve ye. onu yeme zaten hastasın
adam hasta olmaya korkuyor benim yüzümden.

var canımm var aynından bende varr:((((
hasta olunca ailecek perişan oluyoruzz...
Evet benim bildiğimde hasta olan insanın iştahı kapanır ama benimkinde tam tersi oluyor ama nedeni de çabucak iyileşsin diyeymiş nekadar ilaç avrsa hepsini içer...ah ahh çok fenayım diye inler..hep derim zaten allahım o hasta olacağına ben olayım diye..bende tam aksine tez canlıyımdır gelemem öyle şeylere...bu kışta pek sık hasta oldu:(( başa gelen çekilir napalımm:))))

bütün erkekler aynı mı yaa.
Allaha şükür iyi şimdi atlattı gribi

bu sabah benmi kocacım griple uyandı çok zor kalktı işe gitmesi gerekiyordu..

ona limon-portakal-elma karışımı yaptım. içti sonra biraz da kahvaltı yaptı hapını içti gitti..:)

acile gidelim dedim ama gitmiyor ki işte.. aslında hastlık konusunda çok nazlı değil şanslıyım:)

geçmiiş olsun size de:)

kocam 2 gün önce grip oldu ve hayat tamamen bana zehir oldu.
hapşurduğunda duvarları yumruklayan, en ufacık birşeyde bile çocuk gibi mızmızlayan, sürekli nazlanan ilgi isteyen, çok ağır bir durumdaymış gibi davranan, herşeyi isteyen fakat hiçbirşeyden memnun olmayan biri oldu çıktı.-tatlicadiarzu-:oklava:

sizin kocanızda böyle mi???

Var canım var, aynen benimki. Hasta oldumu evde neredeyse sıkıyönetim ilan ediyoruz. Hasta dediysem hafif bir soğuk algınlığı bile yetiyor. Sanki sanırsın 5 günlük ömrü kalmış ölümcül hasta. Dünyayı durdurun demiyor bir tek. Ama istekleri kaprisleri beni sinir hastası edecek kadar çok oluyor.
Bilimum ilaçlar, otlar vs. vs. ne varsa hepsini deniyor, yok çorba yap, yok ıhlamur yap, ben ölüyorum sen çay içiyorsun, çocuklar neden gülüyorlar, ben burada yatak döşek yatarken onlar benimle dalgamı geçiyor ........ bunu sonsuza dek uzatabilirim anlıyacağın.
Allah bize sabır versin.

toplasan altı üstü 1 hafta gripte bunu yapan erkekler hamile olsalardı ne olurdu merak ediyorum -tatlicadiarzu- 9 aylığına başka bir gezegene taşınırdık herhalde -tatlicadiarzu-

Back
X