Eyvah yine bayram!

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Merhabalar
Yine bir bayram yaklasirken ben acayip geriliyorum. Esin ailesi uzak bir sehirde o yuzden bayramlar bize hep sıkıntı oldu. Ben gitmedim ama esim 1 gun de olsa gitti hep yanlarina. Bi bayram gelemiyoruz demeye kalksa ya kv hastanelik oldu ya da kp duygu somurusu yapti. Son 2 yildir işe basladigim icin kizima annemle kv donusumlu bakiyorlardi. Gelip 2 ay falan kalıyorlardi. Bu sene guya krese baslatacaktik ama pandemiden dolayi gonderemiyoruz. Simdi 2 aylik bir de bebegim var. 40im dolmadan kv, kp ve kvnin kiz kardesi bize geldi. 1 aydir da bizdeler. Onceden cok tartismamiz oldu. Ama son 1 senedir bana karsi asiri iyiler. Bize geldiklerinde her işi yaparlar vs. Neyse gecen sene kurban bayrami oncesi yine bizdelerdi. Donuste esimi de götürdüler. O zaman da esimle cok tartistik babam hasta arabayi zor killaniyo vs dedi. Ama bu gelislerinde de yine o kadar uzak yolu arabayla tek basina geldi ve hatta yakinda ise baslayacak. Hastalik bir durum pek yok yani. Neyse fazla uzattim toparlayamadim. Şimdi bayram yaklasiyor. Esim gergin baya. Kurbanin lafi gecsin aninda laf degistiriyo.son anda beni biri 2 aylik biri de 4 yasinda 2 bebeyle burda birakacak ve kv lerle birlikte bayrama gidecek diye dusunerek ben de geriliyorum. Zaten surekli bizdeler. Ben annem yakinda olmasina ragmen kac aydir ona gitmedim pandemiden dolayi. Sizce ne yapmaliyim? Umarım derdimi anlatabilmisimdir. Buraya yazmak bile insani rahatlatiyor. Simdiden tesekkurler

Ekleme: 3. Sayfada gelismeler ve kafamdaki yeni sorular var. Bi yardimci olur musunuz

Son düzenleme:
Bırak gitsin kafanı topla sende 2 çocukla zor olmuyormu yahu bukadar sizde kalmaları pandemi falanda hak getire yani kusura bakmayın ha annenize gitmişsiniz ha onlar gelmiş aynı

Benim eşiminde ailesi uzak yerde. Biz de artık ayarlayamazsak kendi ailelerimize gidiyoruz. Ayarlarsak ise bayramları paylaşıyoruz. Herkes ailesini görmek ister ki sizinkiler yardımcı da oluyorlarmış. Bu yüzden bırakın eşiniz gitsin. Sizde ya ailenize gidin yada aileniz size gelsin bayramda. İki çocuk tek başına illa ki zor olur ama bazı şeyler eşinizin de hakkı.

Tamam geliyorlar bir ay kalıyorlar , dönüşte niye esiniz gidiyor o kısmı anlamadım.

Bazı erkekler var bir dakikasini bile bir başkasına vermiyorlar cocuklarinin zamanından calmamak için , onlarca örneği var çevremde, bazıları da fırsat buldukça biryerleri gidiyorlar.

Değişmiyor bu tipler.

küçücük çocukların yanına zaten yaşlarından dolayı risk grubunda olan insanları 1 ay nasıl yaklaştırdınız? eşiniz de onlarla döndü diyelim içiniz rahat ederek nasıl eve alacaksınız?

Bence eşin seni bu halde bırakıp gitmez

Bayramlar ozeldir birakin da bayram da bari aile olarak bir araya gelsinler onlar sizin icin kalkmis gelmis ama siz buna bile laf ediyorsunuz

O üçlüyle aylarca bir arada kalmayı başarabilen birisi süper kahramandır benim gözümde. Siz bayram olayınıda arıza çıkmadan halledersiniz bence. O kapasite var sizde.
Bnm okuduğum O üçlüyle bebek baktiklari için kalınıyor. Vakit geçirsinler hava alsınlar diye değilki. (Buna mecbur diye yazmadım) emeğe saygı. Ben 10 bakıcı değiştirdim 4 yılda o kadar özel bişeyki çocuğa bakan anneanne babanne yaşamayan bilemez kıymetini

Benim yıllarca arayıpta bulamadığım bişey gitsin işte ne va benimki her bayram kendi ille gidecek benide sürüklerdi hayır birbirimizi sevmiyoruz ne gerek var sen git işte senin anan baban sırf bu yüzden bayramları hiç sevmem son bir kaç senedir bizim eve bayram gelmiyor çok da iyi oluyor eşim ailesiyle görüşmüyor görüşsede benim artık bayram kaldıracak halim yok herkes bayramını evinde kutlasın arkadaş sizde sorun etmeyin alın çocuklarınizi iki gün annenizde kalın ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…