• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyy güçlü kadınlar...

Aynı konuyu iki kere açman neden?bilemiyorum belki gerçekten zor durumdasın yazmaya dahi mecalin yok ordan aldın yapıştırdın morale ihtiyacın vardır diye yazıyorum!öncelikle şiddet,aldatma,kumar gibi şeyler yoksa boşanma!eğer karşılıklı sevgi saygı devam ediyorsa tabi!yok tamamen bitiş noktasındaysan sarıl oğluna en büyük gücün yanında.ve dua dua dua!namaz kılmak,dua etmek,meditasyon yapmak,bi arkadaş daha yazmış esmalar çok iyi gelir.arındırır bütün kötülüklerden zihnini,yüreğini,hayatını.

Gün gelecek iyiki ayrilmisim diyeceksin ve o gunku hayatındaki kişi için sukredeceksin..Hayat kocadan ,evlilikten ibaret değil tabiki bunu idrak edeceksin..Kendi kendine de mutlu olmayı ogreneceksin..İmtihanı geçenlerden olacaksın sabredersen..

Üye
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...9 aylik bebegimle baba evindeyim...onları çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..

Dibe vurunca yukarı daha güçlü itersiniz kendinizi, o yüzden korkmayın acınızla savaşmaktan, ağlamaktan.

Geçmeyen acı yok, yavrunuz var en tatlı zamanları, ona verin sevginizi, kendinize bi kaç uğraş bulun.

Belki de hayatınızın en mutlu ve en güzel dönemine girdiniz ne biliyorsunuz?

S Serenad5 , pes ya !!!! Ben de baktım konu aynı içerik. Bebek orada da 9 aylık. Ayıp değil mi bu yaptığın ? Seni ciddeye alıp bir sürü satır yazdım bir de yazıklar olsun bana.

Sen daha kalkıp yeni satırlar yazamıyorsan , sürekli böyle kopyala yapıştır gidip fikir alıp, kenara koyacaksan, bırak gücü mücü. Güçlü böyle olunmaz.
Kızlar konum gercek eski konularima bakip bunu gördüm ve aynı şeyleri hissettim şu an aynı duygudayim boşanma aşamasindayim sadece bebegimin ayini degistirmedim su an 15 aylik bu sürecte degisen bi sey olmadi ayni yani..o zaman barisip döndüm ve sonuc yine basa dönmek

Aynı konuyu iki kere açman neden?bilemiyorum belki gerçekten zor durumdasın yazmaya dahi mecalin yok ordan aldın yapıştırdın morale ihtiyacın vardır diye yazıyorum!öncelikle şiddet,aldatma,kumar gibi şeyler yoksa boşanma!eğer karşılıklı sevgi saygı devam ediyorsa tabi!yok tamamen bitiş noktasındaysan sarıl oğluna en büyük gücün yanında.ve dua dua dua!namaz kılmak,dua etmek,meditasyon yapmak,bi arkadaş daha yazmış esmalar çok iyi gelir.arındırır bütün kötülüklerden zihnini,yüreğini,hayatını.
Aynen yazmaya bile mecalim yoktu..konum da kapatilmisti ordan yazamadim sadece bana güç verecek cümlelere ihtiyacim vatdir..k.bakmayin kizlar

Kızlar konum gercek eski konularima bakip bunu gördüm ve aynı şeyleri hissettim şu an aynı duygudayim boşanma aşamasindayim sadece bebegimin ayini degistirmedim su an 15 aylik bu sürecte degisen bi sey olmadi ayni yani..o zaman barisip döndüm ve sonuc yine basa dönmek

Tamam. Biz de bizimle oyun oynuyorlar sandık.

Neden ayrılmak istiyorsun eşinden ?

Üye
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...9 aylik bebegimle baba evindeyim...onları çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..
Maalesef kolay kolay acisi gecmez ama ebedide kalmaz ama bu donemi rahat atlatmak biraz senin elinde duygusallik yapip surekli dusunup uzulme belki demesi kolay dicen ama elden gelen bisey yok eger o adam seni coxugunu sevse bu durumda zaten olmazdin sen dua etki ezip gectigim dedigin ailen yanindaymis sadece sabir ve kararlilik inan gececek Allah yardimcin olsun

Üye
Bende ailemi dinlemedim evlendim. Aldatildim 5 yasindaki oglumla sap gibi ortada kaldim. Cok sukur yikilmadik ayaktayiz. Herseyin basi sabir. Sabreden dervis sonra gulermis. Aradan 18 yil gecti. Ohhh iyiki de bosanmisim diyorum simdi.

Șu an herșey çok yeni olduĝu için zor geliyor, hiç geçmiyecekmiș gibi. Zamanla alisacaksiniz ve unutacaksiniz. Size en iyi gelecek sey bebeĝinizdir, ona odaklanin....

Üye
Sabır!

Konuyla alakası yok ama söylemeden geçemiycem İsminize çok güldüm demek yoğurtçu bayram meşhur oldu adam
Ben o tur programlari izlemezdim tesaduf oldu gormem..izledim meral ve yogurtcu aşkını..böyle bir nick olsun istedim...ilk burdada beni erkek üye sananlar olmus

Ikinci kez de denemissin. Bu adamla olmayacagi konusunda artik icinde suphe de kalmamistir. Bosanma sureci yipratici olsa da onu kafanin arkasina atip ondan once hayatina odaklanirsan hersey daha katlanilir oluyor. Oncelikle bir yol cizmelisin kendine. Ne yapmak istiyorsun? Eger bebeginle kendine ait yeni bir duzen kurmak istiyorsan kosullari hazitlamalisin. Mesela calismiyorsan ise girmelisin. Bir amacin olmali. Su an bebegine odaklisin ama gelecek yasamin icin de cabala. Bir de bu donem insanin kendine odaklanmasi gereken en iyi dinrmdir. Unuttugun kendini bulman icin bir firsattir. Kendi degerini anlaman icin...
Su an gecmeyecek gibi gelse de geciyor. Ilerde oh be iyi ki bitmis dedigin gunler de geliyor merak etme... gecmis olsun. Bol bol dua et.

Çok zor imtihanlardan geçiyorsun belli ki sakın isyan etme hep dua et hatalarından yaşadıklarından ders almaya bak. Bu bir süreç geçecek Allah’ın izniyle...
Rabbim hakkınızda en iyisini nasip etsin insallah sizi ve evladınızı tüm kötülüklerden korusun Mevlam neyler neylerse güzel eyler....

Üye
Güç sensın farkına varırsan
Onsuzda dünya döner
Ama sen yoksan hayat biter
Kendının farkına var ve bebegınle mutlu ol

Back
X