Eyylül bu günleridemi görecekti

Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün... :Saruboceq:
Amin, inşallah

Şimdiden uykusuz geçiyor gecelerim. alışıyorum heralde. Başka zaman uyuyamasam sinirlernirim kendi kendime, ama şimdi içimde bile seviyorum onu. Sevgisi herşeyi unutturuyor. Kucağıma alınca ki sevgim bambaşkadır herlade. Hepsini unutturur.:asigim:

canım benim...çok sevindim...Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Lalişin de selamı var cnm...

Saolasın Beticim canım. Amin.:Saruboceq: Gözdeninde tombiş yanaklarından öperim.:CüvCüv:
Lalişde teyze olmayı çok sever, öpüyorum onu.kaydirigubbakcemile3

çok tebrık ederım....gerçekden bu anlatılmaz bır duyguu....rabbim kucagına almayıa nasıp etsın...haftalar ilerledikçe tekmelerını hissettikçe daha da reenklenecek içinizdeki çoşku....rabbim tüm isteyen kadınlara bır bedende ıkı can olmayı nasıp etsın ınşallah....

Dün forumlarda gördüm seni acaba hamilemidir dedim...
Çünkü eskilerden herkes hamile :)
İnanamıyorum bugün okuyorum hamile olduğunu...
Çok sevindim , bu güzel duyguyu sende yaşıyorsun...
Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin Eyylül üm...
Tabi bize de ...

Heyecanla tekmelerini bekliyorum zaten:asigim:
tebrikler canımmmmm

teşekkürlera.s.

Mavruşum tespitine de bayıldım, acaba hamile midir? Eskilerden herkes hamile ha.:roflol:Allah canını almasın. Sende hamilesin dimi, Sağlıkla gelsinler inşallah.:asigim:

Mavruşum tespitine de bayıldım, acaba hamile midir? Eskilerden herkes hamile ha.:roflol:Allah canını almasın. Sende hamilesin dimi, Sağlıkla gelsinler inşallah.:asigim:
Biliyon benim bu tür şeylerim çok var :kedi:
Ya kime baksam hamile çıkıyordu ondan şeyettim sempatiksalakcinni
Evet canım benim yarı yolu bile geçtim az kaldı...:lepi:

ooooooo eyylülll hadi hayırlısııı ayy çok sevindim senin adına. allahh hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinnn

ooooooo eyylülll hadi hayırlısııı ayy çok sevindim senin adına. allahh hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinnn

Saolasın sevocancım. ŞenizArtık bi doğsun, bu sefer "bugün bebeğine ne giydirdin, çek görelim" topiğine koyacam.:CüvCüv:-tatlicadiarzu-

Eylül seni tanımam ama yorumlarından herzaman çok yakın gelmissinidir bana
Şuanda hamile haberini okuyunca çok sevindim
sanki bi arkadaşımın haberini almışım gibi.
Rabbim sağ salim sağlıklan sihhatlen kucağına alacağın günüde nasip etsin inşallah.

tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almanizi nasib etsin insallah
butun istiyenlere nasib etsin Allah

Hakeden herkes bu günleri görür inşallah.
Allah sağlıkla kavuştursun sizi bebeğinize a.s.

tebrikler sağlıkkla kucağınıza alırsınız inşallah duygularınızı çok güzel anlatmışsınız darısı bizlerin başına

oyyyyyyyy canım benim yaaaa görücektin tabiki bu günleride görücektin başka günleride görüceksin yavrunla inş..çokkkk güzel günler...ayhhhh nasıl sevindim senin adına kknın güzel annesi=)aramıza hoşgeldin=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…