Ezber bozan belirtiler

kasik agrisi ve uyku disinda hic bir belirtim olmadi hala da yok. hala ara ara kasigima kramp giriyor. ama kasik agrisina da konduramamistim adet oncesi gibiydi. o yuzden 3 gun gecikmesinj bekleyip test yapip kan verdim. akinti da bende normalde olurdu reglden once o yuzden farkli hic bisi olmadi aslinda

Benim adetim üç gün geçince test yapmıştım bide akşamdı çıkmaz ama yapayım demiştim ikinci çizgiyi görünce şok olmuştum . Testın peşine hemen pembe lekelenmem olmuştu dedim adet oldum test bozukmuş diye düşündüm peşine bi test daha yaptım oda pozitifdi inanamadım ertesi sabah iki test daha:KK53: Onlarda çift çizgi çıkınca kan verdim hamileymişim ama kanamam çok oldu benim hap iğne kullandım ama 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. 8 ay oldu hala hamile kalamadım :KK14: Çok alıştım var diye bu ay doktora gittim antibiyotik ve fitil kullanıyorum nasip sabırla bekliyoruz

Belirti olarak da göğüslerim çok şişti ve acıyordu bide damarlarım otoyol gibi olmuştu çok belliydi . Aşırı uyku hali vardı kafamı tutamıyordum

Varya bana ne umut oldun ama he :KK37: benim esim de kasim da varikosel ameliyati oldu insallah ben de duygulari yasarim en kisa zamanda :)) bu arada kusura bakma konuya daldim direk:))Hayirli olsun bebegin Insallah saglicakla kucagina alirsin .:emir_bebek:😃
Darısı başına olsun inşallah 🤲🏻😘 kafan rahat olsun yeter ki başka şeylerle haşır neşir ol unuttuğun an direk oluyor bende öyle oldu 🤗🤗🤗

Darısı başına olsun inşallah 🤲🏻😘 kafan rahat olsun yeter ki başka şeylerle haşır neşir ol unuttuğun an direk oluyor bende öyle oldu 🤗🤗🤗

Onu beceremiyorum iste her dail aklimda ne yapmaya calisssam aklimda . 🤗😃en basitinden bi magazanin önünden gecsek bile ay olsaydo ona neler ner alirdim diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Sanirim sizoefrene bagliycam sonunda 🤣

Back
X