• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezberimi unutturan aşk

Dilarag0819

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
10
2
1
27
Çok zor bi ilişkiden çıktım. 2 yıl önce ilk defa aşık oldum ve aşık olduğum adamla 2 yıl içerisinde çok kötü şeyler yaşadım. Sürekli ayrılıp barıştık benden sonra hep hayatına başka kızlar aldı bana çok zor anlar yaşattı. Tam artık hiç kimseyle yapamam dediğim 2. Senenin sonunda karşıma başkası çıktı. Üniversiteye yeni başladım. Arkadaş ortamımdan birisine tutuldum. Başıma ilk defa böyle bişey geldi açıkçası bana karşılık vermezse arkadaşlığımız bozulucak. Korkuyorum ve bir şey söyleyemiyorum. İlk zamanlar onun da ben den hoşlandığını hissettim bayağı yakındık sürekli yanıma oturup bana sarılıyordu diğer kızlara yapmadığını bana yapıyordu ama iki gündür bana çok soğuk. Ben konuşmasam konuşmuyor ben yazmasam yazmıyor. Ne oldu bilmiyorum ama gerçekten çok zor durumdayım. Ne yapmalıyım

Belki sizinle iligili olmayan bi sıkıntısı vardır konusmayi deneseniz mesela laf arasında senin canin mı sıkkın gibisinden? Sadece size karsi mi soğuk yoksa genel olarak herkese mi:KK64:

Sadece bana karşı böyle başka kimseye böyle davranmıyor. Arada kafası atıyor kimseyle konuşmuyor. Soruyoruz bazen iyi misin falan diye, cevap vermiyor geçiştiriyor.

gulsahh12spost: 43484089 .!.:
Allah allah enteresan.. Erkekleri hic anlam zaten. Allah yardimcin olsun..o_O
Bence mutlaka bi sıkıntısı vardir siz caninizi sikmayin baktiniz surekli boyle hic baglanmadan ilgiyi kesin. Kacan kovalanir kesinlikle. bu her zaman ise yaramistir benim hayatimda. O da biraz kendine gelir belki

bence de siz yazmayın aramayın illa ki arar mesaj atar:KK76:

Kızlar sizi dinledim. Hiç üstelemedim takmadım, şuan gayet iyiyiz. Bir haftalığına memleketine gitti. Beni özler diye düşünüyorum ☺️

Back
X