Ezel Atv

Aliyi ne hallere sokuyo dayı:roflol:

aman nedir b dizi böyle yaaaa şaşırdım kaldım tefo ya kızdım ama meğersem dayı oynatıyormuş

Ali de kendini akıllı zannediyo ya, garibim benim yaaa, acımaya başladım :roflol:

yaa bu diziyi bu akşam ilk kez kesintisiz izliyorum aklımı aldı valla yaa yok böyle bişiy:bbo:

dayım benim kurban olim sana ya o nasıl hamlelerdi öyle ya resmen köpek etti aliyi ben zannettim gerçekten tefo döndü ama yinede güvenmiyorum ben ona

cazu sana katılıyorum aynen bende kesıntısız ılk kez ızledım ara ara sıkıyodu oncelerı ama bugun hıc sımadı gozlerımı alamadım ya superdı bu bölüm ama aliye çok üzüldüm ya o korku dolu bakışları bıtırdı benı yazıkk :dance:

evet canım bencede ama onada acıdım garipkm ne derse onu yapıyor orta malı gibi kardeşinide öldürmüş hain

bende aynen böle sıkıla sıkıla izliyodum aslında güzel olduğunu biliyomda ama varya bu akşam heycan bastı ateş bastı valla:içelim:

nasıl oyun oynuyorlar ya ,

tefo alıye ezel eysana ,organize işler bunlar
kaydirigubbakcemile3

kızlar zaten satmıyor kı tefo ,oyun o da vurma dedıler içeride adam bırakmak ıcın ..

ay ne biçim bölümdü be örgü öremedim doğru dürüst :roflol::roflol:

kardeşini nie öldrmüş ben onuda pek çözemedim yaa çok soru soruyom bu akşam ama sırnaşık şey

töre şeysinden ,kaçmıs mı ne kardesı ,ondan öldürmüş

ben de öremedim ya iki sıra ters gitmişim valla sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…