Ezel Atv

ya bişey sorucam bıkac bölüm önce dayı bı kapıyı caldı selmamı ne demıstı o kım cözen varmı?

ohhh kalp atışlarım yavaşladı soğumaya başladım azcık:roflol:ne bölümdü valla yaa süperdi

zaten ben tefonun Ali'yi öldürmediğine anlam verememiştim ,adam kardeşini bile öldürmüş acımamış, aliyi mi affedecek demiştim ki zaten planlıymış ..

kızlar bir de ben serdarın hastaneden aldığı mektubu merak ettim ne yazıyordu acaba?eyşan teyzesiyle niye görüşmüyor acaba ya kadın ne halde neden gidip bakmıyor teyzesine? kaçırdığım birşey mi oldu benim..

Magnlina, Eyşan bu bölümde teyzesiyleydi. Onu ziyarete gitmişti. Sanırım sen kaçırdın o sahneyi.

Bu bölüm de manyak oldum. Tefo sattı dayı ile Ezeli derken neler çıktı karşımıza. Oyun içinde oyun.
Neyse ki Kamil yaşıyor. ölseydi üzülürdüm. Dizi güzel gidiyor da bi durgunluk var. Çok akıcı değil ama bu bölüm çok iyidi.

dizi biraz durgunlaştı.ilk bölümlerdeki heyecan yok gibi....

Senaristler manyakmıdır nedir..

Hiç bu kadar yanıltıcı bir türk dizisi görmedim..Bravo..

Lost'musun nesin..:):)

Ali artık mazlum olmaya başlıycak gözümde hahaha..

Kesin tefo'da tiyatrocu..

kızlar tefoyu hatırladınız mı haniş bizim aile die bir dizi vardı kanal d de mine cayıroğlu devrim nas falan oynuyordu ordaki kardeşler varya hani calışkan olan işte zaten gercekte de ikiz bunlar sarp akkaya ve kaya akkaya :)

evet kaçırmışım canım saol...

çok deli bir bölümdü ,tamamen tefo sahnedeydi .ali ye acıdım bir ara ,hele tüm parasını bırakınca çok üzüldüm ,ezel de eyşana acayip bir oyun oynadı ,ne kadar gerçekçiydi gözleri dolarken ,seni seviyorum derken ,ben resmen inandım ..

alkisalkisalkisbu bölümde başım döndü resmen bu nasıl bir dizi yaaa oyun içinde oyun

offf bugün 8.30 ve 12.00 arası elektrikler gitti
inanamıyorumm
tekrarı varmı bayanlar
ne zaman saat kaçtaamafoldumben

o neydi öyle ya tefo ihanet ettimi etmedimi, ali inandımı inanmadımı bi türlü çözemedim.
mükemmeldi o sahneler bu bölümde dizinin zirvesi tefoydu..
ayrıca tefonun kızkardeşini vurdugu sahne mükemmeldi ağladım ya ben erkeklerın ağlamasına hiç dayanamıyorum.ayrıca aliyede çok üzülüyorum yaa zavallı gelen gecen ona vuruyo.pislik serdarla cengiz nasılda bir araya geldiler yine...
tek tek yazamıcam bence bu bölüm süperdi..

:1shok:Vay anasını sayın seyirciler diyorum ve yorumumu sonraya saklıyorum. Az işim var, döncem size.:hulya:

dizi çok iyi gidiyor. Senaryo, oyunculuk hepsi güzel. Ali her ne kadar kötü karakter olsa da acıyorum adama, bir de TEfo iyi gözümde, bir o yana bir bu yana Tefo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…