Ezel Atv

Evet ben de duydum bunu.
Söyle bi bakinca, bunlar nasil ikiz diyorum.
Hic benzemiyorlar bence CADIARZU

Ay dünkü bölüm harikaydi Ezelda$larr :lepi:
Tefo süphesiz dünkü bölümün basrolüydü.:asigim:
Kiz kardesini vurma sahnesi gercekten cok etkileyeciydi senağlama

Ayrica, o nasil stratejidir öyle, bu Dayi aklimi oynatacak yakinda kafamçokkarıştı
Adamin her yerde eli kolu var, her plani tikir tikir isliyor valla laelaelaelaelae

Ezel´le Eysanin kütüphane sahnesi nasildi ama..
Ezel´deki bakislar yakti beni, cok vahsiydi :asigim: :icecream:

Mesele ölmek değil kardeşşş... :)
Ölmek değillllll...
Dayı yine yaktı yıktı beni süperdiii...

Son düzenleme:
accuk Tefodan bahsetmek istiyorum.

İyimisin kötümü anlayamadım Tefo. Ama ne küfrettim sana dün, kulakların çınlamıştır kanımca.En son Dayının yanına gidince "hala ne yüzle gidiyor oraya" diye söylendim, Aliyle bir olup ama yine Ramiz dayıdan tarafmış gibi gösterip kendini, dayılara oyun oynayacaklar gibi geldi ne yalan söyliyim.

Ali valla çok içim gitti dün sana, trende ne güzel bakıyordun öyle Tefoya. tefo sende az değilsin ha, valla inandırdın bizi hainliğine. Ama hala çözebilmiş değilim seni. Heran dayıya hainlik yapabilirsin gibi geliyor.lmaz:

Kamil abimde kurtuldu çok şükür:lepi:

Ezelle Eyşan sahnelerine bittim ya bu sefer, niyedir bilmem. Hisettirdiler aşkı sanki dimi:asigim:, e ben emiştim Eyşan pisliği, Baharı maharı takmaz dalar ezel'e diye. Ama az kaçmadı Ezelden.

Ne dayıymış be mübarek her yere eli uzanıyo hiç mi ters gitmez bi insanın işi çok abartıyolar dayıyı ya bide aralarda konuşuyo bişey anlamıyorum dediklerinden -tatlicadiarzu-

Dayıyla Alinin lokanta sahneside süperdi. Ezelde dediya hani, öteki Ali var diye. Öteki Ali ne kadar saf ne kadar sevimli.

Aha da yazıyorum buraya bu dedecik Serdarla Ramiz önceden tanışıyorlar-tatlicadiarzu-, ikiside oyun kurucu sonuçta. Serdarda işin içine girince daha bi ekşınlı oldu dimi:lepi:

heee unutuyordum az kalsın, Cengiz çok güzel benzetti Eyşanı, koydu kapının önüne ama gidemedi Eyşan pisliği. Sıkıyorsa gitsin.

Alide kaldımı şimdi beşparasız.:1no2:

dün akşam ki bölüm salak etti beni resmen. tefo ihanet mi etti etmedi mİ, dayının mı adamı alinin mi adamı anlamadım. kıllanıyorum bu tefodan. nasılda inandırıcıydı ne akıl oyunları vardı yaw. bi an amerikan sineması izliyorum sandım. hep ekşin hep ekşin... o eyşan da iyi mor oldu oh olsun haspama ölü balık gözlü karı

zuhahahha:roflol::roflol:

az da ben bişeler ekliyim

ay yok bulamıyorum böyle oricinal yakıştırmalar:roflol:

o istiklaldeki sahne bitirdi beni basın acıklaması yapıyorum dinleyin
kenanla aramızdaki hersey bitti o dudaklar benden baskasını öpemez sanıodum öptü hain alçak ne cok sevmiştim seni oysa hayallerimi yıktın dizi mizi yok bi daha izlemicem :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol:

acaba tefonun bir yanı ali ye mi kayıyor ne neydi o sahne öyle ha ihanet etti ha etmedi derken başım döndü valla dumur olduk ailecekakannehir

bence alide ezellerle olacak cengize iiice gıcık oldu çünkü bana hep öyle gelio

nassınız sevgili ezeldaşlar:))
nası bölümdü ama geçen haftakı sakinlıkden sora ekşınlı bı hafta ıyı geldı
ahh o tefo yokmu tefoo aha sattı satmadı sattı satmadı derken herifin kulakları iiyi çınlamıştır akşam heralde
ama yılanın başı serdar ıyıkı alıyı vurdurmadı ezel serdarı ortadan kaldırsın nası cengizi oyuna getiriyo yıne para göz pislık
ayrıca bu saf ezelde ölüyo eyşan derken bıle intikam falan alamaz bu vazgeçer mafoldumben

valla hani ilk sayfada karakterlerin tanıtıldıgı bişey varya hersey bahar yüzünden başladı bahar yüzünden bitecek die acaba bahar ölecek ve eysanlaz ömer kavusacak mı ne dersiniz

valla hani ilk sayfada karakterlerin tanıtıldıgı bişey varya hersey bahar yüzünden başladı bahar yüzünden bitecek die acaba bahar ölecek ve eysanlaz ömer kavusacak mı ne dersiniz

Öyle deme kız, ağzından yel alsın. Kavuşmasınlar, sürünsün gebersin şırfıntı Eyşan.kaydirigubbakcemile

yok be ölürmü o nasıl yapıştı filinta gibi çocuga istemiyorum ezel git ezel diye diye istemem yan cebime koy yaptı uyuz kadın ay kalbimin atışı hızlandı o sahnelerde bizim oğlanda salak yok gitme yok seviyorum aptal kafasını çalıstıramıo işte allahta boy pos vermiş gerisini koyvermişkaydirigubbakcemile3

evt canım ya aynen öle sevio hala bu karışık duygular (intikam ve aşk) yüzünden işler karışcak zaten

Aslında gitme mitme ayak yapıyor daaa....
Muzur muzur güldü dün...
İntikamının bir parçası olarakk kendine bağlıyor yanii kendine aşık edip acı çektirecekk kocasına ihanet ettirecek amaaaaaa işteee amaaaaa sıı var.
Tekrar Eyşanın bayık gözlerine kapılıppp gitmezseeeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…