kızlar tefoyu hatırladınız mı haniş bizim aile die bir dizi vardı kanal d de mine cayıroğlu devrim nas falan oynuyordu ordaki kardeşler varya hani calışkan olan işte zaten gercekte de ikiz bunlar sarp akkaya ve kaya akkaya :)
dün akşam ki bölüm salak etti beni resmen. tefo ihanet mi etti etmedi mİ, dayının mı adamı alinin mi adamı anlamadım. kıllanıyorum bu tefodan. nasılda inandırıcıydı ne akıl oyunları vardı yaw. bi an amerikan sineması izliyorum sandım. hep ekşin hep ekşin... o eyşan da iyi mor oldu oh olsun haspama ölü balık gözlü karı
o istiklaldeki sahne bitirdi beni basın acıklaması yapıyorum dinleyin
kenanla aramızdaki hersey bitti o dudaklar benden baskasını öpemez sanıodum öptü hain alçak ne cok sevmiştim seni oysa hayallerimi yıktın dizi mizi yok bi daha izlemicem :sinifsinif:
valla hani ilk sayfada karakterlerin tanıtıldıgı bişey varya hersey bahar yüzünden başladı bahar yüzünden bitecek die acaba bahar ölecek ve eysanlaz ömer kavusacak mı ne dersiniz
yok be ölürmü o nasıl yapıştı filinta gibi çocuga istemiyorum ezel git ezel diye diye istemem yan cebime koy yaptı uyuz kadın ay kalbimin atışı hızlandı o sahnelerde bizim oğlanda salak yok gitme yok seviyorum aptal kafasını çalıstıramıo işte allahta boy pos vermiş gerisini koyvermişkaydirigubbakcemile3
Aslında gitme mitme ayak yapıyor daaa....yok be ölürmü o nasıl yapıştı filinta gibi çocuga istemiyorum ezel git ezel diye diye istemem yan cebime koy yaptı uyuz kadın ay kalbimin atışı hızlandı o sahnelerde bizim oğlanda salak yok gitme yok seviyorum aptal kafasını çalıstıramıo işte allahta boy pos vermiş gerisini koyvermişkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?