Ezel Atv

ay bu akşamki doktor bursalı, böle bbg yarışmasından sonra bursada havalı havalı gezerdi deri bir ceketle. çok uyuz.. kaç dizide çıktı adı da fatihti galiba.

Bellaaaaaa

Al senin gözlerinde bayram etsindelikafadulden

iste ciplak Ramizzzzzzzzzz

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

az sonrasengözlerimebaksanab

Muhahahaha:roflol::roflol: biranda pörtledi gözlerim:roflol:

İsteriz:enbuyukkk: , isteriz:enbuyukkk:, isteriz:enbuyukkk:

Bu arada Tefo 80 doğumluymuş, daha küççücükmüş, büyük gösteriyor yav, sakalını filan kesse aslındasengözlerimebaksanab

Boy: 1.83
Kilo 64
Ayakkabı Nosu: 42 imişkaydirigubbakcemile2

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bellaaaa yavrummmm naberr:jeyyar::jeyyar:

ay o adam oyuncu filan değilmi??? yarışma ünlüsümü yani şimdi o doktor. Ama ben hep görüyorum onu dizilerdebenneyaptımki

e Ali zaten biliyor Dayıyla Ömerin şey yani ezel'in hapisten tanıştıklarını. benneyaptımki

Serdar dayıyı tanımıyor ama Ali ezberledi neredeyse dayıyı:hulya:

ali ömerle dayıyı biliyo hapiste tanıştıklarını
ama ezelle dayının tanıştıklarını bilmiyo işte kuzum kaydirigubbakcemile3
buda akıllı doktor 01 fatih :lepi:

ali ömerle dayıyı biliyo hapiste tanıştıklarını
ama ezelle dayının tanıştıklarını bilmiyo işte kuzum kaydirigubbakcemile3
buda akıllı doktor 01 fatih :lepi:

ay dimi yaaa kaydirigubbakcemile3

Tefo saç ektirmiş kanımca kızlar, daha kelmiş önceden.boshayallersmile

neyse siz tefoya dayıya dadanmısken ben ezeli alıp kaçayımkaydirigubbakcemile hadi size lülülülülülü

Doktor zaten hafif molozdu, tek başına Ömer'den nasıl Ezel yapmış anlamadım kaydirigubbakcemile3

Ne garezi var ben de merak ettim, besbelli ele vermek istedi lmaz:

delikafadulden ilahi krizalit güldürdün ben,çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3
Adam ona tehlikedesin git diyor,bütün gece ne halt ettide sabaha kadar çıkamadı o evden anlamadım. Gitmek var dönmek yok diye aganigi naganigi işlerine daldı heralde
:dance:
e bu molozlukla anca becerebilmiştirr o saate delikafadulden ne fesatım dimi yaa :kedi:

bence tefo bi aksiyon yapar yine engeller görmesini, ama niye hemen almadıki tefoda resimleri sokuştursaydı biryerlerine niye bıraktı orda anlamadım yani neyse bakalım ne olacak önümüzdeki hafta göriciğizzz

iyice uykusunu aldı sabah uyandı dosyaları çıkardı yıllardır sakladığı yerden tam gidecekken aaaaaaaa ne tesadüf kızı uyandı baba baba :ecrin_bebek: orası biraz basit senaryolar gibi geldi bana bide eyşan hanımın morali bozuk muşya bahar ezeli çağırıyor teselli için bide eyşanla ezeli gönderiyor bahar hanım nerdeyse koynuna sokacak sonrada ah ezel vah ezel ya eyşan ezelle yatsaydıkötükedihüsotek suçlu bahar dı işallah basitleşmez senaryo yoksa tek umudum ezel oda gider

bahara acayip gıcığım ama alsanaalsanasmile ne o sümsüklük,acizlik,gurursuzluk lmaz: tekmeyi yediği halde sen benim kahramanımsın deyip deyip acındırarak mecbur ediyor kendisine Ezeli.Düşmedi yakasından bi adamınkötükedihüso.

Diğeri de Esra Akkaya olsa gerek. Hakikaten çok tatlılarmış.

canım diğeri esra akkaya değil tefonun ikizi kaya akkaya,şu hani yol arkadaşım dizisinde soner vardı yaa o,ama tefo daha yakışıklı,hiç ikiz gibi değiller

Eklentiler

• $9739.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 40
ezeeel yaktın bni aynı şu sigara gbi
hele o dünkü ağlaman:asigim:
sinirlenince elmacık kemiklerini çıkarman boshayallersmile

uyyyy sus kız azra ötüo o diyorum sana hala kenan diokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…