Ezel Atv

Çok olmuş be başlayalı zaman ne çabuk geçiyokaydirigubbakcemile3

İnşallah atv abuk subuk bi güne koymaz:mymeka:

Doğum günümde çıkacak, nete düşünce gece izleriz diyordum, suya düştü sanırım. ATVnin kendi dizileri hangi günlerde, boş bir güne koyar herhalde.

İnsanın televizyonu olmayınca bilmiyor

Doğum günümde çıkacak, nete düşünce gece izleriz diyordum, suya düştü sanırım. ATVnin kendi dizileri hangi günlerde, boş bir güne koyar herhalde.

ohaoldumsmile Şimdi bu Atv perşembeye koyar bu diziyi Aşk-ı Memnu ile çakıştırır.
Ben de iki saatir fragman arıyorum nette, haftaya da yeni bölüm falan olmaz kanımca.:hulya:

Tv yok mu canım:teselli:

Atv nin dizileri karıştı birbirine canım aileminde gününü değiştirdiler..Bakalım nolcak..

ohaoldumsmile Şimdi bu Atv perşembeye koyar bu diziyi Aşk-ı Memnu ile çakıştırır.
Ben de iki saatir fragman arıyorum nette, haftaya da yeni bölüm falan olmaz kanımca.:hulya:

Ben de onlara çakarım bi tanealsanaalsanasmile

Tv yok mu canım:teselli:

Atv nin dizileri karıştı birbirine canım aileminde gününü değiştirdiler..Bakalım nolcak..

Yok valla, zaten gerek de yok, sevdiğim iki-üç tane dizi var, onları da sezon sezon indirip izliyorum. Film desen zaten dublajlı film oldum olası izleyemem, indirip altyazılı seyrediyorum. Annemin evine gittiğimde televizyonda bir şeyler izlerken reklam çıkması çok garibime gidiyor kaydirigubbakcemile3

Ayrıca televizyonum olsa bile Ezel'i internetten izlerdim. Bir buçuk saat, reklamsız Ezel keyfi resmen, hem de yüksek çözünürlükte ve aynı gün. Tuvalete kalkasım bile gelmiyor :roflol:

Persembe alirlarsa hem aski memnu hemde kurtlar vadisi ile yarisirlar ki bu hic mantikli degil..

umarim samanyolunu bitiripte onun saatine almazlar..samanyolu bitsinde ezel gec baslamasin diyeboshayallersmile

bitek ezeli izliorum zaten umarım yakında oda kanal kanal gezip yok olmazzz

Ay ne diyorsunuz bi mok anlamadım. Ne perşembesi ne bitmesi, hangi dizi bitiyor,Ezel'i bitirenin alnını karışlarım. Ne Atvsi yaaaakafamçokkarıştı

Ezel ATV demi olacak bundan sonra. Niye yaabilmiyorumkismile

Şovla niye anlaşamadılarki.

Salı günkü Geniş ailemin saatine koymasınlardaeyvahedigeldismile

kuzu bunu dioz
kızlar ezel atv ye geçmiş
Haber3 ,Hürriyet, Medyatava Haber Sitelerinde Yayınlanan Habere Göre Ezel Kanal Değiştirdi Ve Atv ile El Sıkıştıkları Söyleniyor Bilginize...

HABER3.COM / ÖZEL

Televizyon ekranlarının son rating şampiyonu Ezel'i Show TV elinden kaçırdı.

Medya kulislerinde uzun zamandır konuşulan iddialara göre birçok televizyon kanalı Ezel'i Show TV'nin elinden alabilmek için Ay Yapım'la görüşüyordu.

AYRILIĞIN NEDENİ MADDİ !

Ay Yapım'ın Show TV'yle ödemelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle yollarını ayırmayı istediği öğrenilirken, bu gelişmeden haberdar olan diğer televizyon kanalları da Ezel'i kapabilmek için sıraya girdi. Ancak Çalık Grubu'nun Ezel'i Atv'ye alabilmek için Ay Yapım'la masaya oturduğu öğrenildi.

Bugün gelinen son noktada ise ATV ile Ay Yapım Ezel için el sıkıştı.

ayy boş günlerimden birine koysalar, yaprak dökümünün karşısına koymasalar bariii. akannehir

Vi$$$, essahtan mi kiz :1shok:
Ben baktim facebooka,mübarek 1500 tane Kenan var, hangisi o nerden anlayacagizkafamçokkarıştı

Bu arada dizi atv´ye mi transfer olmus
Gününü degistirmeseler bari.
Alismistik Pazartesi sendromunu Ezel´le atlatmaya :a015:

1.500 tanesine de dal sen, belki tutturursun:hulya:

Ay Salıya koymasınlar lütfeeeeen. Geniş ailem var o saattemafoldumben

Perşembeye koyarlarsa bomba olu. Sanırım Aşkı Memnuyla Kurtlar Vadisi o gün dimi.CADIARZU, ama yok öyle bir salaklıkta yapmazlar. Kurtlar vadisi fanatikleri çok var (ne anlıyorlar o diziden bilmem)

Çarşamba gününe koysalar olur mu acaba benim o günüm boşta:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…