14. bölüm yayınlandı en son, ama 16 hafta falan olmuştur, boş geçen haftalar vardı.
Çok olmuş be başlayalı zaman ne çabuk geçiyokaydirigubbakcemile3
İnşallah atv abuk subuk bi güne koymaz:mymeka:
Doğum günümde çıkacak, nete düşünce gece izleriz diyordum, suya düştü sanırım. ATVnin kendi dizileri hangi günlerde, boş bir güne koyar herhalde.
İnsanın televizyonu olmayınca bilmiyor
Doğum günümde çıkacak, nete düşünce gece izleriz diyordum, suya düştü sanırım. ATVnin kendi dizileri hangi günlerde, boş bir güne koyar herhalde.
İnsanın televizyonu olmayınca bilmiyor
ohaoldumsmile Şimdi bu Atv perşembeye koyar bu diziyi Aşk-ı Memnu ile çakıştırır.
Ben de iki saatir fragman arıyorum nette, haftaya da yeni bölüm falan olmaz kanımca.:hulya:
Tv yok mu canım:teselli:
Atv nin dizileri karıştı birbirine canım aileminde gününü değiştirdiler..Bakalım nolcak..
Persembe alirlarsa hem aski memnu hemde kurtlar vadisi ile yarisirlar ki bu hic mantikli degil..
umarim samanyolunu bitiripte onun saatine almazlar..samanyolu bitsinde ezel gec baslamasin diyeboshayallersmile
Ezel ATV demi olacak bundan sonra. Niye yaabilmiyorumkismile
Şovla niye anlaşamadılarki.
Salı günkü Geniş ailemin saatine koymasınlardaeyvahedigeldismile
anaaam kızlar faceden kenan imirzalıoğlu yazdım grup fln cıkar die kişisel sayfa çıktı 3 arkadasımızda ortak ortak arkadaslarımda o sektörden halk diliyle ünlü yani ve erkekler hani kız cıksa ortak arklarım biizm deli kızlar eklemiştir bu üyelik sahte dicem ama tesadüfmü çelişkimi bu profilindede sevgülüsüyle fotosu var alsanaalsanasmile
You Know Para??:jeyyar:
Vi$$$, essahtan mi kiz :1shok:
Ben baktim facebooka,mübarek 1500 tane Kenan var, hangisi o nerden anlayacagizkafamçokkarıştı
Bu arada dizi atv´ye mi transfer olmus
Gününü degistirmeseler bari.
Alismistik Pazartesi sendromunu Ezel´le atlatmaya :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?