Ezel Atv

Ezel’in yayınlanan 14 bölümünün 13’ünün parasının Show Tv tarafından ödendiğini ortaya çıkardı.
Bu, Ezel’in parası ödenmediği için kanal değiştirdiği tezini çürütüyor.
Show TV, bugün Ezel’in yayın bandını (bugün pazartesi-Ezel’in yayın günü) Ay Yapım’dan resmi olarak istedi.
Ama bir yanıt alamadı.
Bu durumun sonu “mahkemelik”!..
Show TV, doğal olarak “tedbir” alınması konusunda mahkemeye başvuracak.
Şayet mahkeme bu kararı verirse, Ezel’in hiçbir kanalda da yayınlanmama durumu olabilir
HABER KAYNAK :uçan kuş
ATV’nin Ay Yapım’la sadece Ezel değil, daha kapsamlı bir anlaşma yaptığı öğrenildi.
Bu anlaşmanın içinde Yaprak Dökümü ile Aşk-ı Mennu da var.
Ancak şu şekilde...
Ay Yapım bu iki diziyi Kanal D’den ATV’ye getirmeyecek!..
Ancak iki ay içinde (mart ayında) bu iki diziye noktayı koyacak.
Sonrası mı?.. Ay Yapım, Mart ayında iki yeni dizisini daha ATV’de yayınlamaya başlayacak.
Kısacası Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Mennu, mart ayında bitirilip, aynı kalitede iki dizi bu kez ATV’de başlayacak.
Birinci kanal olmayı aklına koymuş olan ATV yönetimi, rakiplerinden başka dizi almasa bile onlarda iyi giden şeyleri “bitirterek” farklı bir strateji denemeye başladı.
Belli ki “kanal” savaşları önümüzdeki günlerde iyice ilginç bir hal alacak.
Kaynak: Uçan kuş

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
senağlama

Güzelim diziyi yiycekler he ne bu mahkeme falanalsanaalsanasmile

ya bende onu diyorum valla o kanal bu kanal diye arada kaynıcak kaybolup gidecek alsanaalsanasmilemafoldumben izledigim tek ve ilk dizi ya kenanımıda bu dizide keşfettim ben çok önemli bir yeri var benim için bu dizininmafoldumben

atv var işin içinde mahkemeyi asla kaybetmezler
ezelin resmi sitesinde atv yazıor şimdiden

Atv var işin içinde diyosunda eğer ortada show tv ye yapılan bi haksızlık varsa cezayı keserler ay yapıma..Ama eğer her şey normalse şartlar atv ye geçişe uygunsa dediğin gibi hiç bi şey olmaz

Atv var işin içinde diyosunda eğer ortada show tv ye yapılan bi haksızlık varsa cezayı keserler ay yapıma..Ama eğer her şey normalse şartlar atv ye geçişe uygunsa dediğin gibi hiç bi şey olmaz

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

offf yaa ne atv si atvye geçen diziler kötü oluyo ben hala ali resimleri görcekmi onu düşünüyom

atv yide hiç sevmem ya neyse

MG]http://://webbahcesi.tripod.com/images/liefdehartjespijlrood.gif[/IMG]

yokmuuuuumafoldumben ama neden yaa neden?? ettiler pzrtesimizin içine töbe töbee klava: dünden beri heyecanla ezel sayıklıyodum oysa

Off yeni bölüm yok heralde yaa mafoldumben
Çok üzüldüm çook
Heyecanlı yerde bitmişti bide yaa öf :1closedeyes:
Ne bu, yok show yok atv yaa şu kanal değiştirme olayı beni deli edior uleyn
Neyse orda kesin tefo bişi yapar bence alinin kafasına bişey geçirir ali bayılır, tefoda tabiki suçu doktora atar, böylece yine ali bişi öğrenemez ve kafayı yer kaydirigubbakcemile3
Yani bana öyle geliyo Ali o dosyayı görmez bi şekilde fisfisfis
Ya şuanda özet yazıyor, belkide özetten sora yeni bölüm başlar ..Özel bölüm yazmaları gerekiyodu bananelülülülülülü

Öf :enbuyukkk:

eger bu aksamki bölüm icin shov tv ye yeni bölüm kaseti yollamazlarsa yarin mahkemeye verecekmis show tv ay yapimi
onun icin büyük ihtimal yeni bölüm yollamislardir diye düsünmüstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…