Ezel Atv

valla ya sorma nasıl rüyaydı ama kac gun oldu hala etkisindeyim kenan beni öpüodu sallamıodum adamı ya yazık bakıodu oda öle yavrumkaydirigubbakcemile3

akşama ezel var show da ama kolaj yani eski bölümlerden derleme
of yaaaaa
birde geçen hafta öle bi yerde bittiki
iyi kötü fragman verslerdi anlarım dioduuum
nerden çıktı bu atv
aptal show para basan diziyi kaçırdı

akannehir of ayıp ediyorlar ama :sinifsinif:

güzel yerde bitti çekim yapılırken görenler var o sahneyiyerimseniben nette okudum
ali resimleri görecek kendisini balkondan atackak resimlerle ama tefo yardım edecekmiş

güzel yerde bitti çekim yapılırken görenler var o sahneyiyerimseniben nette okudum
ali resimleri görecek kendisini balkondan atackak resimlerle ama tefo yardım edecekmiş

Hadi canııımakannehir

hayatta inanmamohaoldumsmile

Daha neler:1shok:

Ekşın isteyen biri uydurmuştur.eyvahedigeldismile

aaaaaaaa
ali görüyomuymuş resimlerii
yok ya görür ise dizi bitmezmiki
ya da ali zaten pişman ezelle iş birliği yapıp cengizden intikammı alcek ecep
ama ezel buna izin verimiki bilmiyorum
ayyy meraktan çatladım
şimdi bugun ezel yokmuuuuu

ben basından beri diyorum ezelle işbirligi yapıp cengizden intikam alacak

durmadan ömeri düşünüo en büyük vicdan azabını o yasıyo ömeri sevio gercekten bence öyle intikam alcak

durmadan ömeri düşünüo en büyük vicdan azabını o yasıyo ömeri sevio gercekten bence öyle intikam alcak

öyle olsun istemem
neden dersen
ezelin tekrrdan aliye güvenmesini istemm ne koşulda olursa olsun intikamı birlkte bile alcak olslar

bende istemem ama öyle olacak aliden haz etmiyorum hiç aptal gibi ama biizm salakoğlan daa aptal ayyy o eysana agladıgı sahneler geliii gözüme ıyyy aptalalsanaalsanasmile

sanmam,

o zaman Ezel Aliden nasıl intikam alacak, olacak iş değil. Ahada buraya yazıyorum işbirliği filan olmaz:umursamaz:
BENDE işbirliği olmaz diyorum. ali resimleri alıp kaçmak ister dayı felan gelir balkondankaçayım derken resimler elinden düşer tefo saklar diye düşünüyorumboshayallersmile
yada ali resimleri alır ve ezelin ATV YE geçtiğini görür kendini aşağıya atmak ister:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…