hic gülecegim yoktu var ya kaydirigubbakcemile3
Aslinda sen tam kenan'in hoslandigi tipindensin.
"Erkeklerin, o biraz saldırgan, biraz tacizci tavırlarına karşın, kadınlar da biraz erkeksi olmaya başlıyor. Kendilerini koruyabilme adına... Bu da onları dişilikten uzaklaştırıyor. Dişiliğini kaybetmemiş ama aynı zamanda, baktın mı ortalığı yakacak bir kadını seviyorum"
"Show TV ile anlaşamadığımız için ayrıldık. Büyük paralar karşılığı dizi ATV'ye transfer olmuş değil. Aynı bütçeyle ATV'ye geçtik. Dizilerimizi transfer etmek bizim şirketimizde pek rastlanan bir olay değildir. Ancak bu sefer böyle olması gerekti"...
Ay Yapımın patronu Ekrem Çatayın açıklamasından bi bölüm..Geçti galiba kızlar..
Ule biri beni mi tarif etti :asigim: :asigim:
:icecream:
Saati değişmez heralde..Başka dizisi var mı atv nin pazartesileri
naber nan kediii şakkıdı
başka bişi yok sanırsam pazartesiler atvde düzgün dizi yokki zaten:dilcikar:
İyidir şahestekaydirigubbakcemile3senden naberkaydirigubbakcemile3
iyidir kız geyik topiği değil bura kısa keselim hafta içi aşkı memnu geyiğe gel :1closedeyes:
ayyy gecen gece rüyamda gördüm ama sanki saatler sürdü yaw rüya hiç bitmesede olurdu:kedi: şimdi kenanım bize gelio mersine ailemin evine yani böyle agır agır yürüo konusuo ağırbaslı vesselamkaydirigubbakcemile3 sonra bana hadi cıkalım dio bizim yazlıga gidioz havuza girioruz ama ben bunu hiç sallamıyorum böyle bana bişi söleyecek gibi oluo ama susuo annemler var die düşünüyorum bende sonra annemler havuza girio bizde sezlongta uzanmısız sonracıma eğilip beni öpüo ben yine sallamıom kaydirigubbakcemile3 kendime hayret ettim rüyamda ya kaydirigubbakcemile3 neyse zaten rüyalar tersine cıkarmıs kaydirigubbakcemile3 sabah eşime anlattım güldü ilk önce sonrada aşık oldun he rüyanda bile aklında dedi kızar gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?