Ezel Atv

Ule biri beni mi tarif etti :asigim: :asigim:

:icecream:

yani kedi olalı bi fare yakaladılar ilk kez adam gibi bi dizi yaptılar o kanal senin bu kanal benim gezdirecekler onunda suyunu çıkarıcaklaralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

anaa neler olmuş neler
off en sıkıcı durum bu dizi kanal değiştimi olmuyo yaa büyüsü bozuluyo sanki

heleki atvye geçince

yaaaa hayırrr bizde atv çekmiyor..hep gidip duruyor sinyal yok diyor noluuur ya napacağım ben..ühüüüüü

kızlar doğrumu duyduklarım akannehir
ezel artık ATV de olckmış :1shok:

Kızlar ezel 25 ocakta atv de yayınlanmaya başlıyomuş:1rolleyes:

Günü değişmemiş oluyo bu durumda:1rolleyes:

Saati değişmez heralde..Başka dizisi var mı atv nin pazartesileri

kızlar az önce misafirim vardı ezel atv ye geçmiş ve perşembeye alınmış dediler,geçmişsayfaları okuyamadım doğrumu,offf sinir show tv,deli yüreğede bunu yapmıştı,atv ye geçtikten kısa süre sonrada bitirmişlerdi,bu kadar heyecanlı bir yerinde bitince bu hafta yayınlanmaz diyordum,daha beteri oldu,neyse inş yayından kalkmaz şu bipler yüzünden,kenanımın hasretine dayanamameyvahedigeldismile

ayse armanin röportajini okiyin kizlar biraz hasretliginizi alir bence :)

eysanla öpüsme sahnesini anlatti ilerki bölümlerde o an resimler cekilmisbunlar öpüsürken eysana karsi kullanacakmis dio kendileri

ayyy gecen gece rüyamda gördüm ama sanki saatler sürdü yaw rüya hiç bitmesede olurdu:kedi: şimdi kenanım bize gelio mersine ailemin evine yani böyle agır agır yürüo konusuo ağırbaslı vesselamkaydirigubbakcemile3 sonra bana hadi cıkalım dio bizim yazlıga gidioz havuza girioruz ama ben bunu hiç sallamıyorum böyle bana bişi söleyecek gibi oluo ama susuo annemler var die düşünüyorum bende sonra annemler havuza girio bizde sezlongta uzanmısız sonracıma eğilip beni öpüo ben yine sallamıom kaydirigubbakcemile3 kendime hayret ettim rüyamda ya kaydirigubbakcemile3 neyse zaten rüyalar tersine cıkarmıs kaydirigubbakcemile3 sabah eşime anlattım güldü ilk önce sonrada aşık oldun he rüyanda bile aklında dedi kızar gibikaydirigubbakcemile3

bi tarafın açık kalmış :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…