Ezel Atv

kızlar izledim ezeliiiiiiiiin yeni fragmanını
şimdi onun için hasta yataığımdan kaltım geldiiiim
sizlere yazmaya

AZRA ayıp ettin ama yaaa :çok üzgünüm:

1saat oldu izleyeli hemen aklıma sen geldin. Msn den link atim dedim yoktun .. buraya yazimde görsün bari dedim.. meğer ben msn de seni beklerken aynı anda fragman haberi veriyomuşuz :))

kızlar izlednzmii süper yaaa süperr
ama ali buluoo sinir oldum ona
aptal doktorklava:

arkadaşlar ama alinin tuttuğu resme bakarsanız sadece ömerin resmi var
ezel yok yanii
dikkatlice bakın bakalım aynı kanıya varcakmısın
ali yani sadece ömerin estetik olduğunu biliyor
ezel olduğunu bilmiyor:lepi:

Show TV'den atv'ye geçen 'Ezel' dizisinin ismi de değişiyor. Dizinin yeni isminde Kurtlar Vadisi Pusu örneğinde olfuğu gibi Ezel'in yanına bir takı eklenecek. Dizinin 25 Ocak'ta izleyicilerle buluşması bekleniyor.

alıntı

bence ezelinde resmi var cnm..evet üstte ömer var sadece.ama altta ezel..opuyorumnanaktan

ezelde var ya elindeki kağıtta ama bence onu alıp direk kaçmış bakamadan bence aşağıya fln düşürecek kağıtları görmemiş gibi geldi bana

ezelde var ya elindeki kağıtta ama bence onu alıp direk kaçmış bakamadan bence aşağıya fln düşürecek kağıtları görmemiş gibi geldi bana

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mertte öğreniyor sanırım ömerisenağlama
serdarıda ezel öğreniyorkötükedihüso
ezelin anneside ramize gidiyor:1ninca:
kısacsı süper bir pEZELtesi bizi bekliyor:lepi:
sevgili ezeldaşlarımolumunekankayizsmile

pEzELtesi delikafadulden
kız sen çk yaşa emi çok güldüm delikafadulden
mert soygunu kimin yaptınıda öğreniyo sanırım:dance:

pEzELtesi delikafadulden
kız sen çk yaşa emi çok güldüm delikafadulden
mert soygunu kimin yaptınıda öğreniyo sanırım:dance:

Babası kitap arasında yazıları okuyamıyor merte okutuyor ya ...Salak mert orda uyanıyor 1aydır okuyup bitiremediği kitabı...

(EZEL-Dayı kitabın içine merte msj yazıyo..... gazeteci!! mert o sayfaya bile daha gelemediğinden oyunu anlayamıyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…