Ezel Atv

pEzELtesi delikafadulden
kız sen çk yaşa emi çok güldüm delikafadulden
mert soygunu kimin yaptınıda öğreniyo sanırım:dance:

pezeltesini mutlulukreçetem bulduopuyorumnanaktan
bn ezeldaşlarımı buldumolumunekankayizsmile

bence ali kaçıo gibi ondan sarkıo balkondan öyle geldi bana ya

alii tuttum tuttum diye bağırıyo acaba biri resimleri fırlattıda oda resimleri tutmak için fırlamış olabilirmibenneyaptımki

a elinde ömer resmi var aşasında ezelin ama o kağıtla relinden düşecek tefo saklıcak
boshayallersmileboshayallersmile

selam kızlarr bneide aranıza alınn bende ezell kolikk oldummm ayy ali öğrencekmi acabaaakaydirigubbakcemile3delikafadulden

Kitaplada filmlede birebir değilmiş Ezel, senarist esinlendim demiş bilmiyorumkismile ah çok merak ettim filmiiii :sinifsinif:

ufff pazartesi olsada izlesek, çatladımmmm :sinifsinif:

kızlar aslında olaylar tamamen değişik kitapla ezel arasındaki farklar çok..
kitapta estetik olayı falan yok çünkü dünya klasiklerinden..o devirde estetiğin işi ne
kitapta eyşan masum..eyşanlık bir ihanet aldatma yok..ortada kalmamak için cengiz alıyor.sadece esinlenilmiş yani..

o may gat:1shok:
Ekşın üstüne ekşın var bu bölüm:lepi:

Ekşın üzeri küp-tatlicadiarzu-

Bebeleri babaanneyemi göndersem ne. Yoksa hayatta bana rahat vermezler, tadına vararak izleyemem bölümübilmiyorumkismile

Fekat bişi söyliyim mi hiç bi mok anlamadım ben bu fragmandan.benneyaptımki

Mert soygunu kimin yaptığını anlıyor ama bunu ona kim söylüyor.:uhm:

Meliha anne, Ramizi nasıl buluyor?? gerçi Mert götürmüş olabilir. Bir önceki bölümdü sanırım Meliha teyze Merte nerdedir bu adam diye soruyordu.

Ramizin ik oğlu varmış, aha da şöyleohaoldumsmile oldum yane. Niye öldü Ramizin oğulları. Fragmanda ben öldürdüm diyor ama bence mecazi söylemiştir onu.

Alininne işi var damda. Gerçi Mart ayı da daha gelmedi amamirmirmirmir-tatlicadiarzu-

Resimleri kesin gördü. Peki nolacak bundan sonra. Gerçi fragmanda hiçde görmüş gibi değildi, yine takipler filanbenneyaptımki.

Serdarın işin içinde olduğunu Ezel anlıyor. Fragnman bence yanıltıcı Mert Ezel'in abisi filan olduğunu anlamayacak.

Uyuz Eyşanla Ezel yine tehlikeli boyutlarda yakınlaralsanaalsanasmile

Yani tüme varacak olursak bi mok anlamadım fragmandan.benneyaptımki

Bi halt anladıysam şu fragmandan arabın en koyusu olayım:bbo:
Neyse pazartesi izleyip görücezzboshayallersmile

yeni fragman iki hafta beklemeye değeceğini gösteriyor

bu ne ekşın kalbim kaldırmayacak

Ali nihayet Tefo'ya sormayı akıl edebilmiş "Sen kiminle konuşuyorsun?" diye.

Sinir oluyordum, bir de Ezel diye kaydetmiş akıllım. Git tuvalette mesaj yaz bir şey yap, yakayı ele vereceksin diyordum, veriyor sanırım.

Show TV'den atv'ye geçen 'Ezel' dizisinin ismi de değişiyor. Dizinin yeni isminde Kurtlar Vadisi Pusu örneğinde olduğu gibi Ezel'in yanına bir takı eklenecek. Dizinin 25 Ocak'ta izleyicilerle buluşması bekleniyor

Show TV'den atv'ye geçen 'Ezel' dizisinin ismi de değişiyor. Dizinin yeni isminde Kurtlar Vadisi Pusu örneğinde olduğu gibi Ezel'in yanına bir takı eklenecek. Dizinin 25 Ocak'ta izleyicilerle buluşması bekleniyor

Değişmemiş canım dizinin ismi fragman verdiler aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…