Biliyorum canim,sadece hürriyetin bir haberini paylasmak istedim..
Mert soygunu kimin yaptığını anlıyor ama bunu ona kim söylüyor.:uhm:
Ramizin ik oğlu varmış, aha da şöyleohaoldumsmile oldum yane. Niye öldü Ramizin oğulları. Fragmanda ben öldürdüm diyor ama bence mecazi söylemiştir onu.
Dayı MERTe bi kitap verdi kitabın içine ÖMER soygunu yapanların adını yazmıştı.. Babası sayesinde buldu MERT bunu :mymeka:
Dayının 3 oğlu varmış 3 ünüde kendi öldürtmüş..(ÖMERin Ölümü gibi bir ölüm olabilirmi ACABAA??)
Geçmiş bölümlerin birinde söylendi ama ALİ ye bilgi verilirkenmi yoksa dayımı anlatırken duydum hatırlamıyorum... :asigim:
arkadaşlar ama alinin tuttuğu resme bakarsanız sadece ömerin resmi var
ezel yok yanii
dikkatlice bakın bakalım aynı kanıya varcakmısın
ali yani sadece ömerin estetik olduğunu biliyor
ezel olduğunu bilmiyor:lepi:
Şimdi tekrar seyrettim fragmanı evet öyle sadece ömerin resmi var..Ezelin resmi noldu ki tefomu bi şey yaptı acaba..akannehir
aaaa 3 tane mezar taşı var 3 ünün soyadıda karaeski..ramizin oğulları oldugunu ordanmı anladınız.
Dayı MERTe bi kitap verdi kitabın içine ÖMER soygunu yapanların adını yazmıştı.. Babası sayesinde buldu MERT bunu :mymeka:
Dayının 3 oğlu varmış 3 ünüde kendi öldürtmüş..(ÖMERin Ölümü gibi bir ölüm olabilirmi ACABAA??)
Geçmiş bölümlerin birinde söylendi ama ALİ ye bilgi verilirkenmi yoksa dayımı anlatırken duydum hatırlamıyorum... :asigim:
Daha önce de lafı geçmişti dayının oğulları varmış ama ölmüşler gibisinden. Benim aklımda iki tane kalmıştı ama üçmüş meğer. Çok merak ediyorum ya, Pazartesi nasıl gelecek bilmem.
evt bnde hatrlıyorum
aliye adamları bilgi veririken hatrlarsanız ramiz<le alakalı
ilk bölümlerde adamn biri şöle demişti
ramizin oğulları var ama ölmüşler yalnız ki hepsi aynı tarihte ölmüş demiştii
Aaa evet ramizin oğulları varmışş ölmüş denmiştii ..
Bu haftada bu olaylarmı aydınlanacakkk eyvahedigeldismile
Karman corman bi bölüm olacak kanimca kafamçokkarıştı
Ali´nin fotograflari gördügünü sanmiyorum , yaniltmaca yapiyolardir.
Daha intikam tam anlamiyla baslamadi , Ali ´nin gercegi ögrenmesi sacma olur.
Tefo bi sekilde kurtaracak durumu diye tahmin ediyorum CADIARZU
Yav bu Tefo gercekten cok saf, insan hic ismiyle kaydeder mi Ezel´i,
yapsana Lale, Hale, Jale falan..
Cok tedbirsiz coook,ortalikta aleni aleni mesaj yazmalar falan,
Ali nasil cakmiyor hayret dogrusu
Ezel´le Eysan´in yakinlasmasi hic hosuma gitmedi uleyn,
kadin acik acik söylüyo artik "bu beden seni istiyor " diye
Yok artik, evli barkli kadin olcak bi de utanmaz :mymeka:
Bi de Ramiz´in ogullari cikti piyasaya,
onlarin Ezel´in intikamiyla nasil bi baglantisi olabülü ,cok merak ettüm dogrusu :hulya:
Canim baglantisi ne bilmiyorum,ama senaristler bir röportajda ramiz dayinin ezel'e neden bu kadar iyilik yaptigi yakinda ortaya cikacak demislerdi..
Daha cok soru isaretleri var bu dizide...
ramiz dayi neden ezel'e bu kadar sahip cikiyor yakinda ögrenecegiz (ogullarin belki baglantisi olabilir)boshayallersmile
Canim baglantisi ne bilmiyorum,ama senaristler bir röportajda ramiz dayinin ezel'e neden bu kadar iyilik yaptigi yakinda ortaya cikacak demislerdi..
Daha cok soru isaretleri var bu dizide...
ramiz dayi neden ezel'e bu kadar sahip cikiyor yakinda ögrenecegiz (ogullarin belki baglantisi olabilir)boshayallersmile
Ben Ramiz dayının soyulan kumarhane ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?