Ezel Atv

kızlar neden eysan ben ömeri istiyorum özlüyorum seni deil dio anladımı yoksa

Dayı MERTe bi kitap verdi kitabın içine ÖMER soygunu yapanların adını yazmıştı.. Babası sayesinde buldu MERT bunu :mymeka:

Dayının 3 oğlu varmış 3 ünüde kendi öldürtmüş..(ÖMERin Ölümü gibi bir ölüm olabilirmi ACABAA??)

Geçmiş bölümlerin birinde söylendi ama ALı ye bilgi verilirkenmi yoksa dayımı anlatırken duydum hatırlamıyorum... :asigim:

Olurmu olur valla. Ömerin ölümü gibi olursa Allllah seyreyleyin cümbüşü:lepi:

kızlar sabah gördüm atvye geçmiş niye ki?
ama canlı bi bölüm bizi bekliyoraklinialirimsmile

Şimdi tekrar seyrettim fragmanı evet öyle sadece ömerin resmi var..Ezelin resmi noldu ki tefomu bi şey yaptı acaba..akannehir

aaaa 3 tane mezar taşı var 3 ünün soyadıda karaeski..ramizin oğulları oldugunu ordanmı anladınız.

Şimdi tekrar seyrettim fragmanı evet öyle sadece ömerin resmi var..Ezelin resmi noldu ki tefomu bi şey yaptı acaba..akannehir

nihayet verdiler fragmanı ohhhhhh bende gördüm evet ömerin resimleri alinin elindekiler kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıiyice karışık bi bölüm bu hafta ne olacak bakalım

kızlar dayının oğullarının hepsini aynı gün öldürmüşler,sanırım gardiyan aliye anlatmıştı mertle beraber cazaevine gittiğinde,bence dayının ezele verdiği şöminenin içinden çıkan paralar yüzündendir,dayı bu paralarını birinden sakladığı için öldürülmüş olabilirler,ezel serdarı çözdü ama,serdar da ezeli galiba...off ptesi gelirmi yaaaa....

aaaa 3 tane mezar taşı var 3 ünün soyadıda karaeski..ramizin oğulları oldugunu ordanmı anladınız.

Daha önce de lafı geçmişti dayının oğulları varmış ama ölmüşler gibisinden. Benim aklımda iki tane kalmıştı ama üçmüş meğer. Çok merak ediyorum ya, Pazartesi nasıl gelecek bilmem.

evt bnde hatrlıyorum
aliye adamları bilgi veririken hatrlarsanız ramiz<le alakalı
ilk bölümlerde adamn biri şöle demişti
ramizin oğulları var ama ölmüşler yalnız ki hepsi aynı tarihte ölmüş demiştii

tüh ben kaçırmışım orayı belki onlarıda ezel gibi değiştirmiştir yada birileri öldürmüştür kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Aaa evet ramizin oğulları varmışş ölmüş denmiştii ..
Bu haftada bu olaylarmı aydınlanacakkk eyvahedigeldismile

Karman corman bi bölüm olacak kanimca kafamçokkarıştı

Ali´nin fotograflari gördügünü sanmiyorum , yaniltmaca yapiyolardir.
Daha intikam tam anlamiyla baslamadi , Ali ´nin gercegi ögrenmesi sacma olur.
Tefo bi sekilde kurtaracak durumu diye tahmin ediyorum CADIARZU
Yav bu Tefo gercekten cok saf, insan hic ismiyle kaydeder mi Ezel´i,
yapsana Lale, Hale, Jale falan..
Cok tedbirsiz coook,ortalikta aleni aleni mesaj yazmalar falan,
Ali nasil cakmiyor hayret dogrusu

Ezel´le Eysan´in yakinlasmasi hic hosuma gitmedi uleyn,
kadin acik acik söylüyo artik "bu beden seni istiyor " diye
Yok artik, evli barkli kadin olcak bi de utanmaz :mymeka:

Bi de Ramiz´in ogullari cikti piyasaya,
onlarin Ezel´in intikamiyla nasil bi baglantisi olabülü ,cok merak ettüm dogrusu :hulya:

Canim baglantisi ne bilmiyorum,ama senaristler bir röportajda ramiz dayinin ezel'e neden bu kadar iyilik yaptigi yakinda ortaya cikacak demislerdi..

Daha cok soru isaretleri var bu dizide...

ramiz dayi neden ezel'e bu kadar sahip cikiyor yakinda ögrenecegiz (ogullarin belki baglantisi olabilir)boshayallersmile

Yoksa Ramiz Meliha´yla mi isi pisirdi gencliginde,ondan mi bu kadar ilgili Ezel´e :1shok:
Ay aklima bu geldi. -tatlicadiarzu-
Lost´a dönecek bu dizi de, kimin eli kimin cebinde belli degil.
Neyse, bekleyelim.görelim, kazak örelim:hulya:

Ben Ramiz dayının soyulan kumarhane ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Zibil gibi para da oradan gelmiş olabilir, Ömer'le bağı ondan kaynaklı olabilir. Oğulları da kirli paraya kurban gitmiş olabilir, ya da Ömer'de olduğu gibi öyle gözükebilir.

O değil de, Meliha'nın cidden orada ne işi var yahu?

Ayrıca ATV'ye geçti diye uyuz olduğumdan mı bilmem, fragman çok kötü geldi. Maaşallah bölümün baştan sona özetini geçmişler neredeyse, bırakın da sürpriz kalsın yahu...

Ben Ramiz dayının soyulan kumarhane ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum...

Ramiz dayı: eski kurt. kumar efendisi. kağıdı elinin tersiyle kesen kişilik. zemuszemusoyunu oynayan değil oyunu yaratan adam (bu benzetmeyle eski kumarhane sahibi olabilir şüphesi düşürüyo! )

Soyulan kumarhane sahibi olabilir deniyor ama ben zannetmiyorum..

Oyy Oyy pazartesi bir an önce gelsede kurtulsak şu eziyetten...
pazartesilerin gelmesini iple çekeceğimi rüyamda görsem inanmazdım...
pazartesi sendromu yerini pEZELtesi hayranlığına bıraktı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…