akşam izleyeemdim ühüüü ühüüü ühüüüüü
allah rızası için hayrınız için anlatın azcık
anlatayım bacım ezelle eysan halvet oldular ben bu sahneden baska hatırlamıom sanırım hafızamı kaybettim o göruntulerden sonra akannehir
akşam izleyeemdim ühüüü ühüüü ühüüüüü
allah rızası için hayrınız için anlatın azcık
aynen bacı gencecik yasımda kalpten gidiodum heGitti namus, bunu kan temizler.:hulya:
arkadaşlarında dediği gibi özeti şu ki ..eyşanla ezel bir sezon boyunca
kıvranıp yapamadıkları şeyi yaptılar...o görüntüler behlül ve bihterinkinden
farklı değildi..bunlarda çok abartmışlar ..bir dizide hoş olmayacak kadar ...
wooooow çok şanslısın bol bol resim çekseydin boshayallersmilekızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus
Bugün okulumuzdaaa ezel ekibi wardı.... Önce Eyşanı gördük..daha doğrusu once eyşana wurulduk.. kızlar o ne boy pos güzellikkkk öyle kadınnn maşallah bibloo gibi okuldaa herkesin dibi düştü.tek konuşulan şey tvde nekdr çirkin çıktıgıydı.. gercekten cok guzeldıı kızlar.....
Sonra da tabıkı ezelımızıı gordukk..masallh oda boylu poslu yiğit delıkanlıı:) derler ya twde guzel cıkıyolar normalde cırkınler fln yalanmıs bunu anladım kesınlıklee superlerdı..
Dayımızıda gorduk arabasıylla kapı onundeydı... okulu banka yapmıslar guyaaa gezınıyolardı kucuk ortam oldugu ıcın okdr ogrencıyle bas edıp cekım yapmak zor oldu acaba taksimde ne yaptılar dıye dusunuyormmm cnku kmse rahat bırakmıyodu kaydirigubbakcemile3
bunlarda benden haberler
wooooow çok şanslısın bol bol resim çekseydin boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?