Ezik gibi davranıyorum biliyorum?

Adam evli ve sen imam nikahlı yaşıyorsun çok merak ettiğim 2 şey var sormak istiyorum Lütfen cvp yazın
1. Senin o kadından ne üstünlüğün var da adam ilk eşini bıraktı
2. Bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun ve Vicdanın nasıl rahat yani hem beddua alıyorsun kadından çocuklarından hem k

Adam evli ve sen imam nikahlı yaşıyorsun çok merak ettiğim 2 şey var sormak istiyorum Lütfen cvp yazın
1. Senin o kadından ne üstünlüğün var da adam ilk eşini bıraktı
2. Bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun ve Vicdanın nasıl rahat yani hem beddua alıyorsun kadından çocuklarından hem k

Hanimefendi bu tarz konular acip burdakilerle dalga geciyo,yani bence öyle yapiyo.

Uslubu,surekli ayni seyleri yazisi,sorulara cevap vermemesi ve sizin de yaptiginiz gibi yapilan yuzlerce iyi niyetli yorumu yok sayip hala 'seviyorum' demesinin baska mantikli bi aciklamasi yok.

Sende gerçekten bi gariplik var ya hadi hayirlisi..
Eger gerçekse anlattiklarin, ben senin adamın evli olmasindan baska bir kadına tercih edilmis olmaktan haz duydugunu düşünüyorum olmayan özgüvenini okşuyor bu değil mi? Kendini böyle değerli hissediyorsun heralde. Cevaplarin konusmalarin beni böyle düşündürdu kadını evden kov demissin mesela mutlu olacaksin yapsa senin için karisini kovmus waw ne kadar da deger göruyosun. Yok sen degismezsin böyle geldin böyle gidersin.

ne karaktersiz ,ne pislik bi mahluksun sen be , bide utanmadan konu açmış .kadınların yüz karası ...

Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum

Sen ya şaka yapıyosun yada gerçekten normal değilsin

senin başın çok büyük gelecekler var bence
bazıları felaketi çağırır felaket isterler hayatında bir aksiyon isterler derlerdi inanmazdım

Yarın öbür gün seni de dilendirirse bu adam, boynuna bir karton as ve şöyle yaz;
" Zamanında Kk üyeleri çok uyardı ama dinlemedim bu hale geldim.. "
O zaman mutlu olursun belki, bir insan bu kadar kör olamaz yani...

Back
X