- 29 Eylül 2014
- 9.643
- 19.759
- 498
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Ben de boyle dusunmeye baslarim. Yoks ailesi felan anlardi halini doktora gotururdu ?Ya millet bu trol ya bizimle kafa buluyor. Inanmayin, he deyin gecin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de boyle dusunmeye baslarim. Yoks ailesi felan anlardi halini doktora gotururdu ?Ya millet bu trol ya bizimle kafa buluyor. Inanmayin, he deyin gecin..
Aslinda urkutucu degil mi? BTrol mü bilmem de,böyle ve daha beteri insanalr var.Şizofren boyutunda.İşte biz inanamaadığımız için fake trol gibi geliyor :)
Bilerek yaptığına inanıyorum artık
Trolse belliyse yönetim neden göz yumuyor anlamadım ben.![]()
Adam evli ve sen imam nikahlı yaşıyorsun çok merak ettiğim 2 şey var sormak istiyorum Lütfen cvp yazın
1. Senin o kadından ne üstünlüğün var da adam ilk eşini bıraktı
2. Bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun ve Vicdanın nasıl rahat yani hem beddua alıyorsun kadından çocuklarından hem k
Başlık her şeyi anlatıyor zaten yine aynı şeyleri yazmayacağım sana.
Nasıl olsa başına bir musibet gelmeden anlayamayacaksın uyarıları.
Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
Inşallah öyledirHanimefendi bu tarz konular acip burdakilerle dalga geciyo,yani bence öyle yapiyo.
Uslubu,surekli ayni seyleri yazisi,sorulara cevap vermemesi ve sizin de yaptiginiz gibi yapilan yuzlerce iyi niyetli yorumu yok sayip hala 'seviyorum' demesinin baska mantikli bi aciklamasi yok.
ya bence de mantık bu kadar terk olamazSana katır tırnağıyla büyü yapmışlar kardeş. Bu ayak diremenin başka bi izahı yok.![]()