Ezik mi büyüdün

Kızlar akşam yemeğe gittik eşim ben ve oğlum. Oğlum telefondan video izliyordu . Telefonu istedim vermedi . fotoğraf çekecektim çünkü . Eşimde işte kızdı bana fotoğraf çekip ne yapacaksın bilmem ne demeye başladı , anın tadı bile çıkmıyor senle sen ezik mi büyüdün foto çekip paylaşacaksın di mi vs bi sürü şey söyledi. Gözlerim doldu ağlayarak yemeğimi yedim . Senle dedim bi daha dışarı çıkmıcam

Ya fotoğraf Çekmenin neresi eziklik ? Ve çocuğu çok şımarık yetiştiriyor çocuğa hayır ı öğretmeye çalışıyorum gidiyor alıyor falan. Sırf dedim çocuktan telefonu almamak için beni suçladın dedim. Neyse yemeğini yemedi beyefendi bana tepki için

Allah aşkına hakaret işitecek kadar ne yaptım
Ben de yemek yerken falan fotoğraf çekilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Ama kocanızın yaptığı resmen terbiyesizlik ve izahı olmayan bir durum. Çekilmek istemiyorsan dersin ben böyle fotoğraf çekilip paylaşılmasından hoşlanmıyorum diye olur biter. Ne demek bunun için çocuğun da olduğu masada eşine hakaret etmek.

Eskiden ne guzeldi yaa 36 lik pozlar filan vardi😐😂 yaw cikarttirirdik yarisi yanmis
Olurdu😐😂 elimizde kalirdi.. simdi hersey sanalda telefonda orda burda teknolojinin kolesi olmusuz😐😂

Foto cekmek
Niye eziklik olsun, ama yerinde olsam bu herifle zaten foto cekinip paylasmam orda burda😐😂

Ayrica yaptigimiz oluyor ama yanlis.. oglunu araci yapma.. cunku gayet iyi biliyorsun ki babasi duydu.. eve gidip cocugu yatirinca agzina z.ç ama cocuklarin yaninda olmasa daha iyi. Suna bak ya kendi dogurdugumuzada laf edemeyecek miyiz😏

Bir de henüz çocuğum olmadığı için büyük konuşmak istemem ama ailecek dışarı çıktığınızda da bir zahmet vermeyin çocuğun eline telefon ya azıcık etrafına baksın dünyayı görsün çocuklar. Doğuştan kambur bir nesil geliyor
Bari burda rahat edeyim diye dusunen anneler var.. haklilar kendilerine gore…boyle bir herif ne kadar yardimcidir esine?

Eskiden ne guzeldi yaa 36 lik pozlar filan vardi😐😂 yaw cikarttirirdik yarisi yanmis
Olurdu😐😂 elimizde kalirdi.. simdi hersey sanalda telefonda orda burda teknolojinin kolesi olmusuz😐😂

Foto cekmek
Niye eziklik olsun, ama yerinde olsam bu herifle zaten foto cekinip paylasmam orda burda😐😂
Birde o 36lik pozları heyecanla beklerdik 😕 ne güzel yıllardı lisedeyken annem almıştı doyasıya çekmek isterdim

Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam 😳
Oğlunuz “baba kötüsün sen senin yüzünden çıkamıyoruz” desin de mi? Ufacık cocuk üzülür mü kırılır mı umrunuzda değil. Maksat siz mağdur olun, sözünüzü geçiremediğiniz kocanıza tepki verilsin. Yazık vallahi yazık o çocuğa. Ayrıca cocugu bu kadar sımartıyosa kendi ezik büyümüştür muhtemelen.

Eşinin tavrı ayrı yanlış ve bence buna daha önceki benzer tavırlarına rahatsız olduğunuzu kesin dille belirtmediginiz için dışarıdaki ani bile düşünmeden konusuyor , sizin çocuğu sözlü hırpalamaniz daha da yanlış bana göre. Çocuğun üzerinden laf sokmak . Çocuğa birlikte dışarı çıkmanın, yaşanan sorunların onun suçu olduğunu yansıtıyorsunuz.

Çocuğun elinde neden telefon var ki yemek masasında? Sanırım katlanamadığım bir görüntü varsa o da yemek masasında telefon izleyen bir çocuk görüntüsü. Neden alınca huzursuz olsun?
Bu sorulara cevap verecek bir konu sahibi arıyoruz ama yok.
Çocuklara bedava bakıcı oluyor tlf

Kızlar akşam yemeğe gittik eşim ben ve oğlum. Oğlum telefondan video izliyordu . Telefonu istedim vermedi . fotoğraf çekecektim çünkü . Eşimde işte kızdı bana fotoğraf çekip ne yapacaksın bilmem ne demeye başladı , anın tadı bile çıkmıyor senle sen ezik mi büyüdün foto çekip paylaşacaksın di mi vs bi sürü şey söyledi. Gözlerim doldu ağlayarak yemeğimi yedim . Senle dedim bi daha dışarı çıkmıcam

Ya fotoğraf Çekmenin neresi eziklik ? Ve çocuğu çok şımarık yetiştiriyor çocuğa hayır ı öğretmeye çalışıyorum gidiyor alıyor falan. Sırf dedim çocuktan telefonu almamak için beni suçladın dedim. Neyse yemeğini yemedi beyefendi bana tepki için

Allah aşkına hakaret işitecek kadar ne yaptım
Şimdi şöyle söyleyeyim yemekte olduğunuza göre muhtemelen masayı çekip durum olarak atacaktınız. Bu bence de hoş değil kusura bakmayın. Valla bu aralar diyetteyim geçen gün birisi bi burger king menusu çekmiş atmış. Allahım nasıl canım çekti akşam akşam. Rüyamda bile hamburger gördüm o derece 😂 Sizde eğer bunu çok yapıyorsanız eşiniz rahatsız olmuş olabilir. Ha ben bizim resmimizi çekip atacaktım diyorsanız ona diyecek bişeyim yok hödüklük etmiş. Ama yediğini içtiğini atmak cidden hoş değil. Bazısı bunu seri şekilde yapıyor ben doğru bulmuyorum. Eziklik değil de biraz görgüsüzlük oluyor.

Back
X