Daha önce buraya konu açmıştım bilenler olur belki. Biriyle tanıştığımı söylemiştim internetten bir senedir konuşuyoruz o yurt dışında olduğu için görüşememiştik. Bende ciddiye almadığım için ilk başlarda, çünkü tamamen duygusal boşluktan konuşuyordum diyet yapmaya başlamıştım kilo vermek istiyordum ve internet üzerinden biriyle görüşme fikrine asla sıcak bakmıyordum. Haliyle karşımdaki fotoğraflarımı görmek isteyince nasılsa beni asla göremez diye bende eski gayet fit olduğum fotoğraflarımı göndermiştim. Gel zaman git zaman işler çok değişti. Hayatımda hissetmediğim şeyler hissetmeye başladım. Bu kadar ben gibi olan biriyle daha önce hiç tanışmamıştım her şeyine hayran olmaya başladım. Tabi ki zamanla çok pişman oldum asıl beni paylaşıp o zaman ki fotoğraflarımı atmadığım için. Neyse 111 kiloyla başladığım yolculukta 85 kiloya indim 173 boyum. Yarın ilk kez yüz yüze görüşeceğiz. Hep 75 kiloyla gitmekti hedefim ama yine de inanılmaz bir şey başardım. Gelin görün ki o kadar stresliyim ki beni beğenmeyip istemezse diye. Çünkü şu an benden çok hoşlanıyor evlilik bile düşünüyor inanın o derece. Ve ben beni görünce hayal kırıklığına uğrar diye çok korkuyorum. Kendimi hiç böyle özgüvensiz görmemiştim. 111 kiloyken bile ben sokakta inanılmaz özgüvenli yürüyen biriydim şu an ama aynada gördüğümde kendimi sürekli bir kusur buluyorum kendimi beğenmiyorum. Yarın ki görüşmeden caymayı bile düşünmeye başladım gitmesem mi diye. Çok ezikçe biliyorum ama stres heyecan korku hepsi bir arada şu an var mıdır tavsiyeleriniz?