Ezik miyim ben?

Genelde çevremde bana bunu söylüyor ama her an fotoğraf atıyor bana ve ben dış görünüşe benden kısa olmadığı sürece çok takılmam.
Teşekkür ederim bu arada bende kendimi ikna etmeye çalışıyorum sen balıketlisin sen diye. Ama bacaklarım kalın basenim geniş popom büyük takılıyorum haliyle.
172 boya 84 um bende ve bence 75 baya fark ediyor. Doğumdan önce 74 düm üstüm incecikti basenim bacağım gene vardı ama 40 bedendim iyiydim bence...durumumuz aynı yani....sorunuza gelince sanal aşklara pek inanan biri değilim hele karşındakinin sosyal hesabı bile yoksa direk elerdim vardır bı sakladığı

Kamerada görüşmedik bazı sebeplerden ötürü onunla alakalı. Güncel fotoğraf attım ama genelde yüz ya da belimin üstü ve uzun boylu olduğum için kilomu belli etmiyorum. Zaten bacak basende çoğu yüzüm zayıf durur. İnstagram bende var ama yine işi gereği onda yok.
Bu bir sorun. Adam evli olabilir mi?

neden kamerada görüşmediniz vallahi sebebini çok çok merak ettim, rica ediyorum özelden yazın. Görüşme nasıl geçti birde onu anlatın lütfen

Buluşunca tavuklu salata falan sipariş et bari :P
şaka bi yana nasıl güvenip buluşabiliyorsun adamı görmeden etmeden evli mi bekar mı organ mafyası mı belli değil
işi gereği hesabı yok bseyi yok şimdi 10 yaşındaki çocuğun hesabı var bence bu adam güvenilmez biri

Ben dış görünüşe pek önem vermem doğrusu ama kendisini bir senede günde 3-5 saat konuşarak benim için önemli olan kısımları açısından en azından tanıdım. Evliliğe de gelince o da bende gerçekten aradığımız beklediğimiz hemen hemen her şey var birbirimizde yaşlarımızda uygun buna. Açıkçası bende onunla ciddi düşünebilirim. Ama önce yarını atlatmam gerekiyor.

@komsukiziiiiii görüştünüz mü adamla ? Söylediği kişi miymiş ?

Konu sahibi İnşallah böbrekleriniz yerindedir. Şaka bir yana istediğiniz gibi geçmiştir buluşmanız 😁

Başlığı görünce gülümsedim..Hayır ezik falan değilsin heyecanlanmışsın sadece...Normal...
Kendin gibi ol başka çare yok.İlk görüşme hep heyecan yaratır.5-10 dakika sonra geçecek merak etme..
Ama bu sosyal medya buluşmaları beni ürkütür..Kalabalık bir yerde buluş lütfen. Ek olarak bunu söyleyeceğim.

İşinden dolayı demişsiniz ya aklıma ilk gelen istihbarattanım, gizli görevdeyim filan mı dedi size? Bu kafada kadın düşürme derdinde olan çok kişi var diye biliyorum. Dikkatli olun, umarım buluşma olmuşsa kalabalık bir ortamda olup sorunsuz geçmiştir.

Adam yüzde 90 evli....bu aralar erkeklerin yeni modası işim gereği diye kızı kandırmak yine işim gereği diye gizemli davranmak görüntülü görüşmemek vs ..o sırada gizli görevde karısının yaptığı yemekleri yiyordur hanzo

Üç aydır biriyle flört dönemindeyiz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Bugün bana bir anda daha önce bir erkekle yakınlaşıp yakınlaşmadığımı sordu bende cevap vermek istemedim biraz gerildik. Normal bir konu normal bir soru bu neden konuşmak istemiyorsun ki dedi. Açıkçası özel bir konu olduğu için iş ciddiye binmeden bu kadar kendimi açmak istemedim ama şu an abarttım mı diyorum konuşmalı mıydım sizce? Burda genelde aklı başında yorumlar yapılıyor sizlerden fikir almak istedim.

2-3 aydır aralıksız her gün saatlerce konuştuğunuz bir kişi son bir iki haftadır sadece bir kere arıyorsa ve meşgulüm arayacağım seni diyorsa kendinizi benim gibi geçiştiriliyormuş gibi hissedersiniz değil mi? Anlayışlı olup beklemeye çalışıyorum ama artık kötü düşünmeye başladım ve maalesef ben fazla sorgulayıcı ve ilgi bekleyen bir insanım şu an kendimi de sorguluyorum çok mu ilgi budalasıyım diye. Hatta mesaj atıp beklentilerimizi karşılayamıyoruz bundan sonra arayıp sormayalım iletişimi keselim demek istiyorum ama yapmalı mıyım diye kırk kere düşünüyorum. Kenarda tutsun istemiyorum çünkü beni kafası esince aramasın eğer el altında tutuyorsa. Ne yapayım sizce 😔

Off cidden bu insan için mi bütün bu gerginlikler, telaşlar… Adam %100 güvenilmez. Umarım tuzağa düşmemişsinizdir.

İşin kötü yanı konu sahibi en son cuma günü 07:56’da girmiş. Umarım tuzağa düşmemiştir ve iyidir.

Evet o benim de dikkatimi çekti. Tuhaf bir durum. Umarız iyidir gerçekten.

Sanaldan tanışmaya zaten güvenmem de “ben askerim, işim gereği şöyle böyle” diyip sır yaratana 2 kat güvenmem. Konu sahibinin cesareti çok ilginç.

Sizlerden fikir almak istediğim bir konu var arkadaşlar. Ben memurum iki senedir. Şu an hayatımda olan biri var ve onunla evlilik düşünüyoruz. Ben nöbetle çalışıyorum şöyle ki haftada en az 2 en fazla 3 gün 24 saat nöbet tutuyorum. Evleneceğim kişi öyle geri kafalı yobaz bir tip değil başta onu belirteyim. Geçen konuşurken bana boşver çalışma yorma kendini evlenince dedi. Kendisinin de 20-30 bin geliri var o da en az daha fazlası da oluyor durumu iyi evi arabası her şeyi var. Bende bunu söylediğinde direkt olmaz ben senin paranı yiyemem dedim özgürce kendi paramı harcamak isterim dedim. Buna biraz bozuldu senin benim mi var dedi. Ama ben birinden para isteyemem parasını yiyemem bir gün bir şey dese kendimi biliyorum gururlu bir insanım gurur yaparım. Ben mi yanlış düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?

Ya bilmiyorum hiç görmediğin adamla şu diyaloglar…

Bence konu sahibi kandırılmaya çok açık birisi

Daha önce buraya konu açmıştım bilenler olur belki. Biriyle tanıştığımı söylemiştim internetten bir senedir konuşuyoruz o yurt dışında olduğu için görüşememiştik. Bende ciddiye almadığım için ilk başlarda, çünkü tamamen duygusal boşluktan konuşuyordum diyet yapmaya başlamıştım kilo vermek istiyordum ve internet üzerinden biriyle görüşme fikrine asla sıcak bakmıyordum. Haliyle karşımdaki fotoğraflarımı görmek isteyince nasılsa beni asla göremez diye bende eski gayet fit olduğum fotoğraflarımı göndermiştim. Gel zaman git zaman işler çok değişti. Hayatımda hissetmediğim şeyler hissetmeye başladım. Bu kadar ben gibi olan biriyle daha önce hiç tanışmamıştım her şeyine hayran olmaya başladım. Tabi ki zamanla çok pişman oldum asıl beni paylaşıp o zaman ki fotoğraflarımı atmadığım için. Neyse 111 kiloyla başladığım yolculukta 85 kiloya indim 173 boyum. Yarın ilk kez yüz yüze görüşeceğiz. Hep 75 kiloyla gitmekti hedefim ama yine de inanılmaz bir şey başardım. Gelin görün ki o kadar stresliyim ki beni beğenmeyip istemezse diye. Çünkü şu an benden çok hoşlanıyor evlilik bile düşünüyor inanın o derece. Ve ben beni görünce hayal kırıklığına uğrar diye çok korkuyorum. Kendimi hiç böyle özgüvensiz görmemiştim. 111 kiloyken bile ben sokakta inanılmaz özgüvenli yürüyen biriydim şu an ama aynada gördüğümde kendimi sürekli bir kusur buluyorum kendimi beğenmiyorum. Yarın ki görüşmeden caymayı bile düşünmeye başladım gitmesem mi diye. Çok ezikçe biliyorum ama stres heyecan korku hepsi bir arada şu an var mıdır tavsiyeleriniz?
Hiç üzülmeyin gerçekten zoru başarıyorsunuz. Hem boyunuz da gayet uzun bence şuan da çok zayıf duruyorsunuzdur. Zaten sadece fiziğinizi görüp de vazgeçerse eger ayrılmanız daha doğru olur sonuçta insanlar kilo alıp verebilir gayet doğal birşey

Back
X