Teşekkür olayı bende de var.. Ne saçmalıyosun diyorum bazen ama elimde değil teşekkür üstüne teşekkür ederken buluyorum kendimiUyarıyorum, içinizi şişirecek bi konu.
Hanımlar selam, kafamı alıp duvara sürte sürte kıvılcım çıkarasım var. Benim bu mıymıntılığım ne olacak ya, valla kendime tahammülüm hiç kalmadı. Konuya geçiyorum.
Sonunda işten ayrılıyorum, başka bi yere geçeceğim. Müdüre anlattım. Normalde 6-7 yıllık personeller bile max 2 hafta bekliyor. Bana 3 hafta müsaade etti. Ben belki bi tık sesimi çıkarsam 3 demezdi ama sesimi çıkaramadım. Çıkacağımı söyleyince patronun çocukları ve müdür 3ü neden çıkıyosun vs diye o kadar çok sordular ki sorunu diyemedim sesim içime kaçtı resmen. (Çıkacağım belli olmadan birkaç hafta önce benim için sorun olan her şeyi müdüre anlattım, hiçbir gelişme olmadı orda patronun çocukları sorunca da saçma bi otorite hissettim diyemedim.) İşimi, arkadaşlarımı çok sevsem de müdür gülmemden, yürümeme, kahve içmeme her şeyime saçma sapan takılan biriydi sesimi çıkarmamış olmama sinir oluyorum.
Birisi sesini azıcık yükseltince benim elim ayağım birbirine dolaşıyor.
Birisine teşekkür etmeyi çok abartıyorum. İşini yapan insanlara defalarca teşekkür ediyorum. Ee işi zaten bir kere de geç dimi sanki ömründen ömür verdi teşekkür üstünden teşekkür. Böyle olunca kendime aşırı kızıyorum. Birisini kırıcam, kaba konuşcam diye ödüm kopuyor.
Ben bu ezik davranışlardan nasıl kurtulucam hanımlar? Sizce ezik gösteren davranışlar neler?
ben de aynen böyle biriyim.. gelecek yorumları cok merak ediyorum.. bazen çok şikayetciyim bu halimden. iş görüşmelerinde özellikle sesimi cıkaramıyorum, karsımdaki cok ciddi biriyse söyleyeceklerim içime kaçıyo sanki, ama tesekkur etme konusunda bence cok kibar ve zarif birisiniz eziklik demezdim ona
Teşekkür olayı bende de var.. Ne saçmalıyosun diyorum bazen ama elimde değil teşekkür üstüne teşekkür ederken buluyorum kendimi
Ama rahatsız olduğum durumu söylerim ve sanırım inatçıyımda bu konuda.
Siz fazla mı empati yapıp kırmaya çekiniyosunuz acaba, ondan mı ifade etmeye/tepki vermeye çekiniyorsunuz
Aileler bazen öyle sert vuruyor ki , bazı çocuklarım ağlamayı bile bilmiyor. Dayak yediğimde suçlu benim diye düşünüp babasını yorduğu için özür dileyen çocuklar gördüm ben . Hayat herkese nazik davransın inşallahHayat demek sizi yeterince yerden yere vurmamış, vurunca zaten otomatik olarak o noktaya geliyosunuz.
Bence patronlarla özel konuşun . İşinizi seviyorsanız ve maddi olarak tatmin ediyorsa sizi hiç bırakmayın .
Sizin gibi öğrencilerime genelde bebeğini manken olarak kullan ve pişman olduğun anlarda neler söylemek isterdin aslında , nasıl davranmak seni mutlu ederdi diye düşün ve konuş derim . Yazmakta iyi gelir bazı öğrencilere . Kendilerinin tam zıttı olan karakteri anlatan bir hikaye yazarlar . Bazen roman kadar uzun olur ama en sonunda nasıl bir insan olmak istediklerini anlarlar .
Sizin yaşınız biraz daha büyük ama bence rol yapma sizde de işe yarayabilir . Bir insana 40 kere deli dersen deli olur misali . Telkin ve tekrar hayat değiştirebilir
Aferin sanaİşimi seviyorum, ama gelişimim açısından çıksam çok daha iyi olacak ve açıkcası müdürün tavırları işten çok soğuttu.
Dediğinizi deneyeceğim, hatta gece direkt yazmaya başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?