- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Ezik miyim diye düşünme ama dışarıdan annenin söylediklerine kulak as...Merhaba hanimlar az evvel annemle gorustum.esimin beni ezdigini buna dur demem gerektigini soyledi.sebep ne dedim birincisi onlarin onunde kafani calistrsana o buraya konulmaz demis bana ben farketmedim duymadim.ikinciside esime annenler nerde dedim oda biraz sert bi sekilde neyapacan dedi bana.bunlarda ailemin onunde oldu hep.evet esimin saygisiz halleri oluyo bazen ama bunu sorun etmelimiyim bilemedim.annem genc ve guzel kadinsin sana bizim onumuzde bile ters konusmasina niye izin veriyosun dedi.kocandan eksigin yok fazlan var dedi gerek zeka gerek fiziksel olarak.evet benimde esimin odunlugu varda nasil davranicagimi bilemedm acaba annemmi abartiyo yoksa disardan gercekten ezikmi duruyorum bilemedim
Merhaba hanimlar az evvel annemle gorustum.esimin beni ezdigini buna dur demem gerektigini soyledi.sebep ne dedim birincisi onlarin onunde kafani calistrsana o buraya konulmaz demis bana ben farketmedim duymadim.ikinciside esime annenler nerde dedim oda biraz sert bi sekilde neyapacan dedi bana.bunlarda ailemin onunde oldu hep.evet esimin saygisiz halleri oluyo bazen ama bunu sorun etmelimiyim bilemedim.annem genc ve guzel kadinsin sana bizim onumuzde bile ters konusmasina niye izin veriyosun dedi.kocandan eksigin yok fazlan var dedi gerek zeka gerek fiziksel olarak.evet benimde esimin odunlugu varda nasil davranicagimi bilemedm acaba annemmi abartiyo yoksa disardan gercekten ezikmi duruyorum bilemedim
Esim gorev icabi biraz duz bi adam meslek geregi soguk bi meslekleri var ama evde surekli tersleyen asagilayan bi tip degil daha cok kendi halinde takilirhep mi böyle höt höt konuşuyor eşin o yüzden kanıksadında mı farketmiyorsun?
Anneler hisseder..Merhaba hanimlar az evvel annemle gorustum.esimin beni ezdigini buna dur demem gerektigini soyledi.sebep ne dedim birincisi onlarin onunde kafani calistrsana o buraya konulmaz demis bana ben farketmedim duymadim.ikinciside esime annenler nerde dedim oda biraz sert bi sekilde neyapacan dedi bana.bunlarda ailemin onunde oldu hep.evet esimin saygisiz halleri oluyo bazen ama bunu sorun etmelimiyim bilemedim.annem genc ve guzel kadinsin sana bizim onumuzde bile ters konusmasina niye izin veriyosun dedi.kocandan eksigin yok fazlan var dedi gerek zeka gerek fiziksel olarak.evet benimde esimin odunlugu varda nasil davranicagimi bilemedm acaba annemmi abartiyo yoksa disardan gercekten ezikmi duruyorum bilemedim
Esimle konustum bu durumu disarda dkkat et konusmana diye niyeyse evde saygili disarda saygiszlik yapiyo evde kendi halinde bi adam belkide bu yuzden gozume batmadi bu mevzu bu kadar.zaten adam ailemle birlikte olunca bi tuhaflasiyo sebep ne cozemedmde baska sehirde yasiyoruz bana surekli annenlerle birlikteyken farkli oluyosun diyo ne farkli diyorum net cvp alamiyorum sanki ailemle biarada uzun sure olmami istemiyo gorusme demiyo alttan alttan bu mesaji veriyo
Esim gorev icabi biraz duz bi adam meslek geregi soguk bi meslekleri var ama evde surekli tersleyen asagilayan bi tip degil daha cok kendi halinde takilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?