Ezikmi duruyorum

Bence ailenin sana olan ilgisini kıskanıyor..elinde olmadan ters davranıyor size.
Aklima gelmedi degil yapisi kiskanctir zaten bende evin en kucuguyum el bebek gul bebek buyutuldum.esimse ailesi tarafindan hep sona atilan evlat.zorda zarda oldugunda evlatlari umursamadilar bile

Bizimki her zaman boyle degil.disarda boyle kendini kanitlamayami calisiyo anlayamadm.ben her ortama ayak uydururum konuskan bi tipim.o ise tam tersi az konusur ortama ayak uyduramaz.

Kesinlikle katiliyorum,konuyu okuyunca benimde direk aklima bu geldi erkekligini ispatliyor sozde, bu tipler evde kedi disarda arslan kesilirler...guzel bir konusma yapin sucmaladan rencide etmeden ne kadar kirildiginizi anlatin ona konu sahibi sesinizi cikarmassaniz bu boyle gider..

Gerçekten ezik duruyor anneni dinle başkasının yanında yaptığı saygısızlık seni hiç üzmüyor mu küçük düşürülmüş hissetmiyor musun ?

Gerçekten ezik duruyor anneni dinle başkasının yanında yaptığı saygısızlık seni hiç üzmüyor mu küçük düşürülmüş hissetmiyor musun ?
Yapi geregi kolay sorun cikaran kavga eden bi tip degilim eglenceli uyumlu konuskan sosyal biriyim belkide bundan dolayi olaylara genis aciyla bakiyorum.ama esime gerekli uyariyi yaptim sayet devam ederse benimde bi sabrim var tabiki sabir tasi degilim

Eşimi kimsenin yanında terslemem, o beni terslemedikçe. Çocuk değil ki beni başkasının yanında tersleme diye öğüt veresiniz. Üstelik terslemek nedir, doğru düzgün konuşmayı bilmiyor mu? Anneniz çok haklı, çokta dikkatli. Dinleyin annenizi.

Karakterini takdir ediyorum ama sen insanlara her açıdan bakarsın yeri gelir alttan alırsın yeri gelir görmezden gelirsin ama onlar aaa ne asil bir kadın be demez iyi bunu eziyorum sesi çıkmıyor der emin ol umarım devam etmez

Cok haklisin biliyomusun.ayni seyi ailesi yapti altinlarimi aldilar bisey demedim kafalarina gore konustular buyuktur dedim sustum fakat baktim ezmeye calisiolar en son kavga ettim suan 1 senedir kayinvalide tarafiyla konusmuyorum.insanlar iyiliklerini kullaniyolar buna katiliyorum

Hah iste bende ozguven eksikliginden supheleniyorum evde sakin sessiz bi adam disarda degisiyo cozemiyorum.ben konuskan ortami canlandiran eglenceli bi bayanim esimse az konusur cok ayak uyduramaz ortama acaba eksiklikmi duyuyo sorunu ne bilemedm
Ortamlarda senin daha çok dikkat çekmenden rahatsız demek ki adam.. kendinde özgüven eksikliği var ki , senin ailenin yanında erkeklik ispatlamaya çalışıyor ADAM!!!

Son düzenleme:
Annen haklı.

Bu kadar vermene rağmen şimdi senden kötüsü yoktur onların gözünde

Anneniz dışarıdan ezik olduğunuzu söylememiş ki öyle görünmüyorsunuzdur mutlaka. Sadece eşinizin size karşı kabalık ettiğini görmüş, siz alıştığınız için fark etmiyorsunuz artık ama bu verdiğiniz örneklerle bile eşinizin size kötü davrandığı belli oluyor. Belli ki annenizin zoruna gitmiş size bu şekilde saygısız davranması.

Normalde erkekler,kendi annelerinin önünde küstahlasirlar. Sizin ki sizin annenizin önünde yapmaya başladıysa bu hareketleri dur demenin vakti gelmiş demektir. Yani sert bir dille ikaz et. Tıpkı onun sana yaptığı gibi.

Neden altınlarını aldılar?

Aynen sert sekilde uyardm onu tekrari olursa kavga cikacak.ben disaridan bu kadar kotu gorundugunun farkinda degildm annem soylemeseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…