Ezilmiş ve güçsüz olmaktan bıktım

bir hününüz bir gününüze uyarmı saatimiz bile uymaz bazen üzülür aglatız bazen güleriz mühim olan olayları yasatken sadece sana oluyomus gibi hissetmemen cünkü insanız. su asagılık piskolojini yen .

en basitinden insansın herse yediğini tuvalete cıkarıyor. kralıda kralın hizmetciside aynı yerde yatıyor.

eskiye dönüp dönüp söyle rahatsızlıklarım oldu deyip durma olumlu bak ders al .

dolu dolu yasamk tabiri benim için uc hedefin o olmasın . kendini iyilestirwck kitaplar oku . iyi hissetmek kitabını öneririm

Benim sorunlarım köklü ve çocukluktan bu yana süregeldiği için kurtulmam güç gibi hissediyorum.
İnsanın kendine olan inancı çok önemli haklısınız ,bende o yok sanırım

Birbirimize destek olalım istersen.

Senin düsüncende bastan bu hata var "Kişiliğimi değiştirmek istiyorum." Sen halen kendini oldugun gibi kabul etmemissin. Burdan yola cikarak hicbir yere gidemezsin,cünkü su "yetersizlik hissi" gitmez bu durumda. Ilk önce kendini oldugun gibi kabullenmen lazim. Senin bir eksigin yok. Sen sensin. Yeni yerlerler,insanlar felan mi tanimak istiyorsun? Yaparsin. Ama sen kendini kabullenmedikten sonra, birsey yapmak icin güc sana dönmeyecek.

Sürekli öyle sözler işittiğim için öyle bir algı oluşmuş olabilir.
Hep cocuklugumdan beri eleştiri aldım.Sen şöylesin böylesin, neden diğer insanlar gibi değilsin neden böylesin.Hep kendimi eksik hissettim.Galiba bu düşünce beynime kazınmış.

Rabbim seni eksik yaratmamis. Sana öyle laflar sarf edenler utansin. Ilk önce sen kendine bakip, kendini sevmenin yollarini aramalisin. Daha bugün bir söz okudum "depresyon senin kimliginin baska birisi gibi görünmekten bitkin düsmüs hali". Yani biz kendimizi baskalarin onayini ve sevgisini kazanmak adina sekillendirmeye calisirsak , sekilden sekile gireriz belki,ama ne mutlu oluruz nede kendimiz. Ordan baslamak lazim

Evet kendimizi kabul etmek ilk adım olabilir.
Aşırı eleştiriye maruz kaldığımdan artık sağlıklı düşünemiyorum

sorun siz de değil, çevreniz de çevreniz sizin bunları böyle düşünmenize sebep oluyo. herkes evlenip çocuk yapacak diye bi kaide yok. evlenenleri de görüyoruz çocuk yapanları da. herkes her şeyi dört dörtlük yapacak diye bi kural yok. her şey biraz da şans gibi geliyor bana. mesela ben de yaşadığım çevremden memnun değilim, elimden gelse şehir değiştirmek istiyorum ama olmuyor tabi. her şey istediğimiz gibi olmuyor. sen fazla aldırış etme insanların söylediklerine. tuzu kuru olan başkaları için hep söyleyecek şeyler bulur ama enpati yapamaz. kimse sizin iyiliğiniz için uğraşmaz, sizin dertlerinizle sıkıntılarınızla uğraşmaz, size arkadaş olmaz, engel olurlar, sürekli laf söylerler canınızı yakarlar. o yüzden gülüp geç

Bu yastan sonra dedigin ne. Sanki 45 50 yasindasin. Gencecik yastasin
45 /50 yasin nesi var?Bizim icimiz gecmis yoksa millet totosunu sıcak yatağından çıkaramazken 52 yaşında ki iş arkadaşım Mart ayından itibaren sabah denize girip,bisikletle evine dönüp duş alıp giyinip araçla işine gidiyor.Babam 69 yaşında sabah koşup eve geliyor duş alıp yemek yapıp sokaklarda milli piyango bileti satmak için işine gidiyor

Benide hevese getirdiniz.ekranngoruntusu aldim :)

Sana bi kitap onericem. Cok zor zamanlar gecirirken beno hayata dondurdu. Çekim yasası. bence bi oku

Ama zaten oralara gittikçe değişik insanlar tanıyacaksınız. 1 yerden başlayın sonuçlarını göreceksiniz mutlaka.

Bir psikiyatrist ile daha fazla vakit geçirmeden görüşmelisiniz derim. Çok derinleşmesi yine çok uzun süreli tedavi demektir. Bir devlet hastanesine başvurabilirsiniz elbette. En önemli konu ilaçları düzgün kullanmak ve doktorunuza hiç değilse ilk altı ayda sık aralıklarla gitmek.. Daimi mutsuzluk ve harekete geçememe durumunuz duygudurum bozukluğunu çağrıştırdı bende. Bunun birkaç seviyede olabileceğini biliyorum. Belki başlardasınız.. Doğru teşhis ve doğru ilaç için muhakkak doktora ihtiyaç var. Dikkatlice araştırıp memnun kalındığını duyduğunuz bir doktora gidin. Çok geçmiş olsun.

O Tür yerlere katılsan zaten mutlaka arkadas buluyorsun . Çevren de genişler . Çalışmıyorsan Çalışmaya başla . Sosyal medya kullan biraz ve de her çeşit kitap oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…