- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Tamam amca uyurumYahu teyze git uyu ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam amca uyurumYahu teyze git uyu ya..
Çok var valla.Ben de kadınlar duygusal diyorum aşksız olmaz diyorum aramızda skoruyla övünenler varmış. Yaşlandım galiba.. bizim zamanımızda diye başlayan cümleler kurmadan gideyim ben![]()
Yine bu konubu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Bana kalırsa iğrenç bir durum , kendi ihtiyacini giderme adı altında tek kullanımlık tuvalet kağıdına dönmek . Herkesin kendi hayatı , inanci karisamamBu ne bilimsizliktir. Kadın doğası diye bişiy uydurmuşsunuz. Hayvanlarda olduğu gibi insanlar da çok eşli veya tek eşlidir. Bunun sebebini falanca hormonun az veya çok olmasıyla açıklanıyor. Hormonun adını merak eden olursa ben hatırlamıyorum ama araştırabilirsiniz.
Konuyu açan arkadaşa gelirsek…
Siz tek eşli ya da çok eşli biri misiniz bunu biliyosunuzdur çok eşlilerde anaçlığa yönelim azdır. Anaç biriyseniz muhtemelen tek eşli ve evlilik insanısınızdır. Kısa vadede bu çıkar ilişkisi işinize yarayabilir ama uzun vadede bazı beklentilere girebilirsiniz.
Benlik işler değil, Allah gönlünüze göre versin demeye geldimbu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Duygu olmadan yakınlaşmak bana iğrenç geliyor gerçektenbu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
Karışmadan tek kullanımlık tuvalet kağıdı demişsin, bir de kinasan - karişsan ne derdinBana kalırsa iğrenç bir durum , kendi ihtiyacini giderme adı altında tek kullanımlık tuvalet kağıdına dönmek . Herkesin kendi hayatı , inanci karisamam
Bana göre dedim , benim açımdan böyle yani başkasına göre hoş bir durum olabilir bu da beni alakadar etmez duygusal temas yoksa tensel teması doğru bulmuyorum sadece anlamsız geliyor banaKarışmadan tek kullanımlık tuvalet kağıdı demişsin, bir de kinasan - karişsan ne derdin![]()
Köyde mi yaşıyoruz ya ne oluyor.bu kadınların sanki kabile hayatı yaşıyormuş gibi paranoyaları beni ifrit ediyor ya.koca koca şehirler.bir ilginçsiniz valla.oynarsa da oynasın ne olacak ? Miller kardeşinin eşiyle evleniyordu eskiden şimdi bu mu sorun olacak ? Hiç büyük şehirlede yaşayan yok mu bu sitede.herkes köyden bahsediyormuş gibi yorumlar yapıyor.ufku geniş, modern arkadaşlar bekleniyor.
![]()
İyi de evliliği sürdürenler sanki her an aşk ile , duygu ile mi sevişiyor bu ülkede?Bana göre dedim , benim açımdan böyle yani başkasına göre hoş bir durum olabilir bu da beni alakadar etmez duygusal temas yoksa tensel teması doğru bulmuyorum sadece anlamsız geliyor bana
Burada istemediğin ama evli kaldığın adamla yatmak iğrenç mi değil mi diye sorulmamış öyle bir şey sorulsaydi oda benim açımdan iğrenç çünkü sevmediğim veya bana siddet uygulayan , mutlu olmadığım mecburi evli kaldığım bir adamla neden sevişeyim ? Sevişmeden de yaşayabilirim ölüp bitmiyorum sevişmek için sırf bunun için birisi ile muhattap olmam duygusal bağım yoksa tensel temasım da olmaz midem bunu kaldırmaz , evet mantık evliliği de var aşk evliligi de ama mantiki olarak evli oldugun birisiyle beraber olmaz mısın zaten mantıklı yapilan bir evlilikte zorla bir birliktelik yoktur ki zaten.. ayrıca hiç hijyenik değil oraya değinmek bile istemiyorum bana bir kez verilen bu hayatı sırf sevişmek için onunla bununla harcayamam duygularım daha önemliİyi de evliliği sürdürenler sanki her an aşk ile , duygu ile mi sevişiyor bu ülkede?
Şu bdv'de yazan kötü kocalarin eşlerinin çogu evliliğine devam ediyor. nice kadın belki kalbini kırmış, kötü söz söylemiş, ailesine ezdirmis, belki aldatmış, belki dayak atmış coktaaaaan evliliğinden vazgeçmiş adamlarla.
İgrencse o da iğrenç , sırf nikah cuzdanin var diye artık sevmediğin (ama henüz boşanmaya cesaret edemediğin) adamlarla yatmak da iğrenç. Ustelin fbuddyde en azından adam seni tatmin etmeye uğraşıyor,karşılıklı menfaat var. Diğerinde o da yok, adam iki debelenip ittirip gidiyor.
Eskiden anneler/dedeler ve öncesi zamanında hele severek evlenmek çok nadirmis. Piyangodan ne çıkarsa tüm ömür onla yasa.
Yani şu "ille de duygu, duygu olmadan nasıl olur" olayınin aslında tarihsel bir mantığı yok.
Malesef tarih boyunca evlilikler genelde duygu bağıyla değil mantık bağıyla yapılmıştır.
Fuckbuddylik zaten cinsel çekimi yüksek, performansını hayal bile edemediğin, ilik gibi adamlarla olur.
Çoğu kadın sormuş ya duygu olmadan nasıl yapılır diye. Karşısına michele morrone gibi bi adam gelse ay ben aşık değilim diye reddedebilecek kaç bekar ve dini hassasiyeti olmayan kadın var? Bu olayın duygusu ‘cinsel çekim’
Google yapıp baktım da Allah affetsin ben hiç beğenmedim bu adamı kıllo sanki birazEn iyisi Brad Pitt, Brad Pitt gel dese giderim tabi
![]()
Kıllı olcaksa da bu abim gibi olsun ben bayılıyorum![]()
Ben de beğenmedim baktım şimdi üstelik esmerler çok ilgimi çektiği haldeİnternette herkes çok beğenmiş zaten bayılmış tek beğenmedim herhalde acaip olan benim![]()
Şimdi filmden de az çok azgınlığını biliyorum o yüzden bende bayılıyorumKıllı olcaksa da bu abim gibi olsun ben bayılıyorum![]()
İnternette herkes çok beğenmiş zaten bayılmış tek beğenmedim herhalde acaip olan benim![]()