f.badilik mevzusu

Köyde mi yaşıyoruz ya ne oluyor.bu kadınların sanki kabile hayatı yaşıyormuş gibi paranoyaları beni ifrit ediyor ya.koca koca şehirler.😀😀 bir ilginçsiniz valla.oynarsa da oynasın ne olacak ? Miller kardeşinin eşiyle evleniyordu eskiden şimdi bu mu sorun olacak ? Hiç büyük şehirlede yaşayan yok mu bu sitede.herkes köyden bahsediyormuş gibi yorumlar yapıyor.ufku geniş, modern arkadaşlar bekleniyor.😀
Köylü milletin efendisidir.... Köylü olmaktan gurur duyuyorum... Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz... Haddini bil...

Ben var bilmemek anlamamak
Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın gidebildiği yere kadar
Diyorum evlilik kurumu ortadan kalkacak birgün
Millete çok uçuk kaçık geliyor
100 yıl sonra en fazla🤣

BUraya konu kadınlar neden açıyor hiç anlamıyorum, etraf abazan dolu bedava f@ck arıyorsanız hiçbir şey yapmanıza gerek yok onlar gelip sizi buluyor zaten :confused: Forum iyice acaip oldu f*ck asagi f*ck yukari, erkek uyeler burayi da abaza yuvasina cevirdi,
Erkek üye değil bu.🤣

Valla bu kadınları anlamıyorum. Madem duygusal bağ kurmak derdinde değilsiniz fuckbody neden olasın? Erkekler sadece cinsellik yaşayacağı kadına ciddi para ödüyor. Bu daha mantıklı bence.
Ama şöyle bir şey var. O dediğin meslekte sen erkeği mutlu etmeye çabalıyorsun, bu muessesede erkek kadını mutlu etmeye çalışıyor 😂 arada fark var bence

2 sorun var.
Ilki cinsel yolla bulasan hastaliklar. Erkeklerde belirtiler bariz olmuyor, olsa bile doktora gitmiyorlar, taşıyıcı olarak geziyorlar. Prezervatif yeterince koruyucu degil. Hep anlattigim ve beni cok korkutan bisey yasadi arkadasim, agzinda, dilinde, genital bölgesinde siğil çıktı. Soyledigine göre partnerinde gozle görünür bisey yokmus ama ondan bulaşmış.
Ikincisi ise duygusal bağ ve tek eşlilik. Sadece sizinle mi fb olacak? Daha iyisini bulunca gidecek, siz uzulmeyecek misiniz?

Ama şöyle bir şey var. O dediğin meslekte sen erkeği mutlu etmeye çabalıyorsun, bu muessesede erkek kadını mutlu etmeye çalışıyor 😂 arada fark var bence

Anlatildigi gibi adami uyandirmadan ayakkabiyi giyip sessizce cikmali bir ilişkiyse para daha cok mutlu eder bence. 😬 en azindan beni eder.

Ya buraya sormanıza gerek yok, yapacaksanız yaparsınız zaten. Nihayetinde uzaya mekik fırlatma değil sevişme yani dümdüz. Ne kadar abartıyor herkes yok anam olsun utanırım yaşlılığında bakmam falan, keşke doğurmaz olaymış o kadın seni yani. Sana kaldı yaşlılığında 😒 insanların sevismesinin hesabını vermesi kadar saçma bir şey yok ya.
Yap bacım ben sinir oldum valla. Benden sana tam destek. Şeyine kuvvet hadi
insanoğlu aciz varlık işte.3 gün sevişmesem yerimde duramıyorum valla.eee saygınlığıma zeval gelmesin diye olan istekleri bastırmaya mı çalışacağız sürekli.bu şekilde yaratılmışım işte.neden doğamı inkâr etmeye çalışıp durayım.ben de istemiyordum aslında bir erkeğe bu denli muhtaç olmayı ama durum bu.keşke kimseye muhtaç olmadan yaşayabilsek.demek ki sandığımız kadar maneviyatlı ve saygın canlılar değiliz.olmaya çalışmalı mıyız ? Ona ben de karar veremiyorum valla.

Anlatildigi gibi adami uyandirmadan ayakkabiyi giyip sessizce cikmali bir ilişkiyse para daha cok mutlu eder bence. 😬 en azindan beni eder.
Valla işin erbablari "kahvaltı ne ya,saçmalamayın" demiş . O ne öyle, ben iki günlük tatil aşkımi bile eczaneden yanık kremi almaya yollayan biriyim. bugüne kadar bana yemek hazirlamayan, emek harcamayan kimseyle beraber olmadım. Demek ki bana uyan bir şey değilmiş. Biz friends & benefitsten devam😂

Valla işin erbablari "kahvaltı ne ya,saçmalamayın" demiş . O ne öyle, ben iki günlük tatil aşkımi bile eczaneden yanık kremi almaya yollayan biriyim. bugüne kadar bana yemek hazirlamayan, emek harcamayan kimseyle beraber olmadım. Demek ki bana uyan bir şey değilmiş. Biz friends & benefitsten devam😂

Ben iki türünü de denemedim. Ama bana da arkadaslik olan daha uygun geliyor. 😁 Oteki olacak gibi degil.

Neden yengenc? Ben bir hayat kadınının röportajını okudum. “Hem zevk alıyorum, hem para kazanıyorum” demişti.
Duygusal bir bağlanma, sadakat, hesap sorma olmayacaksa amaç sadece seks ise bence kadının bundan en azından maddi kazancı olmalı,

Bence bunlar klişeden ibaret 😂
Ama Türkiye'de hem ailelerin yetiştirme tarzı , hem medyanın bu şekilde pompalamasi yüzünden çok yüksek bir kesim doğruluğuna inaniyor
Bence de doğru değil ama çok maneviyattan uzak ilişkiler de kişiye hiçbir şey katmıyor.yaşadığın şey de çok boş geliyor insana.işin bir de o boyutu var.fiziksek zevk, zihinsel tahrikle birlikte güçleniyor zaten.o da sevgiden geliyor.hadi yap gitsin et gitsin.ihtiyacınız var, modern insanlarız, dini kurallarimiz falan filan yok ama birşey anlayacak misin yaşadığından ? Cinsellik yemek yemek gibi sadece fiziksel bir olgu değil ki. Ahlak kurallqri da sadece dinden gelmiyor.insan zekasının, muhakemesinin ürünü aynı zamanda.insani bir ihtiyaç.dindar insanları beğenmiyoruz, hâkir görüyoruz ama biz de dini kuralları hiçe saymakla övünüyor gibi yorumlar yapıyoruz.bu da ters yobazlık aslında.

Son düzenleme:
ne farkediyor sevgili olunca? tantana curcuna bol bol. neyse aman ya iyi ki bir şey danışmak istedik.
Dindar bir insan olarak ben sizi anlıyorum. Dini bir hassasiyetim olmasa ben kesin isterdim. Çünkü ben de istekli biri olarak duygusuz yapabilirim bu isi 😁 Ama bunun is ortamınızda duyulup ağza düşmeniz çok riskli ya 🫣 bilemiyorum sanırım ben başka illerden tek kişilik ilişkiyi önereceğim. Ya da yabancı olup Türkiye’de yaşayan biri size uygun olabilir

10 üyeden 3 tanesi kadın duygusaldır olmaz der, üçü senin hayatın, yaşa,biz karışmayız der, üçü de cinsel hastalık- adamın başa bela olması sebeplerini sayar. son kalan bir üyede konu cinsellik olduğu için yazmaya çekinir. yalnız buradan bu konuyla ilgili homojen bir fikir çıkmaz. erkek ağırlıklı platform olsa idi işte orada yüzde yüz homojen fikir çıkardı:)
özel hayatının en mahremi ile ilgili konuda sizi hiç tanımayan insanların fikirleri ne derece doğrudur size ne kadar uyar bilemem. bunu yetişkin bir kadın olarak siz bilirsiniz. ister yaşayın ister yaşamayın her aldığımız kararın bir sonucu var. o sonuçları artı eksi değerlendirin. özellikle sonradan sağlığınızı etkileyebilecek riskleri tartın.

Back
X