f.badilik mevzusu

Bana da öyle geliyor sanki şuan eşimden ayrılsam başka biri olamaz gibi geliyor. 😂😂
Büyük konuşurum başıma gelir diye korkuyorum her şey insanlar için tabi kimse boşanmak için evlenmez sırf cinsellik var diye ikinci evlilik garip geliyor yaşayınca öyle olmuyor demek ki bilmiyorum

evet arkadaşlar ahlaksızım. teşekkür ederim herkese yorumları için. ben bu arkadaşı gördüm zaten, hoş bir adam. çok da espirili ve kafa yapımız uyuyor. fiziksel çekim var yani. ama şu anda evlilik veya sevgililk falan hiç düşünmüyorum. canım istemiyor. yiyip içip gezip eğleniyorum. anne olmayı çok istedim orda da babayı aldım oturdum yerime.
libidom yüksek benim elimde değil. daha önce fakbadim de olmadığı için bilmiyorum nasıl olur.
kendimi kapılmamak için zorlayacağım.
belki de kapılmam yani bilmiyorum. yaşamadan bilinmez.
sadece duygularına nasıl söz geçirebilir insan veya nasıl kendimi uzak tutarım o maksatla konu açtım. çünkü adam öyle sevişelim güle güle mantığındaki değil. sohbet de edelim etkinlik de yapalım diyen biri. yani Friends with benefits istiyor.
deneyip göreceğim.
herkese çok teşekkür ederim, herkese hayırlı sevişmeler.
Ona bağlanma, bunu bilinç altına kodla falan mı diyelim?. Bu kek tarifi değil ki tuttursan. Unu 2 kaşık daha ekle gibi basit bir tarifi olsa keşke. Kendini sen bilirsin. Buraya bunu sorduguna göre bağlanma problemin olacak diye düşünüyorum. Hele hele beraber sevisme dışı vakit gecirecekseniz buna çok daha meyilli görünüyorsun. Sana da iyi sevişmeler. Seviş seviş gez 🙋🏽‍♀️

cinselliği özgürce yaşamak kendime olan saygıma zarar vermez bu doğal bir ihtiyaç çünkü. çocuğum veya eşim olursa zaten benim geçmişimi kurcalamak kimsenin harcı değil onda da sorun yok. mesele duygusal bağ kurmadan cinsellik yaşayıp kaldığın yerden devam etmekte.
Kendine olan saygina zarar vermeli bence ya. Vermiyorsa bi gariplik vardir, birseyler bozulmustur icinde. Dogal ihtiyac diye oyle duzensiz, kuralsiz bir sekilde karsilanmasi gerekmiyor. Yoksa hayvanlardan ne farkimiz kalir ki... Hakaret amacli soylemiyorum lutfen yanlis anlama. Ama bu ihtiyaci gidermenin daha insani yolu olmali. Onune gelenle yatmak cozum olmamali.

bunun tavsiyesi olur tabi yahu. tecrübeli olanlar o dengeyi nasıl kuruyor söyleyebilirler belki. ben biraz duygusal bir yapıdayım. napsam meditasyon yapıp kendimi şartlasam mı acaba tutulmamak için sjsjsjsjs
Biz kadınlar genelde seviştigimiz erkeklerle duygusal bağ kuruyoruz. Yani bunun dengesini bulmak zor. Bence akışına bırakın , siz ondan hoşlanmaya başladığınızda eminim oda sizden hoşlanmaya başlayacaktır , sonuçta onunda bir kalbi var.

Son düzenleme:
bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.

biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Yas kaç? Çocuk var mı?

Aslında nekdar çok cocuk istiyormussunuz , evlat edinirim demişsiniz. Güvenilecek erkek yok yazmışsınız, simdi bugün açtığınız konu şaşırttı beni

Köyde mi yaşıyoruz ya ne oluyor.bu kadınların sanki kabile hayatı yaşıyormuş gibi paranoyaları beni ifrit ediyor ya.koca koca şehirler.😀😀 bir ilginçsiniz valla.oynarsa da oynasın ne olacak ? Miller kardeşinin eşiyle evleniyordu eskiden şimdi bu mu sorun olacak ? Hiç büyük şehirlede yaşayan yok mu bu sitede.herkes köyden bahsediyormuş gibi yorumlar yapıyor.ufku geniş, modern arkadaşlar bekleniyor.😀
Köyde yada şehirde yaşamanın ufkun genişliği yada modernlikle ne alakası var? Hayır bende köyde yaşıyorum da o bakımdan sordum

Tek merak ettiğim şey duygusal bir bağ, his olmayınca nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Yargıladığım için sormuyorum asla. Sadece ben hiç sevmediğim, hoşlanmadığım bi insanla birlikte olunca çok zor bi cinsellik yaşanacağını düşünüyorum. Bana dokunuyor olmasından bile rahatsız olurdum. Onun dışında çocuk ve evlilik istememeniz gayet normal.

Tek merak ettiğim şey duygusal bir bağ, his olmayınca nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Yargıladığım için sormuyorum asla. Sadece ben hiç sevmediğim, hoşlanmadığım bi insanla birlikte olunca çok zor bi cinsellik yaşanacağını düşünüyorum. Bana dokunuyor olmasından bile rahatsız olurdum. Onun dışında çocuk ve evlilik istememeniz gayet normal.
Körkütük aşık olup, çok sevmekle ; nefret etmek ve tiksinti duymanın ortasında kalan hislerimiz de var çünkü.o ortada kalan hislerle bu işler yürüyor.haa az üstüne düşsek gayet güzel sevgili de olabilirsin ama olmamayı tercih ediyorsun.olay bu.hiç normal seviyede sevdiğiniz sevgiliniz olmadı mı ?

Erkeklerde de homojen fikir çıkmaz.genel kaninın aksine erkekler daha sağlam duruşlu bu ilişki konularında.müge anlılarda, esra erollarda hem kadınlar maşllah dizi dizi erkekle görüşüyor.görüstüğü erkekler hep kadına bağlanmış birbirlerini asıp kesiyorlar. Erkeklere çok büyük haksızlıklar yapılıyor bu konularda.erkekler daha sadık geliyor bana.hatta daha maneviyatlı.baksanıza şu yorumlara.her taraf pişkinlik dolu.tamam senin tercihinde iyice propagandaya dökmüşler.herşeyin suyunu çıkardığımız gibi kadın haklarının, ve modernizmin(!) de suyunu çıkartmışız doğal olarak.eee kadiniz partner bulma şansımız erkeklerden kat be kat daha fazla.şımardıkça tepelerine çıktık iyice.zavallıcıklar kadını da öldürmüyorlar onunla ilişki yaşayan erkekleri öldürüyorlar. Yine bir organ uğruna. Şaşırtıcı ama gerçek.eee ben olsam ben de pişkinleşip, sımarırım.
Sizin şu yorumu okuyunca aklıma liseye giderken (2005-2009) mahallemizde bir kadın vardı kocasıyla kaçarak ve çok aşık olarak evlendi. Kocası hep el üstünde tutardı hâlâ öyle tabi. Kaynanası ile altlı üstlü oturmasına rağmen bütün mahalle kaynanasının gelinini hep el üstünde tutmasına hayran kalırdı. Sonra öğrendim ki o kadın kocasını aldatıyor. Hem de bir kişiyle değil. O da heralde bu fakbadi dediklerinden oluyor. Ama kadın da hep evlileri buluyor. Ve mahallede yeni evli olanlarla kanka oluyor. Onların da yuvası yıkılıyor. Ama o diğer kadınlar birlikte olduğu evli erkeklere aşık olup kaçıyorlar o adamlara. Bu bahsettiğim kadın hâlâ evli ve hâlâ kocasının biseyden haberi yok. Aslında herkes biliyor kadının bu işleri yaptığını. Hiç bunları yaşamamış gibi devam ediyor. 2 tane de çocuğu var. Onlara göre gayet normal.

Ama oradakilerin çoğu böyle fuckbuddy kucaklarında gezen marjinal insanlar değillerdir eminim. Hayat kadinina-travestiye giden kocalarindan kapmiştır çoğu.
Bu arada ben de bilgilendirme yapayım, devlet hastanelerinde bu test ücretsiz. Yılda bir yaptırmak lazım.p

Ekleme; herkesinki sansurlenmis niye benimki sansurlenmiyor😂
Sandığınız gibi değil,her kesimden her yaştan her bir kalıba soktuğunuz insandan var.
Travesti hiç görmedim diyebilirim. Onun dışında üniversite ogrencisinden tutun iyi bir meslek erbabı insana kadar her kesimden insan olabiliyor ,dışarıdan bakıp görünüşüyle ilgili az buçuk bilgi sahibi olup hiv olasılığını tutturamaniz mümkün değil ,öyle diyeyim.
Hiç olduğunu bilmeyen yüzde 80lik nüfus vardı 5 sene önce.yani her 100 hivliden 80 i bilmiyor.
Neden ,çünkü belirti göstermiyor bazen,uzun süre yıllarca vucuta belirti göstermeden çoğalıyor, virüsün saklanma dönemi var ,pencere döneminde yapılan bazi testlerde 3 ay negatif sonuç çıkıyor, saklanma evresinde olabiliyor,
Yani ilişkiden 3 ay sonra tekrar test yaptırmanız oneriliyor.
Maalesef hivli olduğunu bilmeyen birçok insan birliktelik yaşadığı insana ilk cinsel ilişkide hemen virüsü gecirebiliuor.
Yani en tehlikeli grup kendini bilmeyen hivliler .
Hızla yayılıyor, son yıllarda vaka sayılarında artış çok fazla .

Körkütük aşık olup, çok sevmekle ; nefret etmek ve tiksinti duymanın ortasında kalan hislerimiz de var çünkü.o ortada kalan hislerle bu işler yürüyor.haa az üstüne düşsek gayet güzel sevgili de olabilirsin ama olmamayı tercih ediyorsun.olay bu.hiç normal seviyede sevdiğiniz sevgiliniz olmadı mı ?
Nefret, tiksinti duymaktan bahsetmiyorum tabi. Ama sevmediğin bir arkadaşının bile her hareketi gözüne batar mesela. Aradığında o an cevaplamaz, ertelersin çünkü ilgi alanına girmiyor, sevmiyorsun. Ama birlikte oluyorsun. Bana dokunmasından rahatsız olurum demek istedim yoksa öfkelenecek seviyede tabi ki ilişkiye girmez zaten. Benim sevgilim olmadı bu yüzden, sevdiğim de olmadı. Hiç olmadığı için birlikte olma düşüncemde olmadı. Arkadaş olarak konuştuğum birkaç kişi de bile bazen kendilerini sevgilimmiş gibi sanar sürekli arayıp, ilgi gösterirlerdi. Bu bile rahatsız ediyordu beni zira içimde 0.01 gr dahi ilgi, hoşlantı, sevgi olmayınca o davranışları beni sinir ederdi. Tabi ki herkes benim gibi hissetmek durumunda değil herkesin farklı yaratıldı neticede. Ben sadece konu sahibinin ne hissettiğini merak ettim :)

bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.

biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
aslında cevap basit. birisiyle defalarca ilişki yaşayıp üzerine zaman geçirdikçe bağ geliştirmemek bir kadın için zor. zaten kadın hoşuna gitmeyen biriyle neden defalarca görüşsün ki. dediğiniz gibi olması için ilişki olmadan one night takılmanız lazım ki bağlanmayasınız, ama o da bir noktadan sonra ruhunuzu zedeler. açıkçası bence hayatınıza kimseyi almayıp farklı şeylere çekin enerjinizi. daha sonra iyi hissettiğinizde hazır oldugunuzda bir ilişki düşünün. ve illa evlenmek zorunda değilsiniz ki hemen. yıllarca sevgili olabilirsiniz. hani önemli olan değerli hissetmeniz. hayata bir kere geliyoruz ve kendinizi değerli görüyorsanız böyle benefitsler gibi kalıplara sokmayın. ki mesela karşınızdaki insana aşık olabilirsiniz ya da o size aşık olabilir hayatta her an her şey olabilir neden kendinizi onun gözünden öyle göstereseniz ki. tamam cinselliği yaşamakta özgürsünüz ama dünyanın neresine giderseniz gidin , erkekler ne istediğini bilen ve sadık kadınları değerli buluyorlar. siz kendinize değer vermiyorsunuz ya da sadık olmazsınız demiyorum yanlış anlamayın. ama erkek beyni farklı çalışıyor. benimleyse başkasıyla da olur mu diye düşünüyor. özetle, biriyle tanıştıgınızda o sizin için özel birine dönüşebilir , siz düşünmeseniz bile bu olabilir. bunu neden baştan batırasınız. dediğim gibi kendinize yönelin.

Nefret, tiksinti duymaktan bahsetmiyorum tabi. Ama sevmediğin bir arkadaşının bile her hareketi gözüne batar mesela. Aradığında o an cevaplamaz, ertelersin çünkü ilgi alanına girmiyor, sevmiyorsun. Ama birlikte oluyorsun. Bana dokunmasından rahatsız olurum demek istedim yoksa öfkelenecek seviyede tabi ki ilişkiye girmez zaten. Benim sevgilim olmadı bu yüzden, sevdiğim de olmadı. Hiç olmadığı için birlikte olma düşüncemde olmadı. Arkadaş olarak konuştuğum birkaç kişi de bile bazen kendilerini sevgilimmiş gibi sanar sürekli arayıp, ilgi gösterirlerdi. Bu bile rahatsız ediyordu beni zira içimde 0.01 gr dahi ilgi, hoşlantı, sevgi olmayınca o davranışları beni sinir ederdi. Tabi ki herkes benim gibi hissetmek durumunda değil herkesin farklı yaratıldı neticede. Ben sadece konu sahibinin ne hissettiğini merak ettim :)
Denk gelir inşallah sevdiğiniz biri.

F*ckbady ne ilk defa duyuyorum. Anlamını okuyuncada amannn😲
Benim adam bana ilişmesin diye uyuma numarası yapıyom ben😅. Konu sahibide tek gecelik ilişki ihtiyaç diyor.
Neyse sen yasa istedigini bacim biz ne desek boş.
Kirpik diplerim ağrıyor de hcjxjxjx

Friends with benefits riskli bence, çünkü seks dışında da birlikte vakit geçireceksiniz o vakitten keyif alırsanız zamanla bağlanmaya başlarsınız. En mantıklısı kafanızın çok da uyuşmadığı, birlikte geçirdiğiniz vakitten aman aman keyif almadiginiz ama yatakta iyi biriyle olmak bence. Denendi onaylandı 😀

Bu arada fbuddylik nasıl kadının doğasına aykırı oluyor ya? Bu sadece erkeğin doğasına uygunsa fbuddy olan erkekler kimlerle sevişiyor? Yok annesine bakmak istemezmis de bilmem ne. Konu sahibi, merak etme çocuğun olursa senin yetiştirdiğin bi çocuk olacağı için böyle orta çağ karanlığından fırlamış düşüncelere sahip olmaz diye düşünüyorum. Seks istiyorum diyen kadına evlilik tavsiye ediyorsunuz insan sadece seks için evlenir mi yeminle akıllara zararsiniz ya.

Birçok fuckbuddy ilişkisi yaşamış bir insan olarak sevdiğin adamla seks yapmanın tadını FB vermiyor veremiyor. Ha iyi seks o anlık iyi bir zevk ama uzun vadede anlamsız oluyor

Back
X