F*** Buddy ilişkisi hk.

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhaba güzel Kadınlar

Nasılsınız ????
Ben süperim hatta bomba gibiyim

Bir konu hakkında sizler çok saygı değer KK hatunlarına soru sormak istiyorum. Sizlerin neler düşündüğünü bilmek ve bir nevze olsun şu küçük sıkıntıyı içimden atmak için...

Bugüne kadar hiç kimseye F*** Buddy gözünde bakmadım.
Beni bilen bilir daha önceki konularımdan. 26 yaşındayım, 4 yıllık ilişkim oldu ve geçtiğimz ay bitti.
İlk ilişkim, ilk aşk ve ilk sevgilimdi.

Hep sonsuz aşka inanmıştım... ve bu yüzden aşık olmadan hiç kimseyle ne sevgili oldum ne de ilişki yaşadım.

Bu aşk hüsranla noktalandı ve noktalandığından bu yana tüm ilişkiler bana samimiyetsiz geliyor.
Sanki her ilişkinin içinde aldatan, kandıran varmış gibi.

Tabi ki de genelleme yapmamak lazım.
Aldatıldım ve çevremde bir çok insanın da ilişkisinin doğru düzgün olmadığını gözlemliyorum yıllardır.

Zaman geçtikçe artık aman ne evleneceksin Aylin diyorum kendime ki bugüne kadar hiç bir zaman evlenmeyi düşünmedim, o şahısla da çok aşık olmama rağmen hiç evlilik planları oluşmamıştı kafamda.

Benim için ilişkimde güzel vakit geçirmek anı yaşamak, dürüst olmak, arkadan plan yürütmemek önemliydi her zaman.

Artık sevgili olaylarına da o her zaman düşündüğüm güzel ilişkilerinde yalan olduğunun kanatindeyim.

Cinsel çekim hissetiğim biri var ve onunla F*** Buddy ilişkisi yaşamak istiyorum ama bir yandanda ne bileyim ürküyorum.
Ya aşık olursam korkusu daha çok...

Piskolojime gelecek olursam kendimi iyi hissediyorum. Her zaman ki hayatıma devam ediyorum işte.
İlişkim bitikten uzun süre ağır tramva yaşamadım çok sevmeme rağmen ve öğrendiklerimin korkunçluğuna rağmen.
İşime gidiyorum, odaklanıyorum, spor yapıyorum, arkadaşlar ile seyahatler, geziler vs...

Ama işte 26 yaşındayım genç bir kadınım ve cinsel anlamda da tatmin olmak istiyorum.

Sorum daha önce F*** Buddy ilişkisi yaşayanlara.
Duygularınız sonra dan değişti mi ? Aşık olmak gibi ?
Çünkü hayatımda uzun bir süre ilişki yaşamak istemiyorum.

Cevaplar için teşekkür ederim hatunlarım

Hisleriniz karşılıklı mı?
Adam da cinsel çekim hissediyor mu?

Zaten senin ilk ilişkin de bu tarzdı sevgilin seni sevmiyordu sen seviyordun.Bunda da öyle olur bence. Aman alışmışsın zaten bize niye sordun hayat senin hayatın...

Bir de seni aldatan kişi karaktersizin tekidir, sen onun yaptığı gibi ya da öyle insanların yaptığı gibi yapma.
Onlardan farkın olsun.

Böyle insanlar için üzülüp de , sonunda mutsuz olabileceğin şeyler yapmaya inan ki değmez.

Şimdi doluşur buraya sevgisiz cinsellik mi olurcular, yargılarlar hemen onlara da takma .

Tamam tamam anladım .

Dibine kadar seks ama aşk yok , sevgili değiliz gibi bir teraneymiş .

Saçma ve yersiz .

Sevgili olursun , aşık olursun , sevişirsin ... ayrılırsında .

Sevişelim ama sevmeyelim , cıks .

İyi ki googlelatmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…