fabrika ayarlarıma dönmek istiyorum

asend

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
402
281
18
Herkese merhaba,
Şimdi hanım ablalarım şöylece konuma başlayım: Bir ben bir de sevdiğim adam var(sevgili değiliz). Bu sevdiğim adam facesini uzun yıllardır kullanıyor, kendi ismiyle değil (bazen ismi değiştiriyor fln.). Hesabını da politik, siyasi ve sinema gibi amaçlarla kullanıyor, hani ekli olan kişiler hep o çevrelerden,, sinemacılar, sinema severler, siyasetle ilgili olanlar fln(kimisi de ünlü). Kendi çevresinden kimse ekli değil, ben de dahil. Ama durumu anlattı bana, haberdarım yani.
Sorunum şu ki kıskanıyorum açık olan durumunu beğenen herkesin profiline tek tek bakıyorum, kimin neyini beğenmiş her birini kontrol ediyorum. kadınların kimisinin fotoğraflarını beğeniyor(çoğunlukla söylediği gibi paylaştıkları durumları beğeniyor ama), deli oluyorum. E bişey de söyleyemiyorum, sevgili de değiliz sadece dostuz. Arada bir böyle kıskançlığım tutunca yiyorum kendimi
(Bu arada aylar önce dayanamayıp bunun hesabını sormuştum. Hani sen o amaçla(siyasi vs.) kullanıyordun, niye kadınların fotoğraflarını beğenmişsin diye. önce şaşırdı tabi sonra da açıkladı; benim amacım kadınlar fln değil, o kişiler öyle insanlar değil, gibisinden.)

paranoyak biri miyim ben kendimi anlamıyorum ne bu kıskanmalar fln, kendi halimden rahatsızım Ben böyle biri olmak istemiyorum, fabrika ayarlarıma dönmenin bir yolu yok mu

Dostsunuz ve hesap mı sordunuz .Cevapladığina gore sanirim dost degilsiniz :))

Artık yok.Hunililer dünyasına hoşgeldin

kendimi yiyeceğime içimde kalmasın dedim ama hala aynı şekilde devam ediyorum
Seviyorsaniz kiskanmaniz cok dogal kiii .. Ama bu derece yogun duygular besliyosaniz acılin derim o kisiye hemen . Yoksa siz kiskanayim kiskanmayayim derken sevgili yapar oylece bakakalirsiniz . bide gelir anlatir size dost olarak asik oldugunu gelsin depresyon gelsin cikolata ondan sonra

bu konuyu daha önce açmıştım, atanmadan açılamam ona, en azından şimdilik

Adaminiza sevdiginizi soyleyin ve cikma teklif edin. Bu kadar basit!

Sevmenin yan etkisi kıskançlık olabiliyor bazen. İnşallah karşılığını alırsın sevginin.

anlamadim atanmakla ne ilgisi var ki durumun onceki konunuzu bilmiyorum ama .
özetleyim hemen: ikimiz de kpss hazırlanmaktayız, en azından sınav aradan çıkınca daha rahat ve sağlam adım atabileceğimi düşünüyorum hem o zamana kadar onun bana olan duygularından emin olabilirim. O yüzden erteliyorum

siz de dahil olmak üzere kendi çevresinden kimsenin hesabında ekli olmamasına anlam veremedim ben. atom mu parçalıyor paylaşımlarıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…