kendimi yiyeceğime içimde kalmasın dedimDostsunuz ve hesap mı sordunuz .Cevapladığina gore sanirim dost degilsiniz :))
Artık yok.Hunililer dünyasına hoşgeldinHerkese merhaba,
Şimdi hanım ablalarım şöylece konuma başlayım: Bir ben bir de sevdiğim adam var(sevgili değiliz). Bu sevdiğim adam facesini uzun yıllardır kullanıyor, kendi ismiyle değil (bazen ismi değiştiriyor fln.). Hesabını da politik, siyasi ve sinema gibi amaçlarla kullanıyor, hani ekli olan kişiler hep o çevrelerden,, sinemacılar, sinema severler, siyasetle ilgili olanlar fln(kimisi de ünlü). Kendi çevresinden kimse ekli değil, ben de dahil. Ama durumu anlattı bana, haberdarım yani.
Sorunum şu ki kıskanıyorumaçık olan durumunu beğenen herkesin profiline tek tek bakıyorum, kimin neyini beğenmiş her birini kontrol ediyorum. kadınların kimisinin fotoğraflarını beğeniyor(çoğunlukla söylediği gibi paylaştıkları durumları beğeniyor ama), deli oluyorum. E bişey de söyleyemiyorum, sevgili de değiliz sadece dostuz. Arada bir böyle kıskançlığım tutunca yiyorum kendimi
(Bu arada aylar önce dayanamayıp bunun hesabını sormuştum. Hani sen o amaçla(siyasi vs.) kullanıyordun, niye kadınların fotoğraflarını beğenmişsin diye. önce şaşırdı tabi sonra da açıkladı; benim amacım kadınlar fln değil, o kişiler öyle insanlar değil, gibisinden.)
paranoyak biri miyim ben kendimi anlamıyorum ne bu kıskanmalar fln, kendi halimden rahatsızımBen böyle biri olmak istemiyorum, fabrika ayarlarıma dönmenin bir yolu yok mu
Seviyorsaniz kiskanmaniz cok dogal kiii .. Ama bu derece yogun duygular besliyosaniz acılin derim o kisiye hemen . Yoksa siz kiskanayim kiskanmayayim derken sevgili yapar oylece bakakalirsiniz . bide gelir anlatir size dost olarak asik oldugunu gelsin depresyon gelsin cikolata ondan sonrakendimi yiyeceğime içimde kalmasın dedimama hala aynı şekilde devam ediyorum
bir huni alıp geçeyim mi kenara yaniArtık yok.Hunililer dünyasına hoşgeldin
bu konuyu daha önce açmıştım, atanmadan açılamam ona, en azından şimdilikSeviyorsaniz kiskanmaniz cok dogal kiii .. Ama bu derece yogun duygular besliyosaniz acılin derim o kisiye hemen . Yoksa siz kiskanayim kiskanmayayim derken sevgili yapar oylece bakakalirsiniz . bide gelir anlatir size dost olarak asik oldugunu gelsin depresyon gelsin cikolata ondan sonra
geç gitsin,yıl o yıldı ben aldım hunimi özgürlüğümü ilan ettim.hesap sorana gösteriyom huniyi susturuyom,takmabir huni alıp geçeyim mi kenara yani
Adaminiza sevdiginizi soyleyin ve cikma teklif edin. Bu kadar basit!Herkese merhaba,
Şimdi hanım ablalarım şöylece konuma başlayım: Bir ben bir de sevdiğim adam var(sevgili değiliz). Bu sevdiğim adam facesini uzun yıllardır kullanıyor, kendi ismiyle değil (bazen ismi değiştiriyor fln.). Hesabını da politik, siyasi ve sinema gibi amaçlarla kullanıyor, hani ekli olan kişiler hep o çevrelerden,, sinemacılar, sinema severler, siyasetle ilgili olanlar fln(kimisi de ünlü). Kendi çevresinden kimse ekli değil, ben de dahil. Ama durumu anlattı bana, haberdarım yani.
Sorunum şu ki kıskanıyorumaçık olan durumunu beğenen herkesin profiline tek tek bakıyorum, kimin neyini beğenmiş her birini kontrol ediyorum. kadınların kimisinin fotoğraflarını beğeniyor(çoğunlukla söylediği gibi paylaştıkları durumları beğeniyor ama), deli oluyorum. E bişey de söyleyemiyorum, sevgili de değiliz sadece dostuz. Arada bir böyle kıskançlığım tutunca yiyorum kendimi
(Bu arada aylar önce dayanamayıp bunun hesabını sormuştum. Hani sen o amaçla(siyasi vs.) kullanıyordun, niye kadınların fotoğraflarını beğenmişsin diye. önce şaşırdı tabi sonra da açıkladı; benim amacım kadınlar fln değil, o kişiler öyle insanlar değil, gibisinden.)
paranoyak biri miyim ben kendimi anlamıyorum ne bu kıskanmalar fln, kendi halimden rahatsızımBen böyle biri olmak istemiyorum, fabrika ayarlarıma dönmenin bir yolu yok mu
anlamadim atanmakla ne ilgisi var ki durumun onceki konunuzu bilmiyorum ama .bu konuyu daha önce açmıştım, atanmadan açılamam ona, en azından şimdilik
özetleyim hemen: ikimiz de kpss hazırlanmaktayız, en azından sınav aradan çıkınca daha rahat ve sağlam adım atabileceğimi düşünüyorum hem o zamana kadar onun bana olan duygularından emin olabilirim. O yüzden erteliyorumanlamadim atanmakla ne ilgisi var ki durumun onceki konunuzu bilmiyorum ama .
inşallahSevmenin yan etkisi kıskançlık olabiliyor bazen. İnşallah karşılığını alırsın sevginin.
Bak onundeki kpss önemli. Ona odaklan bence.inşallahkıskançlık zarar veriyor, bunu aşamıyorum..
haklısın diyerek doğru ders başına geçiyorum..Bak onundeki kpss önemli. Ona odaklan bence.
ben de anlasamsiz de dahil olmak üzere kendi çevresinden kimsenin hesabında ekli olmamasına anlam veremedim ben. atom mu parçalıyor paylaşımlarıyla?
Atanamamış sevgili mi,ne alaka ?bu konuyu daha önce açmıştım, atanmadan açılamam ona, en azından şimdilik
sevgiliz değiliz, atanınca belkiAtanamamış sevgili mi,ne alaka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?